0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Rwxanh στις Οκτωβρίου 07, 2011, 10:30:02 pmΤελικά πήρα κάποια τηλ. τα συνδικαλιστικά μας όργανα και απογοητεύτηκα. Χρειάζεται να ξεσηκωθούμε όλοι κι όχι ένας δυο όπως μου είπαν...Ποιους πήρες από την ΟΛΜΕ, αν επιτρέπετε;
Τελικά πήρα κάποια τηλ. τα συνδικαλιστικά μας όργανα και απογοητεύτηκα. Χρειάζεται να ξεσηκωθούμε όλοι κι όχι ένας δυο όπως μου είπαν...
Παράθεση από: LK στις Οκτωβρίου 07, 2011, 10:27:08 pmΠαράθεση από: physikos13 στις Οκτωβρίου 07, 2011, 10:23:01 pmο ενας με τον αλλο εχουμε δυναμη, ας φερουμε οσους μπορουμε, ξεχαστε τις αντιδρασεις που ξερατε, αλλωστε το διαδικτυο εβγαλε τους ισπανους και οχι οι συνδικαλιστες, αλλαξτε νοοτροπια, μακρια απο τσοπανηδες συνδικαλιστες, δεν ειμαστε προβατα, ειμαστε εκπαιδευτικοιΩραία, αλλά υπάρχουν κάποια βασικά θέματα. Τι κινητοποιήσεις θα κάνουμε και πότε; Στο διδακτικό μας ωράριο; Είναι αδύνατον.
Παράθεση από: physikos13 στις Οκτωβρίου 07, 2011, 10:23:01 pmο ενας με τον αλλο εχουμε δυναμη, ας φερουμε οσους μπορουμε, ξεχαστε τις αντιδρασεις που ξερατε, αλλωστε το διαδικτυο εβγαλε τους ισπανους και οχι οι συνδικαλιστες, αλλαξτε νοοτροπια, μακρια απο τσοπανηδες συνδικαλιστες, δεν ειμαστε προβατα, ειμαστε εκπαιδευτικοιΩραία, αλλά υπάρχουν κάποια βασικά θέματα. Τι κινητοποιήσεις θα κάνουμε και πότε; Στο διδακτικό μας ωράριο; Είναι αδύνατον.
ο ενας με τον αλλο εχουμε δυναμη, ας φερουμε οσους μπορουμε, ξεχαστε τις αντιδρασεις που ξερατε, αλλωστε το διαδικτυο εβγαλε τους ισπανους και οχι οι συνδικαλιστες, αλλαξτε νοοτροπια, μακρια απο τσοπανηδες συνδικαλιστες, δεν ειμαστε προβατα, ειμαστε εκπαιδευτικοι
Παράθεση από: LK στις Οκτωβρίου 07, 2011, 10:32:51 pmΠαράθεση από: Rwxanh στις Οκτωβρίου 07, 2011, 10:30:02 pmΤελικά πήρα κάποια τηλ. τα συνδικαλιστικά μας όργανα και απογοητεύτηκα. Χρειάζεται να ξεσηκωθούμε όλοι κι όχι ένας δυο όπως μου είπαν...Ποιους πήρες από την ΟΛΜΕ, αν επιτρέπετε;Τα μεγάλα κεφάλια δεν το σήκωναν καν. Κάποιους από τα μέλη τελικά βρήκα.
θελεις να αλλαξουμε ωρα; ολα γινονται
και για να ενημερωθουν και αλλοι τη δευτερα που θα ανοιξουν τα σχολεια, και για να αποφυγουμε την 24ωρη των μμμ, ας πουμε τριτη 15:00 στο υπουργειο
Παράθεση από: physikos13 στις Οκτωβρίου 07, 2011, 10:33:08 pmΠαράθεση από: LK στις Οκτωβρίου 07, 2011, 10:27:08 pmΠαράθεση από: physikos13 στις Οκτωβρίου 07, 2011, 10:23:01 pmο ενας με τον αλλο εχουμε δυναμη, ας φερουμε οσους μπορουμε, ξεχαστε τις αντιδρασεις που ξερατε, αλλωστε το διαδικτυο εβγαλε τους ισπανους και οχι οι συνδικαλιστες, αλλαξτε νοοτροπια, μακρια απο τσοπανηδες συνδικαλιστες, δεν ειμαστε προβατα, ειμαστε εκπαιδευτικοιΩραία, αλλά υπάρχουν κάποια βασικά θέματα. Τι κινητοποιήσεις θα κάνουμε και πότε; Στο διδακτικό μας ωράριο; Είναι αδύνατον.
ας γινει μια αρχη, αλλα αμεσα
Στις ειδήσεις στο Alter άκουσα το εξής: Οι μειώσεις στους μισθούς μας δε θα γίνουν μονομιάς αλλά σταδιακά. Το 30% της μείωσης σε ένα χρόνο και τα υπόλοιπα σταδιακά σε τρία χρόνια.. Δεν ξέρω αν άκουσα καλά βέβαια..