0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εγώ δεν μπορώ να αφήσω μαθητή στην ίδια τάξη, μου είναι αδύνατον.... τι νομίζετε είναι αδυναμία εκ μέρους μου;;;;;
Παράθεση από: aeee στις Απριλίου 01, 2009, 05:19:29 amεγώ δεν μπορώ να αφήσω μαθητή στην ίδια τάξη, μου είναι αδύνατον.... τι νομίζετε είναι αδυναμία εκ μέρους μου;;;;;ε Το σκέφτηκες αυτό; Ενώ αν διαβάσει το καλοκαίρι, χάσει και ένα καλοκαίρι αφού σε έχανε μισή ώρα την μέρα να δει έστω τι έχει την επόμενη μέρα, την επόμενη χρονιά θα έρθει πιο συνειδητοποιημένος. Έτσι πιστεύω...επίσης είναι καλή η συζήτηση του τι θες να κάνεις στην ζωή σου και ένα απολυτήριο είναι απαραίτητο...
1. πολλές φορές δυσκολεύομαι να καταλάβω ως που φτάνει η δική μου ευθύνη όταν κάτι δεν πηγαίνει όπως θα έπρεπε με αποτέλεσμα να είμαι σε μια συνεχή αναζήτηση λαθών. Αυτό βοηθά στο να βελτιωθώ αλλά ταυτόχρονα είναι πολύ κουραστικό. Μακάρι να είχα κάποιον να μου πει " σε αυτήν την περίπτωση δεν γίνεται κάτι καλύτερο όσο και αν προσπαθήσεις. Δεν περνάει απ' το χέρι σου. Τέρμα" Έτσι ώστε να αφιερώσω χρόνο σε κάτι άλλο.
Μακάρι να είχα κάποιον να μου πει " σε αυτήν την περίπτωση δεν γίνεται κάτι καλύτερο όσο και αν προσπαθήσεις. Δεν περνάει απ' το χέρι σου. Τέρμα"
αα καλα, εγω αυτο το εχω σε χειροτερη μορφη. νομιζω οτι φταιω για ολα. για καθε κακη επιδοση του παιδιου. οτι μπορει να τα καταφερει καλυτερα αλλα εγω δεν εχω κανει κατι σωστα. βεβαια αυτο τα τελευταια χρονια το εχω ελλατωσει. αλλα ετσι ειμαι γενικοτερα στην ζωη μου, τρομερα ενοχικη για καθε τι.
Κάποτε είχα διαβάσει ότι η εκπαιδευτική διαδικασία είναι ένα σύνολο επιτυχιών(+) και αποτυχιών (-).Αν το άθροισμα είναι θετικό, τότε ο εκπαιδευτικός είναι στον σωστό δρόμο.
Παράθεση από: panos2 στις Νοεμβρίου 29, 2009, 09:42:33 pmΚάποτε είχα διαβάσει ότι η εκπαιδευτική διαδικασία είναι ένα σύνολο επιτυχιών(+) και αποτυχιών (-).Αν το άθροισμα είναι θετικό, τότε ο εκπαιδευτικός είναι στον σωστό δρόμο.πολυ ωραιο αυτο που εγραψες κ πολυ ενθαρρυντικο...