*

Αποστολέας Θέμα: Ενιαίο Μισθολόγιο  (Αναγνώστηκε 1002601 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Radius

• Επισκέπτης
Απ: Ενιαίο Μισθολόγιο
« Απάντηση #1162 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 06:27:47 pm »
Γιατί έχω την αίσθηση οτι έχουμε να δούμε ακόμα πολλά, και μάλιστα σύντομα. Γιατί πιστεύω ότι στα 600 ευρώ θα κάτσουν όλοι οι μισθοί και οι συντάξεις σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, όπως στην Πορτογαλία;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:44:37 »

Αποσυνδεδεμένος ariakos

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1163 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 06:28:50 pm »
Αν τα ποσά που αναφέρει το Εθνος είναι μικτά, γιατί έλεγαν οτι 2700 θα είναι το ανώτερο στο Δημοσιο και στο Εθνος αναφέρει 2096?
Αν πάντως είναι μικτά, πάμε για 300ευρώ κάτω όλοι.

Αποσυνδεδεμένος mpesg

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #1164 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 06:29:48 pm »
Γιατί έχω την αίσθηση οτι έχουμε να δούμε ακόμα πολλά, και μάλιστα σύντομα. Γιατί πιστεύω ότι στα 600 ευρώ θα κάτσουν όλοι οι μισθοί και οι συντάξεις σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, όπως στην Πορτογαλία;
πες μας τετοια να χαιρομαστε :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Αποσυνδεδεμένος teacher81

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1165 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 06:30:29 pm »
Καλά,με 800 ευρώ μισθό,αν επιβεβαιωθούν όσα λέτε,δε βγαίνει απλά πέρα ο μήνας...Συν το οτι έρχεται και η περίοδος που θα βάζουμε πετρέλαιο[αν βάλουμε φέτος] και θα έρθει και το χαράτσι με τη ΔΕΗ. Αλλά δεν ανησυχώ...Ως τα Χριστούγεννα θα'χουμε πτωχεύσει και θα μας φύγει όλο το άγχος για τα χρέη..Θα αγωνιούμε μόνο για την κατσαρόλα...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:44:37 »

Radius

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1166 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 06:32:07 pm »
πες μας τετοια να χαιρομαστε :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Δεν ξέρω νομίζω ότι δεν ξεμπερδέψαμε απλά με το νεό μισθολόγιο. Αφού θα εφαρμοστεί η Τρόικα θα πιέσει για επιπλεον περικοπές στους νέους μισθούς. Και τότε θα είναι και εύκολο να γίνουν οριζόντια αφού όλοι θα παίρνουν τα ίδια.

Αποσυνδεδεμένος paschalist

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1167 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 08:29:19 pm »
Δεν θέλω να στενοχωριέται κανείς. Η κα Διαμαντοπούλου είναι απλοχέρα και δε θα αφήσει κανένα από το υπουργείο της παραπονεμένο. Ορίστε τι έδωσε στη ΓΣΕΕ:

http://press-gr.blogspot.com/2011/10/970000.html

Τι ψυχή έχουν 970 χιλιαρικάκια; Ούτε 32334 βιβλία.
Nil homini certum est

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1168 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 08:36:52 pm »
Και με έξι κλιμάκια, θα σου λέει το εγγόνι σου: Άντε παππού πότε θα πας στο Γ να μας πάρεις και κανένα δώρο. Εκατό χρονών έγινες παλιόγερε.
Nil homini certum est

Αποσυνδεδεμένος daffyduck

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1169 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 08:42:03 pm »
Εντωμεταξύ εκνευρίζομαι στα όρια του εγκεφαλικού από τα άθλια δελτία ειδήσεων που επιμένουν για "αυξήσεις έως 150 ευρώ στους αδικημένους δημόσιους υπαλλήλους". Δηλαδή κοροϊδία στα μούτρα μας, μιλάνε μόνο για τους βασικούς μισθούς και ούτε καν το επισημαίνόυν!!!!!!

Να στείλω καμιά 100αριά υβριστικά εμαιλ;;;σε Κ.Σ. δεν το επιτρέπει και η ανατροφή μου αλλά τι να σου κάνει κι αυτή η έρμη, δοκιμάζεται εντόνως τελευταία.... ;D ;D
Μην περιμένεις να δεις, για να πιστέψεις...Πίστεψε, και θα δεις!

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1170 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 08:48:04 pm »
Καλά, μη λες άσχημα λόγια για τους δημοσιογράφους.  Οι άνθρωποι ξέρουν από πυρηνική φυσική από μακροοικονομία μέχρι και διαστημική και επιδημιολογία. Πως είναι δυνατόν  να κάνουν λάθος; Έχουν παντρέψει το προπο με τη γάνδα και σκοτώνουν το κεφάλι τους για να μας ενημερώσουν αντικειμενικά και χωρίς παραλείψεις χωρίς να τους ενδιαφέρει με ποιον θα συγκρουστούν. Ήρωες είναι... :'(
Nil homini certum est

Αποσυνδεδεμένος apri

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Dum spiro, spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #1171 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 08:56:21 pm »
Εντωμεταξύ εκνευρίζομαι στα όρια του εγκεφαλικού από τα άθλια δελτία ειδήσεων που επιμένουν για "αυξήσεις έως 150 ευρώ στους αδικημένους δημόσιους υπαλλήλους". Δηλαδή κοροϊδία στα μούτρα μας, μιλάνε μόνο για τους βασικούς μισθούς και ούτε καν το επισημαίνόυν!!!!!!

Να στείλω καμιά 100αριά υβριστικά εμαιλ;;;σε Κ.Σ. δεν το επιτρέπει και η ανατροφή μου αλλά τι να σου κάνει κι αυτή η έρμη, δοκιμάζεται εντόνως τελευταία.... ;D ;D

H όλη είδηση είναι περίτεχνα γραμμένη. Το ενιαίο μισθολόγιο παρουσιάζεται σαν μέσο αποκατάστασης της μισθολογικής αδικίας με τους "κακούς" υψηλόμισθους υπαλλήλους να χάνουν μέχρι και το 40% του μισθού (εδώ ο τηλεθεατής επιχαίρει: "επιτέλους, καλά να πάθει που έπαιρνε παραπάνω από εμένα") και τους αδικημένους χαμηλόμισθους να παίρνουν αύξηση ("είδες που μέσα σε τέτοιες συνθήκες όχι μόνο γλίτωσα, αλλά θα πάρω και κάτι παραπάνω;"). Το ότι τελικά όλοι θα πάρουν λιγότερα απ' όσα έπαιρναν μέχρι τώρα δεν ακούγεται από κανένα μέσο. Κι αν το επισημάνει κανείς, είναι σίγουρο ότι θα ακουστεί η γνωστή καραμέλα "έχεις υπ' όψιν σου πόσα παίρνει ένας ιδιωτικός υπάλληλος, εάν και εφόσον δεν έχει απολυθεί;".
Τι αχάριστοι τύποι που είμαστε τελικά... :P

Καλά, μη λες άσχημα λόγια για τους δημοσιογράφους.  Οι άνθρωποι ξέρουν από πυρηνική φυσική από μακροοικονομία μέχρι και διαστημική και επιδημιολογία.

Μου θύμισες έναν που άκουγα το πρωί. Πρότεινε να καταργηθεί το λιμενικό σε ένα μικρό νησί για λόγους οικονομίας:
"Γιατί; Δεν μπορεί να παρακολουθούν τον ελλιμενισμό των πλοίων από τηλεοπτικό δέκτη σε διπλανό νησί;  :o :o 
Αλλά φταίνε οι λαϊκιστές που παντού βρίσκουν θέσεις για δημοσίους υπαλλήλους!
Γι' αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε." :o :o

......τα φτερά άπλωσε πλέρια, άκρη ο κόσμος δεν έχει,
είναι πι' όμορφοι οι άγνωστοι πάντα γιαλοί.... (Κ. Χατζόπουλος)

Αποσυνδεδεμένος Rwxanh

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση -ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1172 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 09:06:11 pm »
Δηλαδή θα μου κρατηθούν αναδρομικά 750 ευρώ (αφού κράτησαν από 1η Οκτώβρη 125, ανά δεκαπενθήμερο θα κρατάνε 125 ευρώ)? Και από Γενάρη στα ίδια αν δεν έχει εφαρμοσθεί το ενιαίο μισθολόγιο? Ρε παιδιά τα είχα υπολογίσει πιο λίγα να κρατήσουν απ' ότι άκουγα και διάαβαζα. Τι αφορούν όλες αυτές οι αναδρομικές κρατήσεις?
Μονάχη έγνοια η γλώσσα μου στις αμμουδιές του Ομήρου...

Αποσυνδεδεμένος daffyduck

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1173 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 09:09:55 pm »
Δηλαδή θα μου κρατηθούν αναδρομικά 750 ευρώ (αφού κράτησαν από 1η Οκτώβρη 125, ανά δεκαπενθήμερο θα κρατάνε 125 ευρώ)? Και από Γενάρη στα ίδια αν δεν έχει εφαρμοσθεί το ενιαίο μισθολόγιο? Ρε παιδιά τα είχα υπολογίσει πιο λίγα να κρατήσουν απ' ότι άκουγα και διάαβαζα. Τι αφορούν όλες αυτές οι αναδρομικές κρατήσεις?

Εμ αυτό συζητάμε βρε Ρωξάνη μου τόση ώρα εδώ μέσα, ότι η πραγματικοτητα είναι ΠΟΛΥ πιο σκληρή από αυτά "που ακούγαμε και διαβάζαμε". Αν πχ τώρα στηριχτείς σε αυτά που ακούς και διαβάζεις, θα μείνεις με την εντύπωση ότι θα πάρεις και μια αυξησούλα 150 ευρώ το μήνα, μέχρι να σου έρθει η μισθοδοσία του Γενάρη που θα πάρεις 250-300 ευρουλάκια μείον αυτό που έπαιρνες το καλοκαίρι και ν'αναρωτιέσαι πάλι από που σου'ρθε!

125 ευρώ παρακράτηση το 15ήμερο ισούται με 250 ευρώ το μήνα, ευχαριστημένη να'σαι, εμένα μου κράτησαν 278 και σε άλλους ακόμα περισσότερα!!! :P :P ;)
Μην περιμένεις να δεις, για να πιστέψεις...Πίστεψε, και θα δεις!

Αποσυνδεδεμένος apri

• Ιστορικό μέλος
  • Dum spiro, spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #1174 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 09:16:30 pm »
Στο μεταξύ δεν ξέρω αν το πήρατε χαμπάρι, αλλά σήμερα η Κύπρος "καθάρισε" οριστικά με ΔΝΤ και μηχανισμούς στήριξης. Πήρε το δανειάκι της με καλό επιτόκιο, εξασφάλισε και πολιτικοστρατιωτική υποστήριξη.
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=25047&Itemid=139

Ούτε τρόικες, ούτε μισθολόγια, ούτε 1η και 2η δόση... ::)

......τα φτερά άπλωσε πλέρια, άκρη ο κόσμος δεν έχει,
είναι πι' όμορφοι οι άγνωστοι πάντα γιαλοί.... (Κ. Χατζόπουλος)

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1175 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 09:18:44 pm »
Όπως και να τα υπολογίσεις παραπάνω θα κρατήσουν.
Nil homini certum est

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 665
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144