0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λογικα μεταθεσεις ΠΕ19-20 βλεπω να δινονται μονο σε νησια (Κυκλαδες-δωδεκανησα). Αν επαληθευτουν κι ολας μερικοι εδω μεσα και οι μεταθεσεις μας ειναι 4-5 πανελληνιως θα κλαψουν μανουλες.....
να τονώσω λιγουλάκι το ηθικό των συναδέλφων φιλολόγων και να πω οτι τα πράγματα σε εμάς θα είναι σαφώς καλύτερα απότι στους άλλους κλάδους!σίγουρα είμαστε οι πιο ευνοημένοι σε ότι αφορά τις μεταθέσεις!οπότε,όσοι κάναμε αίτηση για θεσσαλονίκη ή αθήνα μπορεί τελικά να μη καταφέρουμε να μπούμε μέσα στις πόλεις αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα μπορέσουμε να προσεγγίσουμε τις παρυφές του νομού έτσι ώστε να πηγαινοερχόμαστε καθημερινώς!άλλωστε όπως λέει και η παροιμία.....από το ολότελα....
Πρώτα βγαίνουν οι μεταθέσεις της Α/βάθμιας και μετά της
Συνάδελφοι, το ........ πουλάκι που λέγαμε από το ΥΠΕΠΘ άφησε μήνυμα τον τοίχο μου στο Facebook!!!!! "... τη Δευτέρα υπολόγιζε, όπως τα βλέπω τα πράγματα..."Το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη! Πολύ το αγαπώ αυτό το άτακτο πουλάκι (Θέ μου σχώρα με! έρχεται και Πάσχα!!! )
Παράθεση από: Ayame στις Μαρτίου 24, 2010, 12:17:48 amΣυνάδελφοι, το ........ πουλάκι που λέγαμε από το ΥΠΕΠΘ άφησε μήνυμα τον τοίχο μου στο Facebook!!!!! "... τη Δευτέρα υπολόγιζε, όπως τα βλέπω τα πράγματα..."Το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη! Πολύ το αγαπώ αυτό το άτακτο πουλάκι (Θέ μου σχώρα με! έρχεται και Πάσχα!!! )Πλάκα έχεις ! Αν σου ξαναπεί τίποτα νεότερο το άτακτο πουλάκι , μας λες ...