*

Αποστολέας Θέμα: Ενιαίο Μισθολόγιο  (Αναγνώστηκε 1003430 φορές)

0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
Απ: Ενιαίο Μισθολόγιο
« Απάντηση #1554 στις: Οκτωβρίου 07, 2011, 01:24:00 pm »
απο το ποιο;απο το σχολειο μου;ανεργος ειμαι, περιμενοντας την αναπληρωση.....

Είσαι εκπαιδευτικός, όμως. Τα τηλέφωνα της ΟΛΜΕ τα έδωσα, οπότε ας αρχίσουμε τη πίεση. Τι άλλο να πω και τι άλλο να κάνω δεν ξέρω. Μη τους πληρώσεις και τα χαράτσια, επίσης.
εισαι σιγουρος οτι ειμαι; απο του χρονου με την αυξηση του ωραριου, η περιστασιακη 7μηνη εισοδος μου στις ταξεις θα διακοπει, αραγε τι ειμαι;αδιοριστος εκπαιδευτικος; καιρος για αλλαγη πορειας, ή χωρας.

Μόνιμο μέλος της.. ΠΕΑΕ από του χρόνου...  :-X
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:40:31 »

Αποσυνδεδεμένος physikos13

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1555 στις: Οκτωβρίου 07, 2011, 01:25:47 pm »
να τη και η μονιμοτητα,και ας λενε για αρση ;D

Αποσυνδεδεμένος gallikou

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1556 στις: Οκτωβρίου 07, 2011, 01:29:28 pm »
Παιδιά- μόνιμοι, αναπλητωτές, ΑΣΕΠΙΤΕΣ, με προϋπηρεσία- τα πράγματα είναι πολύ επικίνδυνα. ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ! Το μισθολογικό είναι το λιγότερο! Σε λίγο θα είμαστε όλοι άνεργοι! Για φέτος εξαιρούμαστε από την εφεδρεία. Από του χρόνου, κλάφτε μας! ΟΛΟΥΣ!!!

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
« Απάντηση #1557 στις: Οκτωβρίου 07, 2011, 01:37:49 pm »
Κοιτάξτε, για να το σοβαρέψω λίγο. Τα ελλείμματα μας ήταν τα πλεονάσματά άλλων χωρών της Ε.Ε, όπως της Γερμανίας και της Γαλλίας. Αυτό σημαίνει ότι καταστρέψαμε όποια παραγωγή είχαμε και αυτή τη παραγωγή την αντικαταστήσαμε με εισαγωγές. Αυτό το έλλειμμα το καλύπταμε με δάνεια και κανένας δεν είχε καταλάβει τι συνέβαινε τόσα χρόνια στη χώρα μας. Τους αγρότες που φώναζαν τόσα χρόνια τους αντιμετωπίζαμε ως γραφικούς και τους βρίζαμε. Τώρα, μας λένε ότι πρέπει να έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα. Πώς θα το αποκτήσουμε αυτό;Μπορούμε να αυξήσουμε τη παραγωγή μας. Κάλλιστα, ας πούμε, οι φίλοι μας οι Ευρωπαίοι, αφού καταρρέουμε θα μπορούσαν να μας αφήσουν να προστατεύσουμε τα προϊόντα μας. Αυτό, όμως, δεν το επιτρέπουν. Ο άλλος τρόπος είναι να τα πάρεις ως κράτος από τους πολίτες, γι αυτό μειώνεις μισθούς, αυξάνεις τη φορολογία. Παράλληλα, θα πρέπει να αποφασίσουν και οι ιδιώτες να χάσουν ένα μέρος των χρημάτων που δάνεισαν, γι αυτό τους έχουν υποσχεθεί χώρο δράσης από τον περιορισμό του δημόσιου τομέα. Σε 1 μήνα το πολύ θα πρέπει να έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα, γιατί από δω και πέρα ξεχνάμε τα δάνεια. Για να το δημιουργήσουν θα ρουφήξουν το αίμα μας, γιατί προτιμούν να σου δίνουν 600 ευρώ και να είσαι ευχαριστημένος, επειδή ο άλλος είναι άνεργος, παρά να μη σε πληρώνουν καθόλου και να γίνει δεύτερη

Μονάχα η πραγματικότητα μπορεί να μας μάθει πώς την πραγματικότητα ν’ αλλάξουμε
                                                           Μ. Μπρεχτ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:40:31 »

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
« Απάντηση #1558 στις: Οκτωβρίου 07, 2011, 01:40:33 pm »
Παιδιά- μόνιμοι, αναπλητωτές, ΑΣΕΠΙΤΕΣ, με προϋπηρεσία- τα πράγματα είναι πολύ επικίνδυνα. ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ! Το μισθολογικό είναι το λιγότερο! Σε λίγο θα είμαστε όλοι άνεργοι! Για φέτος εξαιρούμαστε από την εφεδρεία. Από του χρόνου, κλάφτε μας! ΟΛΟΥΣ!!!

Είναι αλήθεια! Έχουν βάλει και συγκεκριμένες ειδικότητες στο στόχαστρο. Είπαν, και καλά, ότι θα τους μετατάξουν σε πρώτη φάση.

Μονάχα η πραγματικότητα μπορεί να μας μάθει πώς την πραγματικότητα ν’ αλλάξουμε
                                                           Μ. Μπρεχτ

Αποσυνδεδεμένος paschalist

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1559 στις: Οκτωβρίου 07, 2011, 01:58:09 pm »
Πρώτος και μοναδικός στόχος είναι οι εκπαιδευτικοί γιατί και να απεργήσουν το κράτος μόνο κέρδος έχει και τίποτα άλλο. Οι γονείς θα βρίζουν τους δασκάλους γιατί δεν θα έχουν που να αφήσουν τα παιδιά τους ή γιατί κάτι μαμάδες θα αναγκαστούν να είναι με το παιδί κι όχι σε 4 καφέδες το πρωί (βλέπε ολοήμερο νηπιαγωγείο κι η μαμά για καφέ και κάτι άλλο...). Δεν τους ενδιαφέρει να κατεβάσουν εφοριακούς και να ανεβάσουν εκπαιδευτικούς. Τους ενδιαφέρει να κατεβάσουν πάρα πολύ τους εκπαιδευτικούς. Δεν τους χωνεύει η Δια...λου. 
Nil homini certum est

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1560 στις: Οκτωβρίου 07, 2011, 02:00:07 pm »
Είδατε άλλο υπουργό να απαξιώνει τόσο τους δικούς του; ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Nil homini certum est

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1561 στις: Οκτωβρίου 07, 2011, 02:27:14 pm »
ΕΝΟΙΚΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ: 3.115 ευρώ ημερησίως

http://www.inews.gr/61/enoikio-ypourgeiou-oikonomikon-3115-evro-imerisios.htm

Είναι ωραία να καθόμαστε πάνω. Σιγά σιγά συνηθίσαμε. 

Κι άντε να πιστέψει το αρχ....ι εκεί ότι σε λίγες μέρες θα χρωστάς το γάλα του παιδιού σου στο ψιλικατζίδικο.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 07, 2011, 02:29:45 pm από paschalist »
Nil homini certum est

Αποσυνδεδεμένος lexluthor

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1562 στις: Οκτωβρίου 07, 2011, 02:31:37 pm »
Καλησπέρα. Δεν είμαι εκπαιδευτικός. Είμαι υπάλληλος οτα τ.ε.                                   
Μπήκα στο φορουμ γιατι δεν βρήκα πουθενά αλλού συζήτηση για το νέο μισθολόγιο. Η δήλωση οτι το μισθολογιο δεν θα αγγιξει το 80% των υπαλληλων δειχνει  το ποιον αυτου του καθεστώτος.
Το πρόβλημα δεν ειναι μονο δικο σας. Κι εγώ καλουμαι  στα 36 μου να ζήσω με 870 ευρω μισθο.
Οι περικοπες αυτες δεν θα καταστρέψουν μονο εμάς αλλά και την αγορά (ολους δηλαδη ) λογω της ύφεσης.

Η μονη απάντηση ειναι απεργεια και οταν λέω απεργεια δεν εννοώ τις 24ώρες που "χαρτζιλικώνουν'' το κράτος. Μιλάω για απεργειες και αγώνες οπως αυτους με τους οποιους κατακτήθηκαν αυτά τα οποια θέλουν να μας πάρουν πισω.

Δεν ειστε μονοι. Ευφοριες, ΜΜΜ, Καθαριοτητα μπορουμε να παραλλησουμε το κρατος. Να δουν οτι έχουμε δυναμη.

(συγχωρέστε την ορθογραφια μου)

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1563 στις: Οκτωβρίου 07, 2011, 02:35:46 pm »
Μπήκα στο φορουμ γιατι δεν βρήκα πουθενά αλλού συζήτηση για το νέο μισθολόγιο. Η δήλωση οτι το μισθολογιο δεν θα αγγιξει το 80% των υπαλληλων δειχνει  το ποιον αυτου του καθεστώτος.
Το πρόβλημα δεν ειναι μονο δικο σας. Κι εγώ καλουμαι  στα 36 μου να ζήσω με 870 ευρω μισθο.
Οι περικοπες αυτες δεν θα καταστρέψουν μονο εμάς αλλά και την αγορά (ολους δηλαδη ) λογω της ύφεσης.

Η μονη απάντηση ειναι απεργεια και οταν λέω απεργεια δεν εννοώ τις 24ώρες που "χαρτζιλικώνουν'' το κράτος. Μιλάω για απεργειες και αγώνες οπως αυτους με τους οποιους κατακτήθηκαν αυτά τα οποια θέλουν να μας πάρουν πισω.

Δεν ειστε μονοι. Ευφοριες, ΜΜΜ, Καθαριοτητα μπορουμε να παραλλησουμε το κρατος. Να δουν οτι έχουμε δυναμη.

Ένα πολύ καλό βήμα για να μην είναι οι εκπαιδευτικοί μόνοι τους. Αυτό πρέπει να προωθηθεί παντού να ακουστεί και να υπάρξει άμεση συνεργασία.

Μπράβο Lexluthor.
Nil homini certum est

Αποσυνδεδεμένος guest1234

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1564 στις: Οκτωβρίου 07, 2011, 02:36:23 pm »
κι εγω το ίδιο πιστεύω. είμαι 100% βέβαιος ότι με την λήξη του διδακτικού
έτους (ανεξαρτήτως ποιά κυβέρνηση θα είναι πάνω) το υπουργείο θα ανακοινώσει
απολύσεις για τους κλάδους τουλάχιστον που έχουν εμφανές πλεόνασμα όπως
η Πληροφορική , οι Γυμναστική και τα Γαλλικά . Αν ήθελε να κρατήσει τους πλεονάζοντες
πληροφορικής γιατί δεν ανοίγει οργανικές στα Δημοτικά;
Απλά,για να μπορέσει να τους απολύσει τον Ιούνιο φέτος το καλοκαίρι.Και ποιός
θα κάνει Πληροφορική στο Δημοτικό; Οι δάσκαλοι θα ζητήσουν να κάνουν αυτοί την Πληροφορική
τον Ιούνιο

Αποσυνδεδεμένος gallikou

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1565 στις: Οκτωβρίου 07, 2011, 02:38:20 pm »

Ένα πολύ καλό βήμα για να μην είναι οι εκπαιδευτικοί μόνοι τους. Αυτό πρέπει να προωθηθεί παντού να ακουστεί και να υπάρξει άμεση συνεργασία.

Μπράβο Lexluthor.

ΟΛΟΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ! ΕΝΩΜΕΝΟΙ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΕΜΕΙΣ! ΑΣ ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΜΕ ΣΤΗ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΟΥΝ! ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΛΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΘΑ

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1566 στις: Οκτωβρίου 07, 2011, 02:56:12 pm »
Συνήθως η λέξη "αισιοδοξία" είναι συνδεδεμένη με την προσμονή για κάτι καλύτερο.
Ε...γιατί η μείωση 3% σε σχέση με την μείωση 20% δεν είναι κάτι καλύτερο με μεγάλη διαφορά μάλιστα;
Το 20% σημαίνει περίπου εφταπλάσια περικοπή σε σχέση με το 3%.
Αυτά μας σερβίρουν με τα μέσα μαζικής προπαγάνδας και στο τέλος θα είμαστε ευχαριστημένοι ακόμα και με 19% μείωσης. Κι ας ακούμε κάθε μέρα νέα μέτρα. Η τακτική τους είναι γνωστή.
Εντάξει δεν έχω σκοπό να πάθω κατάθλιψη ακούγοντας κάθε μέρα νέα μέτρα, οπότε έχω επιλέξει να βλέπω τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Δεν είμαι ευχαριστημένος για τη μείωση 3%, αλλά δε θα δεχτώ αυτόματα και τη μείωση 20% που αποδέχτηκε εξ αρχής ο συνάδελφος το πρωί. Αυτό προσπαθώ να εξηγήσω τόσες ώρες...
και φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι οι εκπαιδευτικοί παραμυθιαζόμαστε από την προπαγάνδα των ΜΜΕ!  :o :o :o

Είναι δυνατόν να σε αφήσουν να αισιοδοξείς συνάδελφε, όσο θετικά και να θέλεις να τα δεις όλα; Είναι δυνατόν;
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος emnaypli

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1567 στις: Οκτωβρίου 07, 2011, 02:58:57 pm »

.

« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 14, 2014, 10:01:23 am από emnaypli »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη