0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: turtle στις Μαρτίου 31, 2009, 02:29:20 pmΠαράθεση από: Μarkos στις Μαρτίου 31, 2009, 02:25:42 pmκλασικη φιλολογος? με αγαπη στα αχαια ελληνικα?....φανταζομαι να μη τα λατρευες κιολας! ναι, δεν μιλαμε σαν τους αρχαιους ελληνες, ομως......Θεωρώ ότι δε σου απευθύνθηκα με αυτό τον τρόπο. Ούτε έχω να αποδείξω κάτι. Απόψεις ανταλλάζουμε ή τουλάχιστον έτσι νόμιζα. Σε κάθε περίπτωση το ότι αγαπώ και μελετώ κάτι δε σημαίνει ότι πρέπει να είμαι και προκατειλημμένη.σωστα νομιζεις. αποψεις ανταλλασουμε και δεν εχουμε να αποδειξουμε τιποτα σε κανεναν. αλλα, μου κανει εντυπωση ενω αγαπας την αρχαια ελληνικη δεν βρισκεις κατι θετικο σε αυτην που μπορουν να παρουν οι μικροτεροι μαθητες? δεν ειναι η γλωσσα? ΟΚ. τι ειναι? ειναι κατι ή τιποτα απολυτως.
Παράθεση από: Μarkos στις Μαρτίου 31, 2009, 02:25:42 pmκλασικη φιλολογος? με αγαπη στα αχαια ελληνικα?....φανταζομαι να μη τα λατρευες κιολας! ναι, δεν μιλαμε σαν τους αρχαιους ελληνες, ομως......Θεωρώ ότι δε σου απευθύνθηκα με αυτό τον τρόπο. Ούτε έχω να αποδείξω κάτι. Απόψεις ανταλλάζουμε ή τουλάχιστον έτσι νόμιζα. Σε κάθε περίπτωση το ότι αγαπώ και μελετώ κάτι δε σημαίνει ότι πρέπει να είμαι και προκατειλημμένη.
κλασικη φιλολογος? με αγαπη στα αχαια ελληνικα?....φανταζομαι να μη τα λατρευες κιολας! ναι, δεν μιλαμε σαν τους αρχαιους ελληνες, ομως......
Ξανακοίτα το μήνυμα με το οποίο άνοιξες το θέμα. Από αυτό συμπέρανα ότι μιλάς για φιλολόγους στα δημοτικά.Για την τεχνοκρατική στροφή συμφωνώ κι εγώ ότι υπάρχει, όμως διαφωνώ με την εισαγωγή νέου μαθήματος, νιώθω ότι πρέπει να αναπροσαρμοστούν/ αναθεωρηθούν τα ήδη υπάρχοντα.