0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
να κάνω μια ερώτηση στους πιο έμπειρους....θα κάνω τα χαρτιά μου για μετάθεση χωρίς βέβαια πολλές πιθανότητες αφού είμαι νεοδιόριστη.....να δηλώσω περιοχές σύμφωνα με τις περσινές βάσεις ή κατά προτίμηση??
H τριετια αναφερεται στους νεοδιοριστους που θα πρεπει να υπηρετουν υποχρεωτικα τρια χρονια στην περιοχη διορισμου τους. Παλαιοτερα νομιζω ισχυε κατι αντιστοιχο αλλα για διετια. Στη συγκεκριμενη (χθεσινη) συνεντευξη, η υπουργος δεν εκανε αναφορα στους υπολοιπους μονιμους. Θεωρω οτι, επι του παροντος, δεν μπορει να αφορα μια τετοια ρυθμιση τους υπολοιπους εκπαιδευτικους de facto, διοτι οταν ο εκπαιδευτικος υποβαλλει αιτηση μεταθεσης τον Νοεμβρη, δεν εχει προηγηθει η καταγραφη των οργανικων κενων απο τα κατα τοπους Πυσδε, ουτως ωστε να εχει συνταχθει ονομαστικος καταλογος με τα σχολεια οπου υπαρχουν κενες θεσεις τις οποιες θα δηλωνει ο αιτων στην αιτηση του.
1. Δε δικαιουσαι να κανεις αιτηση μεταθεσης εστω και αν το επιθυμεις σφοδρα.Υποχρεουσαι ομως να κανεις αιτηση οριστικης τοποθετησης ως νεοδιοριστη που αποτελει χονδρικα την ιδια διαδικασια με αυτη των μεταθεσεων, με τη βασικη διαφορα οτι δεν δηλωνεις περιοχες μεταθεσης. 2. Η Διαμανοντοπουλου, μεσα στη νεφελωδη ασαφεια στην οποια παραδερνει, δηλωσε οτι ενδεχεται να θεσπιστει ρυθμιση βασει της οποιας ο νεοδιοριστος θα υποχρεουται σε τριετη παραμονη στην περιοχη διορισμου του χωρις δικαιωμα μεταθεσης/αποσπασης, χωρις να αποσαφηνιζει αν το ιδιο θα ισχυει και για μετατιθεμενους...
1. συγγνώμη επειδή δεν το κατάλαβα, μπορώ να κάνω την αίτηση (μέχρι τις 30) και θα αλλάξω την περιοχή οριστικής τοποθέτησης (πχ από Ν. Κυκλάδων) για να πάω σε ποια περιοχή,δε θα τη δηλώσω? ΚΑΙ γιατί υποχρεούμαι???2. επειδή μου έρχεται και το εγκεφαλικό, η ρύθμιση αυτή θα πιάσει και εμάς, τους νεοδιόριστους του 2010?? τώρα που έχω πάρει απόσπαση, σημαίνει ότι όταν δεν ξαναπάρω θα υπηρετήσω στην περιοχή τοποθέτης για 3 χρονια!!!!συγγνώμη για τον καταιγισμό αποριών, αλλά έχω πανικοβληθεί Παράθεση από: Damien στις Νοεμβρίου 16, 2009, 09:22:15 pm1. Δε δικαιουσαι να κανεις αιτηση μεταθεσης εστω και αν το επιθυμεις σφοδρα.Υποχρεουσαι ομως να κανεις αιτηση οριστικης τοποθετησης ως νεοδιοριστη που αποτελει χονδρικα την ιδια διαδικασια με αυτη των μεταθεσεων, με τη βασικη διαφορα οτι δεν δηλωνεις περιοχες μεταθεσης. 2. Η Διαμανοντοπουλου, μεσα στη νεφελωδη ασαφεια στην οποια παραδερνει, δηλωσε οτι ενδεχεται να θεσπιστει ρυθμιση βασει της οποιας ο νεοδιοριστος θα υποχρεουται σε τριετη παραμονη στην περιοχη διορισμου του χωρις δικαιωμα μεταθεσης/αποσπασης, χωρις να αποσαφηνιζει αν το ιδιο θα ισχυει και για μετατιθεμενους...
Παράθεση από: upsidedown στις Νοεμβρίου 16, 2009, 09:32:56 pm1. συγγνώμη επειδή δεν το κατάλαβα, μπορώ να κάνω την αίτηση (μέχρι τις 30) και θα αλλάξω την περιοχή οριστικής τοποθέτησης (πχ από Ν. Κυκλάδων) για να πάω σε ποια περιοχή,δε θα τη δηλώσω? ΚΑΙ γιατί υποχρεούμαι???2. επειδή μου έρχεται και το εγκεφαλικό, η ρύθμιση αυτή θα πιάσει και εμάς, τους νεοδιόριστους του 2010?? τώρα που έχω πάρει απόσπαση, σημαίνει ότι όταν δεν ξαναπάρω θα υπηρετήσω στην περιοχή τοποθέτης για 3 χρονια!!!!συγγνώμη για τον καταιγισμό αποριών, αλλά έχω πανικοβληθεί Παράθεση από: Damien στις Νοεμβρίου 16, 2009, 09:22:15 pm1. Δε δικαιουσαι να κανεις αιτηση μεταθεσης εστω και αν το επιθυμεις σφοδρα.Υποχρεουσαι ομως να κανεις αιτηση οριστικης τοποθετησης ως νεοδιοριστη που αποτελει χονδρικα την ιδια διαδικασια με αυτη των μεταθεσεων, με τη βασικη διαφορα οτι δεν δηλωνεις περιοχες μεταθεσης. 2. Η Διαμανοντοπουλου, μεσα στη νεφελωδη ασαφεια στην οποια παραδερνει, δηλωσε οτι ενδεχεται να θεσπιστει ρυθμιση βασει της οποιας ο νεοδιοριστος θα υποχρεουται σε τριετη παραμονη στην περιοχη διορισμου του χωρις δικαιωμα μεταθεσης/αποσπασης, χωρις να αποσαφηνιζει αν το ιδιο θα ισχυει και για μετατιθεμενους... Εφοσον, ουσα νεοδιοριστη, δεν πηρες αποσπαση ως υπεραριθμη, δεν θεμελιωσες δικαιωμα μεταθεσης. Ωστοσο, οφειλεις να κανεις αιτηση οριστικης τοποθετησης για να κατοχυρωσεις οργανικη θεση στην περιοχη που ανηκεις. Στην εν λογω αιτηση (η οποια ειναι η ιδια με την αιτηση μεταθεσης, αν και ορισμενες ΔΔΕ ενδεχεται να χρησιμοποιουν και διαφορετικη φορμα) δεν δηλωνεις περιοχη μεταθεσης (αφου δεν δικαιουσαι μεταθεσης) ουτε σχολειο για οργανικη θεση, απλως κατα τη διαδικασια αυτη γινεται ο υπολογισμος των μοριων σου. Μετα την ανακοινωση των μεταθεσεων υποβαλλεις νεα αιτηση με τα σχολεια στα οποια επιθυμεις οργανικη. Πρεπει ομως να κανεις την αιτηση υποχρεωτικα μεχρι τελη Νοεμβρη και να αναγραψεις στο πανω μερος της πρωτης σελιδας με κοκκινο στυλο τη σημειωση "Για οριστικη τοποθετηση".Παρε τηλεφωνο στο Γραφειο στο οποιο υπαγεσαι για να ενημερωθεις για τα δεοντα...
καλησπέρα, γνωρίζει κανείς ποια είναι η αίτηση και τα δικαιολογητικά για την οριστική τοποθέτηση των νεοδιόριστων?Τηλεφωνούσα σήμερα στο γραφείο, αλλά προφανώς έλειπαν λόγω της σημερινής εορτής...thks!