0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
να οργανωθούμε απο αυτό το φόρουμ.Ξεχάστε συνδικαλιστές,ιδιαιτεράκηδες,βολεμένους και διορισμένους του 1970- κάτι,ειμαστε μια γενιά ταλαιπωρημένων,ώρα να πάρουμε την τύχη μας στα χέρια μας.Ας κάνουμε ένα κίνημα του pde,ας συμμετέχουμε με δικες μας προτάσεις και αιτήματα ακόμη και σε συνδικαλιστικές εκλογές.χιλιάδες μέλη, χιλιάδες επισκέπτες,νομίζω πως με κοινό μέτωπο θα κάνουμε πολλούς να χάσουν τον ύπνο τους.
Παράθεση από: jak_13 στις Οκτωβρίου 07, 2011, 02:56:12 pmΠαράθεση από: Lasid στις Σεπτεμβρίου 28, 2011, 11:15:06 pmΕντάξει δεν έχω σκοπό να πάθω κατάθλιψη ακούγοντας κάθε μέρα νέα μέτρα, οπότε έχω επιλέξει να βλέπω τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Δεν είμαι ευχαριστημένος για τη μείωση 3%, αλλά δε θα δεχτώ αυτόματα και τη μείωση 20% που αποδέχτηκε εξ αρχής ο συνάδελφος το πρωί. Αυτό προσπαθώ να εξηγήσω τόσες ώρες...Είναι δυνατόν να σε αφήσουν να αισιοδοξείς συνάδελφε, όσο θετικά και να θέλεις να τα δεις όλα; Είναι δυνατόν;Τώρα πια δεν έμεινε περιθώριο για αισιοδοξία. Τότε πριν 10 μέρες δεν ξέραμε τι όλεθρος θα επακολουθούσε!
Παράθεση από: Lasid στις Σεπτεμβρίου 28, 2011, 11:15:06 pmΕντάξει δεν έχω σκοπό να πάθω κατάθλιψη ακούγοντας κάθε μέρα νέα μέτρα, οπότε έχω επιλέξει να βλέπω τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Δεν είμαι ευχαριστημένος για τη μείωση 3%, αλλά δε θα δεχτώ αυτόματα και τη μείωση 20% που αποδέχτηκε εξ αρχής ο συνάδελφος το πρωί. Αυτό προσπαθώ να εξηγήσω τόσες ώρες...Είναι δυνατόν να σε αφήσουν να αισιοδοξείς συνάδελφε, όσο θετικά και να θέλεις να τα δεις όλα; Είναι δυνατόν;
Εντάξει δεν έχω σκοπό να πάθω κατάθλιψη ακούγοντας κάθε μέρα νέα μέτρα, οπότε έχω επιλέξει να βλέπω τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Δεν είμαι ευχαριστημένος για τη μείωση 3%, αλλά δε θα δεχτώ αυτόματα και τη μείωση 20% που αποδέχτηκε εξ αρχής ο συνάδελφος το πρωί. Αυτό προσπαθώ να εξηγήσω τόσες ώρες...
Στις ειδήσεις στο Alter άκουσα το εξής: Οι μειώσεις στους μισθούς μας δε θα γίνουν μονομιάς αλλά σταδιακά. Το 30% της μείωσης σε ένα χρόνο και τα υπόλοιπα σταδιακά σε τρία χρόνια.. Δεν ξέρω αν άκουσα καλά βέβαια..
Παιδιά εάν γνωρίζει κάποιος να απαντήσει …….Ένας ήδη διορισμένος εκπαιδευτικός έχει 4 χρόνια προϋπηρεσίας και ένας δεύτερος διορισμένος έχει 8.Και οι δυο από ότι κατάλαβα θα μπούνε στον βαθμό Ε. Πόσα χρόνια θα χρειαστούνε να αλλάξουνε βαθμό από Ε σε Δ.? Και οι δύο 4? ή ο πρώτος 5 και ο δεύτερος 1?κανένας δεν ξέρει???
Παιδιά εάν γνωρίζει κάποιος να απαντήσει …….Ένας ήδη διορισμένος εκπαιδευτικός έχει 4 χρόνια προϋπηρεσίας και ένας δεύτερος διορισμένος έχει 8.Και οι δυο από ότι κατάλαβα θα μπούνε στον βαθμό Ε. Πόσα χρόνια θα χρειαστούνε να αλλάξουνε βαθμό από Ε σε Δ.? Και οι δύο 4? ή ο πρώτος 5 και ο δεύτερος 1???