0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα σε όλους.Θα ήθελα για μια ακόμη φορά τα φώτα σας.Είμαι πρωτοδιόριστη και τοποθετημένη προσωρινά σ'ένα σχολείο με 11 μόρια.Έχω άδεια γιατί είμαι έγκυος και αν όλα πάνε καλά του χρόνου θα πάρω την άδεια ανατροφής.Η μετάθεση δε μ'ενδιαφέρει.Δεν ξέρω όμως αν πρέπει να κάνω κάποια από τις δύο άλλες αιτήσεις.Πώς μπορώ να μάθω αν υπάρχει περίπτωση να πάρω οργανική θέση?Κι αν αυτό δε γίνεται και εγώ θέλω να μείνω στο ίδιο σχολείο για να μαζεύω μόρια, τί πρέπει να κάνω?
Παράθεση από: sophie στις Νοεμβρίου 05, 2009, 08:25:39 amΠαράθεση από: irene.a στις Νοεμβρίου 04, 2009, 10:47:45 pmΠαράθεση από: sophie στις Νοεμβρίου 04, 2009, 09:23:14 pmΠαράθεση από: mpdi στις Νοεμβρίου 04, 2009, 08:41:53 pm Για εντοπιότητα τι χαρτί χρειαζόμαστε , πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή κάποιο άλλο χαρτί ; Όχι πιστοποιητικό οικ. κατάστασης αλλά βεβαίωση από το δήμο ότι είσαι εγγεγραμένος δημότης από την τάδε ημερομηνία. Πιστοποιητικό εντοπιότητας θα το ζητήσεις.Στο δικο μου Δημο μου ειπαν οτι το πιστοποιητικο γεννησης λεει πανω σε ποιο Δημο ειμαι γραμμενη, και δεν υπαρχει πιστοποιητικο εντοπιοτητας, κι επειδη ειναι πολυ καλοι ολοι (ειλικρινα) τους πιστεψα! Ισχυει ετσι;Επισης, σιγουρα εμενα που ειμαι πε06 αλλα διορισμενη σε Αβαθμια με αφορα η εγκυκλιος Αβαθμιας και τα αντιστοιχα εντυπα;Όπως λέει και ο Daidalos, υπάρχει πιστοποιητικό εντοπιότητας. Επειδή υπάρχει ο περιορισμός της διετίας, δεν είμαι σίγουρη ότι θα δεχτούν πιστοπ. οικ. κατάστασης (γράφει πού είσαι εγγεγραμένη αλλά γράφει και από πότε?). Αν τους πεις για ποιο λόγο το θέλεις δεν μπορεί να μην σου δώσουν (δεν μπορεί άλλοι δήμοι να δίνουν και άλλοι όχι... )Για το άλλο που ρωτάς, ναι, θα κάνεις αίτηση σύμφωνα με την εγκύκλιο της Α/θμιας (η αδερφή μου, ίδια περίπτωση με σένα, ΠΕ06 διορισμένη, κάνει αίτηση είτε μετάθεσης είτε απόσπασης με την εγκύκλιο της Α/θμιας) Πιστοποιητικο γεννησης μου εδωσαν, οπου φαινεται σε ποιο Δημο ειμαι και απο ποτε.
Παράθεση από: irene.a στις Νοεμβρίου 04, 2009, 10:47:45 pmΠαράθεση από: sophie στις Νοεμβρίου 04, 2009, 09:23:14 pmΠαράθεση από: mpdi στις Νοεμβρίου 04, 2009, 08:41:53 pm Για εντοπιότητα τι χαρτί χρειαζόμαστε , πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή κάποιο άλλο χαρτί ; Όχι πιστοποιητικό οικ. κατάστασης αλλά βεβαίωση από το δήμο ότι είσαι εγγεγραμένος δημότης από την τάδε ημερομηνία. Πιστοποιητικό εντοπιότητας θα το ζητήσεις.Στο δικο μου Δημο μου ειπαν οτι το πιστοποιητικο γεννησης λεει πανω σε ποιο Δημο ειμαι γραμμενη, και δεν υπαρχει πιστοποιητικο εντοπιοτητας, κι επειδη ειναι πολυ καλοι ολοι (ειλικρινα) τους πιστεψα! Ισχυει ετσι;Επισης, σιγουρα εμενα που ειμαι πε06 αλλα διορισμενη σε Αβαθμια με αφορα η εγκυκλιος Αβαθμιας και τα αντιστοιχα εντυπα;Όπως λέει και ο Daidalos, υπάρχει πιστοποιητικό εντοπιότητας. Επειδή υπάρχει ο περιορισμός της διετίας, δεν είμαι σίγουρη ότι θα δεχτούν πιστοπ. οικ. κατάστασης (γράφει πού είσαι εγγεγραμένη αλλά γράφει και από πότε?). Αν τους πεις για ποιο λόγο το θέλεις δεν μπορεί να μην σου δώσουν (δεν μπορεί άλλοι δήμοι να δίνουν και άλλοι όχι... )Για το άλλο που ρωτάς, ναι, θα κάνεις αίτηση σύμφωνα με την εγκύκλιο της Α/θμιας (η αδερφή μου, ίδια περίπτωση με σένα, ΠΕ06 διορισμένη, κάνει αίτηση είτε μετάθεσης είτε απόσπασης με την εγκύκλιο της Α/θμιας)
Παράθεση από: sophie στις Νοεμβρίου 04, 2009, 09:23:14 pmΠαράθεση από: mpdi στις Νοεμβρίου 04, 2009, 08:41:53 pm Για εντοπιότητα τι χαρτί χρειαζόμαστε , πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή κάποιο άλλο χαρτί ; Όχι πιστοποιητικό οικ. κατάστασης αλλά βεβαίωση από το δήμο ότι είσαι εγγεγραμένος δημότης από την τάδε ημερομηνία. Πιστοποιητικό εντοπιότητας θα το ζητήσεις.Στο δικο μου Δημο μου ειπαν οτι το πιστοποιητικο γεννησης λεει πανω σε ποιο Δημο ειμαι γραμμενη, και δεν υπαρχει πιστοποιητικο εντοπιοτητας, κι επειδη ειναι πολυ καλοι ολοι (ειλικρινα) τους πιστεψα! Ισχυει ετσι;Επισης, σιγουρα εμενα που ειμαι πε06 αλλα διορισμενη σε Αβαθμια με αφορα η εγκυκλιος Αβαθμιας και τα αντιστοιχα εντυπα;
Παράθεση από: mpdi στις Νοεμβρίου 04, 2009, 08:41:53 pm Για εντοπιότητα τι χαρτί χρειαζόμαστε , πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή κάποιο άλλο χαρτί ; Όχι πιστοποιητικό οικ. κατάστασης αλλά βεβαίωση από το δήμο ότι είσαι εγγεγραμένος δημότης από την τάδε ημερομηνία. Πιστοποιητικό εντοπιότητας θα το ζητήσεις.
Για εντοπιότητα τι χαρτί χρειαζόμαστε , πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή κάποιο άλλο χαρτί ;
Στην πρώτη σελίδα της εγκυκλίου έχει κάποια τηλέφωνα για πληροφορίες. Πάρτε εκεί όσοι έχετε απορίες, είναι πολύ ευγενικοί και εξυπηρετικοί!
Δηλαδή θα κάνω αίτηση για οριστική τοποθέτηση χωρίς να δηλώσω σχολείο?Αυτό με συμφέρει να κάνω? Συγγνώμη αλλά δεν καταλαβαίνω τί γίνεται και φοβάμαι μην κάνω καμία βλακεία και μετά τρέχω και δε φτάνω
Ερώτηση: Ο σύζυγος μου εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα κ χρειάζομαι κάποιο χαρτί για να αποδείξω την συνυπηρέτηση. Τι ακριβώς πρέπει να ζητήσω από το φορέα ασφάλισης του?ξέρει κανείς?
Παιδια, στην αιτηση που αναφερει τα στοιχεια συζυγου τα συμπληρωνουμε μονο αν ειναι εκπαιδευτικος??
Παράθεση από: GTI στις Νοεμβρίου 08, 2009, 07:46:09 pmΠαιδια, στην αιτηση που αναφερει τα στοιχεια συζυγου τα συμπληρωνουμε μονο αν ειναι εκπαιδευτικος??Καμια απαντηση??Πρωτη φορα κανουμε αιτηση κι εχουμε αποριες
Παράθεση από: GTI στις Νοεμβρίου 09, 2009, 10:58:21 amΠαράθεση από: GTI στις Νοεμβρίου 08, 2009, 07:46:09 pmΠαιδια, στην αιτηση που αναφερει τα στοιχεια συζυγου τα συμπληρωνουμε μονο αν ειναι εκπαιδευτικος??Καμια απαντηση??Πρωτη φορα κανουμε αιτηση κι εχουμε αποριεςMονο οταν ζητειται συνεξεταση αιτησεων εκπαιδευτικων που ειναι παντρεμενοι.