0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε κανένα ευρωπαικό κράτος δεν διορίζονται εκπαιδευτικοί λόγω της πολυτεκνίας και μόνο...σας το λέω επιβεβαιωμένα αυτό......μόνο εδώ ζούμε τον γάμο του καραγκιόζη στους νόμους συνέχεια!!! Και συζητάμε ακόμη αν είναι σωστό ή λάθος το θέμα των προνομίων των πολύτεκνων.....;;;;
Το είχα παραπονο από τις πολύτεκνες που ούτε ένα διάλειμμα δεν με σκέφτηκαν να με αλλάξουν, να με βοηθήσουν, να σκεφτούν και το δικό μου μωρό που κουβαλούσα... και είχαν παπούδες, συζύγους, σόγια πίσω τους... μονίμως με απαιτηση και κουρασμένες... (κατανοώ πόσο κουράζεται μια εργαζόμενη μάνα, εχω 2 και έχω κλατάρει, αλλά δεν διατυμπανίζω την κούραση μου...) Απαράδεκτες οι πολύτεκνες!!! Ήταν 6 πολύτεκνες σε ένα σχολείο;;;;
Απαράδεκτες οι πολύτεκνες!!! Ήταν 6 πολύτεκνες σε ένα σχολείο;;;;
Το ότι προγραμμάτισαν το τέταρτο παιδί για να ευεργετηθούν από το νόμο, όπως γράφουν στις ανακοινώσεις τους, με χαλάει. Το θεωρώ εντελώς ανήθικο.
Παράθεση από: parathira στις Σεπτεμβρίου 19, 2010, 02:09:41 pmΑπαράδεκτες οι πολύτεκνες!!! Ήταν 6 πολύτεκνες σε ένα σχολείο;;;;Και εσύ όταν με το καλό γίνεις πολύτεκνη, το γκρουπάκι των 6 θα γίνει μεγαλύτερο και δεν θα μιλάς.
Παράθεση από: parathira στις Σεπτεμβρίου 19, 2010, 12:54:46 pmΤο ότι προγραμμάτισαν το τέταρτο παιδί για να ευεργετηθούν από το νόμο, όπως γράφουν στις ανακοινώσεις τους, με χαλάει. Το θεωρώ εντελώς ανήθικο.o νόμος μας κανει ανήθικους ( Σωκρατης)
Παράθεση από: MARKOS στις Σεπτεμβρίου 19, 2010, 11:58:06 pmΠαράθεση από: parathira στις Σεπτεμβρίου 19, 2010, 12:54:46 pmΤο ότι προγραμμάτισαν το τέταρτο παιδί για να ευεργετηθούν από το νόμο, όπως γράφουν στις ανακοινώσεις τους, με χαλάει. Το θεωρώ εντελώς ανήθικο.o νόμος μας κανει ανήθικους ( Σωκρατης) Αχαα.....!! Όχι ο νόμος από μόνος του Μάρκο...ο νόμος σε συνδυασμό με την σαπίλα της κοινωνίας....!!
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Σεπτεμβρίου 20, 2010, 12:04:28 amΠαράθεση από: MARKOS στις Σεπτεμβρίου 19, 2010, 11:58:06 pmΠαράθεση από: parathira στις Σεπτεμβρίου 19, 2010, 12:54:46 pmΤο ότι προγραμμάτισαν το τέταρτο παιδί για να ευεργετηθούν από το νόμο, όπως γράφουν στις ανακοινώσεις τους, με χαλάει. Το θεωρώ εντελώς ανήθικο.o νόμος μας κανει ανήθικους ( Σωκρατης) Αχαα.....!! Όχι ο νόμος από μόνος του Μάρκο...ο νόμος σε συνδυασμό με την σαπίλα της κοινωνίας....!!Ποιας κοινωνίας; της δικής μας, η των άλλων;
Παράθεση από: AnnoulaD στις Σεπτεμβρίου 20, 2010, 12:46:10 amΠαράθεση από: ΛΩΡΑ στις Σεπτεμβρίου 20, 2010, 12:04:28 amΠαράθεση από: MARKOS στις Σεπτεμβρίου 19, 2010, 11:58:06 pmΠαράθεση από: parathira στις Σεπτεμβρίου 19, 2010, 12:54:46 pmΤο ότι προγραμμάτισαν το τέταρτο παιδί για να ευεργετηθούν από το νόμο, όπως γράφουν στις ανακοινώσεις τους, με χαλάει. Το θεωρώ εντελώς ανήθικο.o νόμος μας κανει ανήθικους ( Σωκρατης) Αχαα.....!! Όχι ο νόμος από μόνος του Μάρκο...ο νόμος σε συνδυασμό με την σαπίλα της κοινωνίας....!!Ποιας κοινωνίας; της δικής μας, η των άλλων; Δεν κουβαλάνε όλοι σαπίλα...μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια!!
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Σεπτεμβρίου 20, 2010, 01:43:15 amΠαράθεση από: AnnoulaD στις Σεπτεμβρίου 20, 2010, 12:46:10 amΠαράθεση από: ΛΩΡΑ στις Σεπτεμβρίου 20, 2010, 12:04:28 amΠαράθεση από: MARKOS στις Σεπτεμβρίου 19, 2010, 11:58:06 pmΠαράθεση από: parathira στις Σεπτεμβρίου 19, 2010, 12:54:46 pmΤο ότι προγραμμάτισαν το τέταρτο παιδί για να ευεργετηθούν από το νόμο, όπως γράφουν στις ανακοινώσεις τους, με χαλάει. Το θεωρώ εντελώς ανήθικο.o νόμος μας κανει ανήθικους ( Σωκρατης) Αχαα.....!! Όχι ο νόμος από μόνος του Μάρκο...ο νόμος σε συνδυασμό με την σαπίλα της κοινωνίας....!!Ποιας κοινωνίας; της δικής μας, η των άλλων; Δεν κουβαλάνε όλοι σαπίλα...μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια!! -Ευγενικά θέλησα να μιλήσω βάζοντας το ΜΑΣ στην κοινωνία της σαπίλας την οποία εσείς αναφέρατε θέλοντας να καταλάβω αν θεωρείτε τον εαυτό σας κομμάτι της.-Η απάντηση σας μου είναι αρκετή ,έχεις δίκιο πάντα οι άλλοι φταίνε.