0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: LK στις Οκτωβρίου 07, 2011, 01:00:57 pmΠαράθεση από: physikos13 στις Οκτωβρίου 07, 2011, 12:52:07 pmαπο το ποιο;απο το σχολειο μου;ανεργος ειμαι, περιμενοντας την αναπληρωση.....Είσαι εκπαιδευτικός, όμως. Τα τηλέφωνα της ΟΛΜΕ τα έδωσα, οπότε ας αρχίσουμε τη πίεση. Τι άλλο να πω και τι άλλο να κάνω δεν ξέρω. Μη τους πληρώσεις και τα χαράτσια, επίσης. εισαι σιγουρος οτι ειμαι; απο του χρονου με την αυξηση του ωραριου, η περιστασιακη 7μηνη εισοδος μου στις ταξεις θα διακοπει, αραγε τι ειμαι;αδιοριστος εκπαιδευτικος; καιρος για αλλαγη πορειας, ή χωρας.
Παράθεση από: physikos13 στις Οκτωβρίου 07, 2011, 12:52:07 pmαπο το ποιο;απο το σχολειο μου;ανεργος ειμαι, περιμενοντας την αναπληρωση.....Είσαι εκπαιδευτικός, όμως. Τα τηλέφωνα της ΟΛΜΕ τα έδωσα, οπότε ας αρχίσουμε τη πίεση. Τι άλλο να πω και τι άλλο να κάνω δεν ξέρω. Μη τους πληρώσεις και τα χαράτσια, επίσης.
απο το ποιο;απο το σχολειο μου;ανεργος ειμαι, περιμενοντας την αναπληρωση.....
να τη και η μονιμοτητα,και ας λενε για αρση
Παράθεση από: physikos13 στις Οκτωβρίου 07, 2011, 01:25:47 pmνα τη και η μονιμοτητα,και ας λενε για αρση Παιδιά- μόνιμοι, αναπλητωτές, ΑΣΕΠΙΤΕΣ, με προϋπηρεσία- τα πράγματα είναι πολύ επικίνδυνα. ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ! Το μισθολογικό είναι το λιγότερο! Σε λίγο θα είμαστε όλοι άνεργοι! Για φέτος εξαιρούμαστε από την εφεδρεία. Από του χρόνου, κλάφτε μας! ΟΛΟΥΣ!!!
Καλησπέρα. Δεν είμαι εκπαιδευτικός. Είμαι υπάλληλος οτα τ.ε. Μπήκα στο φορουμ γιατι δεν βρήκα πουθενά αλλού συζήτηση για το νέο μισθολόγιο. Η δήλωση οτι το μισθολογιο δεν θα αγγιξει το 80% των υπαλληλων δειχνει το ποιον αυτου του καθεστώτος. Το πρόβλημα δεν ειναι μονο δικο σας. Κι εγώ καλουμαι στα 36 μου να ζήσω με 870 ευρω μισθο. Οι περικοπες αυτες δεν θα καταστρέψουν μονο εμάς αλλά και την αγορά (ολους δηλαδη ) λογω της ύφεσης.Η μονη απάντηση ειναι απεργεια και οταν λέω απεργεια δεν εννοώ τις 24ώρες που "χαρτζιλικώνουν'' το κράτος. Μιλάω για απεργειες και αγώνες οπως αυτους με τους οποιους κατακτήθηκαν αυτά τα οποια θέλουν να μας πάρουν πισω. Δεν ειστε μονοι. Ευφοριες, ΜΜΜ, Καθαριοτητα μπορουμε να παραλλησουμε το κρατος. Να δουν οτι έχουμε δυναμη. (συγχωρέστε την ορθογραφια μου)
Παράθεση από: lexluthor στις Οκτωβρίου 07, 2011, 02:31:37 pmΚαλησπέρα. Δεν είμαι εκπαιδευτικός. Είμαι υπάλληλος οτα τ.ε. Μπήκα στο φορουμ γιατι δεν βρήκα πουθενά αλλού συζήτηση για το νέο μισθολόγιο. Η δήλωση οτι το μισθολογιο δεν θα αγγιξει το 80% των υπαλληλων δειχνει το ποιον αυτου του καθεστώτος. Το πρόβλημα δεν ειναι μονο δικο σας. Κι εγώ καλουμαι στα 36 μου να ζήσω με 870 ευρω μισθο. Οι περικοπες αυτες δεν θα καταστρέψουν μονο εμάς αλλά και την αγορά (ολους δηλαδη ) λογω της ύφεσης.Η μονη απάντηση ειναι απεργεια και οταν λέω απεργεια δεν εννοώ τις 24ώρες που "χαρτζιλικώνουν'' το κράτος. Μιλάω για απεργειες και αγώνες οπως αυτους με τους οποιους κατακτήθηκαν αυτά τα οποια θέλουν να μας πάρουν πισω. Δεν ειστε μονοι. Ευφοριες, ΜΜΜ, Καθαριοτητα μπορουμε να παραλλησουμε το κρατος. Να δουν οτι έχουμε δυναμη. (συγχωρέστε την ορθογραφια μου)Ένα πολύ καλό βήμα για να μην είναι οι εκπαιδευτικοί μόνοι τους. Αυτό πρέπει να προωθηθεί παντού να ακουστεί και να υπάρξει άμεση συνεργασία. Μπράβο Lexluthor.
Παράθεση από: jak_13 στις Σεπτεμβρίου 28, 2011, 10:55:22 pmΠαράθεση από: Lasid στις Σεπτεμβρίου 28, 2011, 04:36:54 pmΠαράθεση από: jak_13 στις Σεπτεμβρίου 28, 2011, 04:02:32 pmΣυνήθως η λέξη "αισιοδοξία" είναι συνδεδεμένη με την προσμονή για κάτι καλύτερο.Ε...γιατί η μείωση 3% σε σχέση με την μείωση 20% δεν είναι κάτι καλύτερο με μεγάλη διαφορά μάλιστα;Το 20% σημαίνει περίπου εφταπλάσια περικοπή σε σχέση με το 3%.Αυτά μας σερβίρουν με τα μέσα μαζικής προπαγάνδας και στο τέλος θα είμαστε ευχαριστημένοι ακόμα και με 19% μείωσης. Κι ας ακούμε κάθε μέρα νέα μέτρα. Η τακτική τους είναι γνωστή.Εντάξει δεν έχω σκοπό να πάθω κατάθλιψη ακούγοντας κάθε μέρα νέα μέτρα, οπότε έχω επιλέξει να βλέπω τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Δεν είμαι ευχαριστημένος για τη μείωση 3%, αλλά δε θα δεχτώ αυτόματα και τη μείωση 20% που αποδέχτηκε εξ αρχής ο συνάδελφος το πρωί. Αυτό προσπαθώ να εξηγήσω τόσες ώρες...και φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι οι εκπαιδευτικοί παραμυθιαζόμαστε από την προπαγάνδα των ΜΜΕ!
Παράθεση από: Lasid στις Σεπτεμβρίου 28, 2011, 04:36:54 pmΠαράθεση από: jak_13 στις Σεπτεμβρίου 28, 2011, 04:02:32 pmΣυνήθως η λέξη "αισιοδοξία" είναι συνδεδεμένη με την προσμονή για κάτι καλύτερο.Ε...γιατί η μείωση 3% σε σχέση με την μείωση 20% δεν είναι κάτι καλύτερο με μεγάλη διαφορά μάλιστα;Το 20% σημαίνει περίπου εφταπλάσια περικοπή σε σχέση με το 3%.Αυτά μας σερβίρουν με τα μέσα μαζικής προπαγάνδας και στο τέλος θα είμαστε ευχαριστημένοι ακόμα και με 19% μείωσης. Κι ας ακούμε κάθε μέρα νέα μέτρα. Η τακτική τους είναι γνωστή.
Παράθεση από: jak_13 στις Σεπτεμβρίου 28, 2011, 04:02:32 pmΣυνήθως η λέξη "αισιοδοξία" είναι συνδεδεμένη με την προσμονή για κάτι καλύτερο.Ε...γιατί η μείωση 3% σε σχέση με την μείωση 20% δεν είναι κάτι καλύτερο με μεγάλη διαφορά μάλιστα;Το 20% σημαίνει περίπου εφταπλάσια περικοπή σε σχέση με το 3%.
Συνήθως η λέξη "αισιοδοξία" είναι συνδεδεμένη με την προσμονή για κάτι καλύτερο.