0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
.... σήμερα πάντως ( Τετάρτη 20/1 ) τα σχολεία στελνουν τα πλεονάσματα - κενα ωρών .... την Παρασκευή 22/1 οι περιφερειακοι δντες θα τα στειλουν στα κεντρικα
Ερώτηση προς όσους έχουν ψάξει το πως λειτουργεί το σύστημα μεταθέσεων . Ας πούμε ότι στην Α΄ Αθήνας βγήκαν εδώ και ένα χρόνο 10 μαθηματικοί στην σύνταξη και κατά τις φετινές μεταθέσεις θα πάρουν 5 μαθηματικοί μετάθεση από Α΄ Αθήνας προς
Απορια: περσυ το Μαϊο(μετα τη διαδικασια των μεταθεσεων), το σχολειο που με ενδιαφερει εβγαλε κενη θέση για την ειδικότητα μου η οποια δεν καλυφθηκε ούτε από νεοδιόριστο ούτε από απόσπαση ούτε από τίποτα. Ειναι δυνατόν το σχολείο αυτο να μην προσφερει φετος κενή οργανική θέση?
Παράθεση από: Dadi στις Ιανουαρίου 20, 2010, 10:24:41 am.... σήμερα πάντως ( Τετάρτη 20/1 ) τα σχολεία στελνουν τα πλεονάσματα - κενα ωρών .... την Παρασκευή 22/1 οι περιφερειακοι δντες θα τα στειλουν στα κεντρικα Για Α/θμια μιλάς ή για
Παράθεση από: emmihel στις Ιανουαρίου 20, 2010, 05:38:01 pmΑπορια: περσυ το Μαϊο(μετα τη διαδικασια των μεταθεσεων), το σχολειο που με ενδιαφερει εβγαλε κενη θέση για την ειδικότητα μου η οποια δεν καλυφθηκε ούτε από νεοδιόριστο ούτε από απόσπαση ούτε από τίποτα. Ειναι δυνατόν το σχολείο αυτο να μην προσφερει φετος κενή οργανική θέση?Ακριβως το ιδιο συνεβη στην περιοχη - οχι ειδικα σε συγκεκριμενο σχολειο- που ενδιέφερε κι εμενα (εγω δεν πηρα μεταθεση).Σεναριο 1: οι οργανικες καλυφθηκαν απο συναδελφους που ηταν και πριν τις μεταθεσεις εκει αλλά στη διαθεση του ΠΥΣΔΕΣεναριο 2: οι οργανικες καλυφθηκαν απο τους μετατιθεμενουςΣεναριο 3 (δεν ξερω αν ευσταθει, αλλά δεν το θεωρω απιθανο): οι οργανικες δεν καλυφθηκαν, αλλά καλυφθηκαν ως λειτουργικα κενα απο ειδικοτητες δευτερης αναθεσης την τρεχουσα χρονια. Π.χ. βιολογια εκανε χημικος.
Παράθεση από: heren στις Ιανουαρίου 20, 2010, 06:37:35 pmΠαράθεση από: Dadi στις Ιανουαρίου 20, 2010, 10:24:41 am.... σήμερα πάντως ( Τετάρτη 20/1 ) τα σχολεία στελνουν τα πλεονάσματα - κενα ωρών .... την Παρασκευή 22/1 οι περιφερειακοι δντες θα τα στειλουν στα κεντρικα Για Α/θμια μιλάς ή για