0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αντε βγηκαν των μουσικων σχολειων,με μοναδικο κριτηριο το μεταπτυχιακο, μαζεψτε μορια κοροιδα στα νησια, μονο οι γιαπηδες θα παιρνουν μεταθεση,πρασινη αναπτυξη ειπαμε..
θαρρω οτι οσο αφορα τους φιλολογους μπορει ναι μεν φετος να καταστει δυσκολοτερο να ''χτυπησει'' κανεις σχολειο εντος αθηνας ή θεσ/νικης ,ειδικότερα όσοι εχουν λιγοτερα απο 25 μορια,αλλα απο την αλλη εχω την εντυπωση οτι θα μπορεσουν να διεκδικησουν και να πετυχουν θεσεις σε ομορους νομους ετσι ωστε να πηγαινοερχονται καθημερινως-απλα μια σκεψη εξεφρασα
Παράθεση από: MONIMOS26 στις Μαρτίου 19, 2010, 04:30:24 pmθαρρω οτι οσο αφορα τους φιλολογους μπορει ναι μεν φετος να καταστει δυσκολοτερο να ''χτυπησει'' κανεις σχολειο εντος αθηνας ή θεσ/νικης ,ειδικότερα όσοι εχουν λιγοτερα απο 25 μορια,αλλα απο την αλλη εχω την εντυπωση οτι θα μπορεσουν να διεκδικησουν και να πετυχουν θεσεις σε ομορους νομους ετσι ωστε να πηγαινοερχονται καθημερινως-απλα μια σκεψη εξεφρασαπου στηριζεις τη σκεψη σου? μακαρι να χα λιγη απο την αισιοδοξια σου.
Exei kaneis plirofories sxetika me metatheseis prwtovathmias stin voreia Ellada? tha kataferoume na mpoume Makedonia pote?
Παράθεση από: petsos στις Μαρτίου 19, 2010, 04:46:00 pmΠαράθεση από: MONIMOS26 στις Μαρτίου 19, 2010, 04:30:24 pmθαρρω οτι οσο αφορα τους φιλολογους μπορει ναι μεν φετος να καταστει δυσκολοτερο να ''χτυπησει'' κανεις σχολειο εντος αθηνας ή θεσ/νικης ,ειδικότερα όσοι εχουν λιγοτερα απο 25 μορια,αλλα απο την αλλη εχω την εντυπωση οτι θα μπορεσουν να διεκδικησουν και να πετυχουν θεσεις σε ομορους νομους ετσι ωστε να πηγαινοερχονται καθημερινως-απλα μια σκεψη εξεφρασαπου στηριζεις τη σκεψη σου? μακαρι να χα λιγη απο την αισιοδοξια σου.Πέρσι έδωσαν υπερβολικά μεγάλο αριθμό μεταθέσεων ΠΕ02 στην Ανατολική και Δυτική Αττική και επειδή μεταξύ αυτών ήταν και μια φίλη, γνωρίζω πολύ καλά οτι οι περισσότεροι ήταν υπεράριθμοι. Αν, λοιπόν, φέτος δώσουν μεταθέσεις μόνο στα οργανικά κενά, περιοχές σαν αυτές που προανέφερα μάλλον πρέπει να είναι μπλοκαρισμένες... Και πάλι δεν ξέρουμε με τι βύσμα διεκδικούν μερικοί τη μετάθεση. Ένας με λίγα μόρια και σουπερ βυσμα τους παρασύρει όλους.
Παράθεση από: ΠΕ0404 στις Μαρτίου 19, 2010, 04:53:32 pmΠαράθεση από: petsos στις Μαρτίου 19, 2010, 04:46:00 pmΠαράθεση από: MONIMOS26 στις Μαρτίου 19, 2010, 04:30:24 pmθαρρω οτι οσο αφορα τους φιλολογους μπορει ναι μεν φετος να καταστει δυσκολοτερο να ''χτυπησει'' κανεις σχολειο εντος αθηνας ή θεσ/νικης ,ειδικότερα όσοι εχουν λιγοτερα απο 25 μορια,αλλα απο την αλλη εχω την εντυπωση οτι θα μπορεσουν να διεκδικησουν και να πετυχουν θεσεις σε ομορους νομους ετσι ωστε να πηγαινοερχονται καθημερινως-απλα μια σκεψη εξεφρασαπου στηριζεις τη σκεψη σου? μακαρι να χα λιγη απο την αισιοδοξια σου.Πέρσι έδωσαν υπερβολικά μεγάλο αριθμό μεταθέσεων ΠΕ02 στην Ανατολική και Δυτική Αττική και επειδή μεταξύ αυτών ήταν και μια φίλη, γνωρίζω πολύ καλά οτι οι περισσότεροι ήταν υπεράριθμοι. Αν, λοιπόν, φέτος δώσουν μεταθέσεις μόνο στα οργανικά κενά, περιοχές σαν αυτές που προανέφερα μάλλον πρέπει να είναι μπλοκαρισμένες... Και πάλι δεν ξέρουμε με τι βύσμα διεκδικούν μερικοί τη μετάθεση. Ένας με λίγα μόρια και σουπερ βυσμα τους παρασύρει όλους.Και στην Α' Πειραιώς υπήρχαν υπεράριθμοι;
Παράθεση από: LK στις Μαρτίου 19, 2010, 05:02:34 pmΠαράθεση από: ΠΕ0404 στις Μαρτίου 19, 2010, 04:53:32 pmΠαράθεση από: petsos στις Μαρτίου 19, 2010, 04:46:00 pmΠαράθεση από: MONIMOS26 στις Μαρτίου 19, 2010, 04:30:24 pmθαρρω οτι οσο αφορα τους φιλολογους μπορει ναι μεν φετος να καταστει δυσκολοτερο να ''χτυπησει'' κανεις σχολειο εντος αθηνας ή θεσ/νικης ,ειδικότερα όσοι εχουν λιγοτερα απο 25 μορια,αλλα απο την αλλη εχω την εντυπωση οτι θα μπορεσουν να διεκδικησουν και να πετυχουν θεσεις σε ομορους νομους ετσι ωστε να πηγαινοερχονται καθημερινως-απλα μια σκεψη εξεφρασαπου στηριζεις τη σκεψη σου? μακαρι να χα λιγη απο την αισιοδοξια σου.Πέρσι έδωσαν υπερβολικά μεγάλο αριθμό μεταθέσεων ΠΕ02 στην Ανατολική και Δυτική Αττική και επειδή μεταξύ αυτών ήταν και μια φίλη, γνωρίζω πολύ καλά οτι οι περισσότεροι ήταν υπεράριθμοι. Αν, λοιπόν, φέτος δώσουν μεταθέσεις μόνο στα οργανικά κενά, περιοχές σαν αυτές που προανέφερα μάλλον πρέπει να είναι μπλοκαρισμένες... Και πάλι δεν ξέρουμε με τι βύσμα διεκδικούν μερικοί τη μετάθεση. Ένας με λίγα μόρια και σουπερ βυσμα τους παρασύρει όλους.Και στην Α' Πειραιώς υπήρχαν υπεράριθμοι;Δυστυχώς δε γνωρίζω καθόλου γιατί δεν είναι και η ειδικότητα μου... Η φίλη μου βρέθηκε στη
Αγαπητε συναδελφε δεν ξερω για τους ΠΕ02 στη Δυτικη Αττικη. Ομως στην Ανατολικη ολοι οι ΠΕ02 μπηκαν σε οργανικα κενα, και το λεω αυτο εκ περιουσιας, μιας και εκει μπηκε η γυναικα μου. Ισως η Ανατολικη Αττικη μαλιστα να ειναι η μονη (η απο τις ελαχιστες Διδε που δινουν πραγματικα κενα). Απο κει και περα, πιστευω οτι οι μεταθεσεις τωοντι θα ειναι αισθητα λογοτερες, αισιοδοξω ομως για τους ΠΕΟ2 πως ισως καπως διασωθουν-οχι οτι δεν θα πληγουν και εκεινοι βεβαια, απλα ισως εχουν περισσοτερες μεταθεσεις απο τις αλλες ειδικοτητρες
Παράθεση από: marylou στις Μαρτίου 19, 2010, 04:55:56 pmExei kaneis plirofories sxetika me metatheseis prwtovathmias stin voreia Ellada? tha kataferoume na mpoume Makedonia pote? Μαρυλου πλακα μας κανεις???