0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γιατί έχω την αίσθηση οτι έχουμε να δούμε ακόμα πολλά, και μάλιστα σύντομα. Γιατί πιστεύω ότι στα 600 ευρώ θα κάτσουν όλοι οι μισθοί και οι συντάξεις σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, όπως στην Πορτογαλία;
Παράθεση από: Radius στις Οκτωβρίου 05, 2011, 06:27:47 pmΓιατί έχω την αίσθηση οτι έχουμε να δούμε ακόμα πολλά, και μάλιστα σύντομα. Γιατί πιστεύω ότι στα 600 ευρώ θα κάτσουν όλοι οι μισθοί και οι συντάξεις σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, όπως στην Πορτογαλία;πες μας τετοια να χαιρομαστε
Εντωμεταξύ εκνευρίζομαι στα όρια του εγκεφαλικού από τα άθλια δελτία ειδήσεων που επιμένουν για "αυξήσεις έως 150 ευρώ στους αδικημένους δημόσιους υπαλλήλους". Δηλαδή κοροϊδία στα μούτρα μας, μιλάνε μόνο για τους βασικούς μισθούς και ούτε καν το επισημαίνόυν!!!!!!Να στείλω καμιά 100αριά υβριστικά εμαιλ;;;σε Κ.Σ. δεν το επιτρέπει και η ανατροφή μου αλλά τι να σου κάνει κι αυτή η έρμη, δοκιμάζεται εντόνως τελευταία....
Καλά, μη λες άσχημα λόγια για τους δημοσιογράφους. Οι άνθρωποι ξέρουν από πυρηνική φυσική από μακροοικονομία μέχρι και διαστημική και επιδημιολογία.
Δηλαδή θα μου κρατηθούν αναδρομικά 750 ευρώ (αφού κράτησαν από 1η Οκτώβρη 125, ανά δεκαπενθήμερο θα κρατάνε 125 ευρώ)? Και από Γενάρη στα ίδια αν δεν έχει εφαρμοσθεί το ενιαίο μισθολόγιο? Ρε παιδιά τα είχα υπολογίσει πιο λίγα να κρατήσουν απ' ότι άκουγα και διάαβαζα. Τι αφορούν όλες αυτές οι αναδρομικές κρατήσεις?