0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Rwxanh στις Οκτωβρίου 07, 2011, 11:53:03 amΠραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι καθόμαστε και συζητάμε. Τα τηλ. των συνδικαλιστικών μας οργάνων ποια είναι? Να τους τηλ. όλοι να απαιτήσουμε απεργία διαρκείας για τον κλάδο. Απλό είναι!Εδώ για την ΟΛΜΕ. Πατώντας πάνω στο όνομα του καθενός βλέπεις τα στοιχεία του. http://olme-attik.att.sch.gr/adms.php?j=1
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι καθόμαστε και συζητάμε. Τα τηλ. των συνδικαλιστικών μας οργάνων ποια είναι? Να τους τηλ. όλοι να απαιτήσουμε απεργία διαρκείας για τον κλάδο. Απλό είναι!
μπράβο για τα τηλ
Παράθεση από: LK στις Οκτωβρίου 07, 2011, 12:00:22 pmΠαράθεση από: Rwxanh στις Οκτωβρίου 07, 2011, 11:53:03 amΠραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι καθόμαστε και συζητάμε. Τα τηλ. των συνδικαλιστικών μας οργάνων ποια είναι? Να τους τηλ. όλοι να απαιτήσουμε απεργία διαρκείας για τον κλάδο. Απλό είναι!Εδώ για την ΟΛΜΕ. Πατώντας πάνω στο όνομα του καθενός βλέπεις τα στοιχεία του. http://olme-attik.att.sch.gr/adms.php?j=1Εγώ πάντως 2 που σχολάνε όλοι θα τηλ. να τους μιλήσω.
περασα απο το υπουργειο και γινοταν χαμος, αντε λεω ξεκινησε η επανασταση των εκπαιδευτικωνκλεισμενη και μανταλωμενη η νεα πορτα φρουριο, η κλουβα απο μεσα σε αναμονη, και πρωτη φορα τοσο πληθος απο εξωχαμος λεω,τρεχω και εγω να μην ειμαι μακρια πο τους αγωνες μας....................τελικα ηταν φοιτητες, μαλλον μονο οσοι ειναι νεοι μπορει να εξεγερθουν αμεσα, τα αντανακλαστικα μας εχουν παει περιπατο, μαζι με την αξιοπρεπεια και το μισθο.......εκατσα καμποση ωρα, φωναξα , απογοητευτηκα, δεν εχουμε σωτηρια σαν κλαδος ειμαστε ο πατος σε εξεγερσεις και μισθους καλα ασε εμας, για τα παιδια μας δεν αξιζει να ξεσηκωθουμε;τους το χρωσταμε
Παράθεση από: nikos111111 στις Οκτωβρίου 07, 2011, 11:51:23 amπου το βρήκες το excel αυτό?το έφτιαξε συνάδελφος σύμφωνα με το νέο μισθολόγιο
που το βρήκες το excel αυτό?
Παράθεση από: physikos13 στις Οκτωβρίου 07, 2011, 12:35:13 pmπερασα απο το υπουργειο και γινοταν χαμος, αντε λεω ξεκινησε η επανασταση των εκπαιδευτικωνκλεισμενη και μανταλωμενη η νεα πορτα φρουριο, η κλουβα απο μεσα σε αναμονη, και πρωτη φορα τοσο πληθος απο εξωχαμος λεω,τρεχω και εγω να μην ειμαι μακρια πο τους αγωνες μας....................τελικα ηταν φοιτητες, μαλλον μονο οσοι ειναι νεοι μπορει να εξεγερθουν αμεσα, τα αντανακλαστικα μας εχουν παει περιπατο, μαζι με την αξιοπρεπεια και το μισθο.......εκατσα καμποση ωρα, φωναξα , απογοητευτηκα, δεν εχουμε σωτηρια σαν κλαδος ειμαστε ο πατος σε εξεγερσεις και μισθους καλα ασε εμας, για τα παιδια μας δεν αξιζει να ξεσηκωθουμε;τους το χρωσταμεΈχει καλύτερη ασφάλεια από το pde και τις ειδήσεις; Ποιος τολμάει να κατέβει εκεί. Εμένα πάντως θα με δείτε στην τηλεόραση αλλά όχι στο υπουργείο. Με χωρίζει η θάλασσα. Όχι σαν καλεσμένο. Μπορεί και σαν κρατούμενο. Θα δούμε...
απο το ποιο;απο το σχολειο μου;ανεργος ειμαι, περιμενοντας την αναπληρωση.....
Παράθεση από: tzamalou στις Οκτωβρίου 07, 2011, 11:57:02 amΠαράθεση από: nikos111111 στις Οκτωβρίου 07, 2011, 11:51:23 amπου το βρήκες το excel αυτό?το έφτιαξε συνάδελφος σύμφωνα με το νέο μισθολόγιοκαλημερα.επειδη δεν τα πολυκαταλαβα:οταν εχεις 3 παρα κατι χρονια προυπηρεσιας κ διοριστηκες φετος ποιο θα ειναι το μισθολογικο κλιμακιο που θα παρεις κ ποσο σου βγαινει ο περιβοητος μισθος???
Παράθεση από: physikos13 στις Οκτωβρίου 07, 2011, 12:52:07 pmαπο το ποιο;απο το σχολειο μου;ανεργος ειμαι, περιμενοντας την αναπληρωση.....Είσαι εκπαιδευτικός, όμως. Τα τηλέφωνα της ΟΛΜΕ τα έδωσα, οπότε ας αρχίσουμε τη πίεση. Τι άλλο να πω και τι άλλο να κάνω δεν ξέρω. Μη τους πληρώσεις και τα χαράτσια, επίσης.