0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και κάτι ακόμα:αν σε μια χ περιοχή νομού δε ζητάει κανείς από μία συγκεκριμένη ειδικότητα να φύγει με μετάθεση,είναι πιθανό η περιοχή αυτή να δεχτεί μετατιθέμενους?Υπάρχει περίπτωση όλα αυτά να γίνονται τυχαία και να μην έχουν νόημα οι προβληματισμοί μου?
Συνάδελφοι θα ήθελα να πω κάτι που με απασχολεί τελευταία...Πιστεύετε ότι φέτος με βάση τις εξαγγελίες της νέας υπουργού περί "πραγματικών κενών"κλπ.,θα υπάρξει κατά τη διαδικασία των μεταθέσεων σχετικός έλεγχος?Για να το πω πιό απλά,αν κάποιοι εκπαιδευτικοί φύγουν με μετάθεση από κάποια περιοχή νομού,αλλά ο νομός αυτός είχε από πριν κάποιους εκπαιδευτικούς χωρίς οργανική θέση(στη διάθεση),πιστεύετε ότι μπορεί η περιοχή αυτή να μη δεχτεί μετατιθέμενους?Κάθε άποψη επάνω στο ζήτημα αυτό θα με ενδιέφερε πραγματικά...ευχαριστώ...
Μπορεί να έχουν προκύψει οργανικά κενά από συναδέλφους που βγαίνουν στη σύνταξη, οπότε δεν ξέρεις!ΠΕ0404, οι αναπληρωτές στην παρούσα φάση δεν σε επηρεάζουν για το αν θα πάρεις μετάθεση για το νομό χ, καθώς οι αναπληρωτές καλύπτουν λειτουργικά κενά,όχι οργανικά. [/quoteΣιγουρα υπάρχει πάντα η πιθανότητα κάποια ατομα να συνταξιοδοτηθουν και ποτε δεν ξερουμε αν θα συμβει κατι τετοιο και ποσα ατομα θα ειναι αυτα. Ωστοσο, εμεις οι βιολογοι ειμαστε λιγο μυστηρια ειδικοτητα... Δεν υπαρχουν πολλοι στην επαρχία με σημαντικο αριθμο ετων υπηρεσιας - κι εγω για επαρχια ενδιαφερομαι. Οσο για τους αναπληρωτες - και καλα που το σχολιασες γιατι δεν εξηγηθηκα σωστα - δεν ανεφερα την πληροφορια γιατι μου περασε απ το μυαλο οτι διεκδικουν καποια θεση (και συγνωμη για την οποια αισθηση ανταγωνισμου). Αλοιμονο να παιζουμε με τον καημο των ανθρωπων. Θεωρω ομως οτι η απουσια αναπληρωτων σε μια περιχη ισως φωτογραφιζει μια επαρκεια στο υπαρχον προσωπικο... Ευχαριστω οπως και να χει!
Σας έχουν στείλει από τα γραφεία σας την λίστα με τα μόρια για να τα δείτε και να υπογράψετε?
Παράθεση από: annie74 στις Ιανουαρίου 12, 2010, 11:05:19 pmΣας έχουν στείλει από τα γραφεία σας την λίστα με τα μόρια για να τα δείτε και να υπογράψετε?όχι. που την στέλνουν αυτή; στα σχολεία; εγώ είμαι αποσπασμένη.edit: είδα ότι τα βγάλανε στο ίντερνετ όμως, οπότε οκ.