0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: irene.a στις Νοεμβρίου 04, 2009, 10:47:45 pmΠαράθεση από: sophie στις Νοεμβρίου 04, 2009, 09:23:14 pmΠαράθεση από: mpdi στις Νοεμβρίου 04, 2009, 08:41:53 pm Για εντοπιότητα τι χαρτί χρειαζόμαστε , πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή κάποιο άλλο χαρτί ; Όχι πιστοποιητικό οικ. κατάστασης αλλά βεβαίωση από το δήμο ότι είσαι εγγεγραμένος δημότης από την τάδε ημερομηνία. Πιστοποιητικό εντοπιότητας θα το ζητήσεις.Στο δικο μου Δημο μου ειπαν οτι το πιστοποιητικο γεννησης λεει πανω σε ποιο Δημο ειμαι γραμμενη, και δεν υπαρχει πιστοποιητικο εντοπιοτητας, κι επειδη ειναι πολυ καλοι ολοι (ειλικρινα) τους πιστεψα! Ισχυει ετσι;Επισης, σιγουρα εμενα που ειμαι πε06 αλλα διορισμενη σε Αβαθμια με αφορα η εγκυκλιος Αβαθμιας και τα αντιστοιχα εντυπα;Υπάρχει πιστοποιητικό εντοπιότητας, τουλάχιστον για τον Δήμο Αθηναίων, όπου αναφέρει ότι είσαι δημότης από την τάδε χρονολογία. Είναι διαφορετικό από το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
Παράθεση από: sophie στις Νοεμβρίου 04, 2009, 09:23:14 pmΠαράθεση από: mpdi στις Νοεμβρίου 04, 2009, 08:41:53 pm Για εντοπιότητα τι χαρτί χρειαζόμαστε , πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή κάποιο άλλο χαρτί ; Όχι πιστοποιητικό οικ. κατάστασης αλλά βεβαίωση από το δήμο ότι είσαι εγγεγραμένος δημότης από την τάδε ημερομηνία. Πιστοποιητικό εντοπιότητας θα το ζητήσεις.Στο δικο μου Δημο μου ειπαν οτι το πιστοποιητικο γεννησης λεει πανω σε ποιο Δημο ειμαι γραμμενη, και δεν υπαρχει πιστοποιητικο εντοπιοτητας, κι επειδη ειναι πολυ καλοι ολοι (ειλικρινα) τους πιστεψα! Ισχυει ετσι;Επισης, σιγουρα εμενα που ειμαι πε06 αλλα διορισμενη σε Αβαθμια με αφορα η εγκυκλιος Αβαθμιας και τα αντιστοιχα εντυπα;
Παράθεση από: mpdi στις Νοεμβρίου 04, 2009, 08:41:53 pm Για εντοπιότητα τι χαρτί χρειαζόμαστε , πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή κάποιο άλλο χαρτί ; Όχι πιστοποιητικό οικ. κατάστασης αλλά βεβαίωση από το δήμο ότι είσαι εγγεγραμένος δημότης από την τάδε ημερομηνία. Πιστοποιητικό εντοπιότητας θα το ζητήσεις.
Για εντοπιότητα τι χαρτί χρειαζόμαστε , πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή κάποιο άλλο χαρτί ;
στην στήλη κατηγορία σχολείου βάζουμε το αντίστοιχο γράμμα (Α,
Ερώτηση: στην σελίδα 4 του έντυπου αίτησης μετάθεσης (ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ή ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΩΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ - ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΣ - ΟΡΓΑΝΙΚΑ Ή ΜΕ ΑΠΟΣΠΑΣΗ (άρθρο 16 παρ. 3 Π.Δ. 50/96, 100/97))στην στήλη κατηγορία σχολείου βάζουμε το αντίστοιχο γράμμα (Α,
Παράθεσηστην στήλη κατηγορία σχολείου βάζουμε το αντίστοιχο γράμμα (Α,
Εμένα μου είπανε ότι τις στήλες με την κατηγορία του σχολείου και τα μόριά τους θα τα συμπληρώσουν στο γραφείο και όχι εμείς.
Α)ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΤΗ ΕΡΓΑΖΟΜΟΥΝ ΩΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ Α/ΘΜΙΑΣ ΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ