Σύνολο ψηφοφόρων: 111
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό το κατάλαβα και εγώ αλλά δεν ξέρω αναπληρωτές ήταν οι ωρομίσθιοι γιατί αλλιώς υπολογίζονται τα μόρια των ωρομισθίων με βάση τις ώρες που έχουν. Δηλαδή ένας ωρομίσθιος δικαιούται μέχρι 0,5 μόρια το μήνα άρα 0,5*8=4 μόρια το χρόνο * 7 χρόνια 28 μόρια το ανώτερο. Αν είναι έτσι τα πράγματα. Άρα αυτοί διεκδικούν τις θέσεις του 40% αφού δεν έχουν ασεπ όχι των αναπληρωτών.
Θα μας τρελάνεις, Amedeus! Είναι δυνατό να διεκδικούν τις θέσεις του 40%, όπου χρειάζεται καθαρή προϋπηρεσία, και όχι τις θέσεις των αναπληρωτών;;; Πιο πολλοί μπαίνουμε στον πίνακα των αναπληρωτών, αφού τα μόρια εξασφαλίζονται με διάφορους τρόπους, και ύστερα μπαίνουμε σε εκείνον του 40%.Η ένταξη στον πίνακα του 40% έπεται της ένταξης στον πίνακα των αναπληρωτών.
Τελικά πόσα είναι αυτά τα άτομα από ΟΑΕΔ κλπ κλπ. Είναι δηλαδή τόσα πολλά που θα εκτινάξουν τις βάσεις των αναπληρωτών;
Κάπου μέσα στο forum διάβασα ότι σε ό,τι αφορά στη δική μας ειδικότητα (ΠΕ02), οι του ΟΑΕΔ που ευνοούνται από τη συγκεκριμένη (ν)τροπολογία είναι 74 άτομα.
Παράθεση από: marion στις Απριλίου 29, 2009, 04:09:49 pmΚάπου μέσα στο forum διάβασα ότι σε ό,τι αφορά στη δική μας ειδικότητα (ΠΕ02), οι του ΟΑΕΔ που ευνοούνται από τη συγκεκριμένη (ν)τροπολογία είναι 74 άτομα.Εκτός από αυτούς να υποθέσω ότι υπάρχουν κι άλλοι από Σιβιτανίδειο ή ΙΕΚ ή δεν ξέρω κι εγώ τι που θα ωφεληθούν ή είναι μόνο οι του ΟΑΕΔ;
Παράθεση από: stratos91 στις Απριλίου 30, 2009, 01:32:20 amΠαράθεση από: marion στις Απριλίου 29, 2009, 04:09:49 pmΚάπου μέσα στο forum διάβασα ότι σε ό,τι αφορά στη δική μας ειδικότητα (ΠΕ02), οι του ΟΑΕΔ που ευνοούνται από τη συγκεκριμένη (ν)τροπολογία είναι 74 άτομα.Εκτός από αυτούς να υποθέσω ότι υπάρχουν κι άλλοι από Σιβιτανίδειο ή ΙΕΚ ή δεν ξέρω κι εγώ τι που θα ωφεληθούν ή είναι μόνο οι του ΟΑΕΔ;Οι της Σιβιτανιδείου ευνοούνται ήδη, εφόσον η προϋπηρεσία τους αναγνωρίζεται ήδη.Η προϋπηρεσία των ΙΕΚ νομίζω δεν μετράει (αν κάνω λάθος, να με διορθώσει κάποιος συνάδελφος.).