0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
"Σχολική παραβατικότητα"βαλ΄το αυτουσιο στο google9 στα 10 αποτελεσματα αφορουν την Κυπρο ..διαβαστε και φριξτε...η εγκληματικοτητα οργιαζει στα κυπριακα σχολειαμαθητες και καθηγητες ζουν μια κολαση και παλευουν ματαιως για λυσηυβρεις,προπηλακισμοι,απειλες,ξυλοδαρμοι,εμπρησμοι στην ημερησια διαταξη!ετσι ..να παρτε μια ιδεα..τι μας περιμενει και εδω!
οι παλιοι συναδελφοι και δη διευθυντες τα λενε συνεχεια οτι ερχονται ασκημες μερεςεγω προσωπικα αν δεν εκανα και λιγη σατιρα με στιχους και υποτιτλισμενα βιντεα δεν ξερω πως θα αντεχα την πιεσηακολουθει μηδενιστικο βιντεο:http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=uk&code=dc86408c080d90165f26804e4a4e1ec3
Παράθεση από: professor στις Μαρτίου 26, 2009, 10:34:10 pmοι παλιοι συναδελφοι και δη διευθυντες τα λενε συνεχεια οτι ερχονται ασκημες μερεςεγω προσωπικα αν δεν εκανα και λιγη σατιρα με στιχους και υποτιτλισμενα βιντεα δεν ξερω πως θα αντεχα την πιεσηακολουθει μηδενιστικο βιντεο:http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=uk&code=dc86408c080d90165f26804e4a4e1ec3Χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω την εμπειρία κανενός, εμένα μου ακούγεται λίγο καταστροφολογικό αυτό και κάπως ισοπεδωτικό....
...μαθητες και καθηγητες ζουν μια κολαση και παλευουν ματαιως για λυσηυβρεις, καθημερινά εκστομίζουν τα παιδιά διάφορα κοσμητικά επίθετα μεταξύ τους αλλά και προς το πρόσωπό μου προπηλακισμοι, καλυμμένοι και έμμεσοι απειλες, επίσης καθημερινό φαινόμενο ξυλοδαρμοι, η επιθετικότητα των μαθητών μου είναι σε τέτοιο βαθμό που υπάρχουν φορές που δεν μπορώ να ξεχωρίσω αν χτυπιούνται ή αν παίζουν, αν φυσικά θεωρεί κανείς παιχνίδι το smackdown και διάφορα άλλα τέτοια φρούτα εμπρησμοι σε αυτό το σημείο δεν έχουμε φτάσει... πετάγαμε όμως μπουκάλια γεμάτα με νερό σει περαστικούς ώσπου γκρεμοτσακίσαμε ένα μεταφορέα... μετράει; στην ημερησια διαταξη!ετσι ..να παρτε μια ιδεα..τι μας περιμενει και εδω! Ελπίζω να κατάλαβες ότι δεν θα μας έρθει αυτό το κύμα σχολικής βίας, είναι ήδη εδώ!
Παράθεση από: professor στις Μαρτίου 26, 2009, 09:55:54 pm...μαθητες και καθηγητες ζουν μια κολαση και παλευουν ματαιως για λυσηυβρεις, καθημερινά εκστομίζουν τα παιδιά διάφορα κοσμητικά επίθετα μεταξύ τους αλλά και προς το πρόσωπό μου προπηλακισμοι, καλυμμένοι και έμμεσοι απειλες, επίσης καθημερινό φαινόμενο ξυλοδαρμοι, η επιθετικότητα των μαθητών μου είναι σε τέτοιο βαθμό που υπάρχουν φορές που δεν μπορώ να ξεχωρίσω αν χτυπιούνται ή αν παίζουν, αν φυσικά θεωρεί κανείς παιχνίδι το smackdown και διάφορα άλλα τέτοια φρούτα εμπρησμοι σε αυτό το σημείο δεν έχουμε φτάσει... πετάγαμε όμως μπουκάλια γεμάτα με νερό σει περαστικούς ώσπου γκρεμοτσακίσαμε ένα μεταφορέα... μετράει; στην ημερησια διαταξη!ετσι ..να παρτε μια ιδεα..τι μας περιμενει και εδω! Ελπίζω να κατάλαβες ότι δεν θα μας έρθει αυτό το κύμα σχολικής βίας, είναι ήδη εδώ!Έχουν χαθεί τα όρια πια! Υπάρχει διάχυτος θυμός και όταν πάω να αντιμετωπίσω καταστάσεις σαν τις παραπάνω με παιδαγωγικές τεχνικές αισθάνομαι (εκ του αποτελέσματος) σαν να έχω βγει να αντιμετωπίσω τον κατακλυσμό με τρύπιο κουβά!