0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπέρα!μιλωντας σήμερα με το τμημα των μεταθεσεων,μου ειπαν ότι δεν μπηκα στην ειδικη κατηγορια επειδη το χαρτι της υγειονομικης υπηρεσιας γραφει για πιθανες μεταστασεις και όχι για μεταστατικο σταδιο.παρ' ολα αυτα το ιδιο χαρτι αναφερει οτι εμπιπτω στην σχετικη νομοθεσια.μπορω να κανω κατι απο εδω και περα?αν γνωριζει καποιος παρακαλω ας μου απαντησει.
Παράθεση από: geochem στις Μαρτίου 31, 2010, 08:28:39 pmεάν κάποιος είναι σε προσωρινό κενό από πέρυσι και φέτος έρθει κάποιος με μετάθεση που έχει όμως περισσότερα μόρια συνολικά, τότε ποιος προηγείται στην επιλογή;Επειδή πήρα μετάθεση σε περιοχή όπου οι μη έχοντες οργανική έχουν πολύ λιγότερα μόρια από μένα, θέλω να πιστεύω ότι προηγούμαι εγώ.
εάν κάποιος είναι σε προσωρινό κενό από πέρυσι και φέτος έρθει κάποιος με μετάθεση που έχει όμως περισσότερα μόρια συνολικά, τότε ποιος προηγείται στην επιλογή;
συνυπηρέτηση = 4 μόρια
'Η πρέπει υποχρεωτικά να πάρει ο ένας από τους δύο μετάθεση στην περιοχή του άλλου;
Εχετε υποψιν και του πολύτεκνους!τοποθετούνται πρώτοι, σε οργανική της αρεσκείας τους, αναξαρτήτως μορίων...και δεν κρίνονται υπεράριθμοι.Δίκαιος νόμος, δε συμφωνείτε;