*

Αποστολέας Θέμα: Ενιαίο Μισθολόγιο  (Αναγνώστηκε 1035719 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
Απ: Ενιαίο Μισθολόγιο
« Απάντηση #1904 στις: Οκτωβρίου 09, 2011, 01:18:15 pm »
Να ρωτήσω κάτι που προβληματίζει. Εγώ που είμαι στον τρίτο χρόνο θα καταταγώ στο ΣΤ' βαθμό, όπου υπηρετείς για 2 χρόνια ως δόκιμος. Αφού, δεν είμαι πλέον δόκιμη, πώς θα υπηρετήσω ξανά 2 χρόνια δόκιμης υπηρεσίας; Τι σημαίνει αυτό; Θα χαρακτηριστώ ξανά δόκιμη; :o

Μονάχα η πραγματικότητα μπορεί να μας μάθει πώς την πραγματικότητα ν’ αλλάξουμε
                                                           Μ. Μπρεχτ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:24:30 »

Αποσυνδεδεμένος mpesg

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #1905 στις: Οκτωβρίου 09, 2011, 01:20:18 pm »
Να ρωτήσω κάτι που προβληματίζει. Εγώ που είμαι στον τρίτο χρόνο θα καταταγώ στο ΣΤ' βαθμό, όπου υπηρετείς για 2 χρόνια ως δόκιμος. Αφού, δεν είμαι πλέον δόκιμη, πώς θα υπηρετήσω ξανά 2 χρόνια δόκιμης υπηρεσίας; Τι σημαίνει αυτό; Θα χαρακτηριστώ ξανά δόκιμη; :o
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΟΚΙΜΗ ΠΑΡΑ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΗ!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος theol3

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1906 στις: Οκτωβρίου 09, 2011, 01:25:43 pm »
μπορεί κάποιος να μου απαντήσει αν είσαι στο διάστημα της πρώτης διετίας δεν τπολογίζεται η προηγούμενη προυπηρεσία  για Μ.Κ. αν γνωρίζει κανείς ας μου απαντήσει σας παρακαλώ.

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1907 στις: Οκτωβρίου 09, 2011, 01:28:05 pm »

Καλύτερα υπεράριθμη  παρά άνεργη!!

Καλύτερα άνεργη παρά ... ;;                      ???

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:24:30 »

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
« Απάντηση #1908 στις: Οκτωβρίου 09, 2011, 01:30:50 pm »
Αυτός που έχει μονιμοποιηθεί νομίζω ότι δεν μπορεί να ξαναγίνει δόκιμος. Πώς, λοιπόν, θα μπω σ' ένα βαθμό όπου υπηρετούν οι δόκιμοι; Δε λέω ότι το νομοσχέδιο δεν είναι απορριπτέο συνολικά, αλλά και κάποια πράγματα παραπάνε.

Μ. Μπρεχτ

Αποσυνδεδεμένος mpesg

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #1909 στις: Οκτωβρίου 09, 2011, 01:32:04 pm »

Καλύτερα υπεράριθμη  παρά άνεργη!!

Καλύτερα άνεργη παρά ... ;;                      ???
καλύτερα άνεργη παρά ...............ορφανή!!!!!!!!!!!!     υπαρχουν και γονεις για το καθημερινο φαγητο          εεεεεεεεεεε, δεν υπαρχει, εχει πιάσει πατο το βαρελι....στην ελλ'αδα ζουμε, το ξεχάσατε

Αποσυνδεδεμένος paschalist

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1910 στις: Οκτωβρίου 09, 2011, 01:35:54 pm »
Τι άλλο; καλύτερα βλάκας παρά ηλίθιος πανηλίθιος χαζοτερότερος κτλ; Απ'ότι φαίνεται μόνο οι φοιτητές θα ορίσουν τη ζωή τους. Μάλλον τη ζωή των παιδιών τους όσοι καθίσουν στην Ελλάδα.

Nil homini certum est

Αποσυνδεδεμένος mpesg

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #1911 στις: Οκτωβρίου 09, 2011, 01:36:35 pm »
Ας μην υπάρχει καμιά αμφιβολία. Τα βήματα ήδη ακούγονται, οι σκιές αρχίζουν να προβάλλουν. Μόνο οι υπάλληλοι της συναίνεσης, οι κατασκευαστές του εφικτού και οι θεατές της ζωής δεν ακούνε και δεν βλέπουν ή κάνουν ότι δεν ακούν και ότι δεν βλέπουν.
«Κατασκευάζουν» βήμα-βήμα την εργασιακή εφεδρεία των εκπαιδευτικών. Οργανώνουν, με αριστοτεχνικό τρόπο, τον ακρωτηριασμό. Έτσι που να ξεσπάσει με τη φυσικότητα της βροχής που ακολουθεί τις αστραπές και τους κεραυνούς.

«Η εφεδρεία προβλέπεται και για τους εκπαιδευτικούς, αλλά σε επόμενη φάση», δήλωσε η υφυπουργός Παιδείας Εύη Χριστοφιλοπούλου, μιλώντας στο ραδιόφωνο Real FM το πρωί της Δευτέρας 3/10/2011 και την επόμενη μέρα (4/10) το επανέλαβε σε συνέντευξή της στο ΕΘΝΟΣ : «άμεσα δεν θα ισχύσει η εφεδρεία για τους εκπαιδευτικούς. Πρέπει πρώτα να προχωρήσουμε σε αναδιοργάνωση του προσωπικού και μετά βλέπουμε...».
Η υφυπουργός Παιδείας δεν ψεύδεται. Μίλησε για επόμενη φάση, απλά ξέχασε να πει πως το υπουργείο Παιδείας εργάζεται πυρετωδώς για την ετοιμασία αυτής της επόμενης φάσης.

Τα πρώτα κομμάτια του παζλ έχουν ήδη μπει στη θέση τους και ήδη το τοπίο διαμορφώνεται.

Αποσυνδεδεμένος mpesg

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #1912 στις: Οκτωβρίου 09, 2011, 01:39:17 pm »
Τι άλλο; καλύτερα βλάκας παρά ηλίθιος πανηλίθιος χαζοτερότερος κτλ; Απ'ότι φαίνεται μόνο οι φοιτητές θα ορίσουν τη ζωή τους. Μάλλον τη ζωή των παιδιών τους όσοι καθίσουν στην Ελλάδα.
επομενως μια ειναι η λυση.....μεταναστευση, ωραια θα ειμαστε οι αλβανοι της ευρωπης, καλα να παθουμε!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος paschalist

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1913 στις: Οκτωβρίου 09, 2011, 01:44:12 pm »
επομενως μια ειναι η λυση.....μεταναστευση, ωραια θα ειμαστε οι αλβανοι της ευρωπης, καλα να παθουμε!!!!!!!!!!!!!!!!
Τη μετανάστευση την έχουν σκεφτεί όλοι. Το ζήτημα είναι ποιοι μπορούν..... Αν έχεις και δυο νήπια, το σκέφτεσαι λίγο. Το ζήτημα είναι να πάθουν κατάθλιψη μέσα στη βίλα τους. Να μην αναπνεύσουν καθαρό αέρα. Να τους χαλάσει το βίντεο και ο ερωτικός βοηθός της γυναίκας τους και να μη μπορούν να βγουν να πάρουν άλλο. Τέρμα οι ρακές στη παραλία.
Οι φοιτητές μπορούν να καταλάβουν και μερικά σχολεία νομίζω.  Είναι κι αυτό μια πρωτοτυπία. Τι άλλο να σκεφτούμε όταν όλοι γέρασαν από τα τριάντα τους;
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 09, 2011, 01:47:18 pm από paschalist »
Nil homini certum est

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1914 στις: Οκτωβρίου 09, 2011, 01:57:49 pm »
Για να μη ξεχνιόμαστε, μέχρι τώρα έχουμε:

1. Το μισθολόγιο δεν είναι ενιαίο, αφού εξαιρούνται πολλές κατηγορίες με πιο ψηλούς μισθούς από τους εκπαιδευτικούς.

2. Οι εκπαιδευτικοί δεν ευνοούνται τελικά από αυτό το μισθολόγιο. Το αντίθετο μάλιστα: οδηγούνται από την φτώχια στην εξαθλίωση…

3. Θίγονται σε υπέρμετρο βαθμό οι έχοντες μικρή προϋπηρεσία  της

Αποσυνδεδεμένος rublev

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1915 στις: Οκτωβρίου 09, 2011, 01:58:50 pm »
Η επισκεψιμότητα αυτού του θέματος ξεπερνάει κατά πολύ την επισκεψιμότητα των θεμάτων σχετικά με τους τρόπους αντίδρασης για τρεις λόγους:
1) Είναι λογικό το να θέλουν όλοι οι συνάδελφοι να ενημερωθούν για τους μισθούς που θα παίρνουν την υπόλοιπη ζωή τους.
2)Στα θέματα σχετικά με την πιθανή μας αντίδραση,δυστυχώς πολλοί συνάδελφοι βγάζουν απλά τα απωθημένα τους,την πίκρα τους ή την ιδεολογική τους εμμονή προτείνοντας δυναμικές αντιδράσεις,τις οποίες η λογική των περισσοτέρων κρίνει ως ανέφικτες και ουτοπικές.Δεν μπορεί ο εκπ/κός που θα πάρει αυτό το μήνα 800-900 ευρώ (βλέπετε το έχουν προβλέψει καλά) να κάνει και απεργία διαρκείας όταν έχει δάνεια,ενοίκια,παιδιά.Επίσης δεν μπορεί κάποιος να μιλά ακόμα σήμερα για ιδεολογίες,όταν με αυτή την κρίση τα λεγόμενα κόμματα της "αριστεράς" δεν ξεπερνούν το 15% (α,να μην ξεχάσω,σήμερα το ΚΚΕ δικαίωσε μετά τον Στάλιν και τον

Αποσυνδεδεμένος atem

• Πλήρες μέλος
  • Thessaloniki
    • Προφίλ
« Απάντηση #1916 στις: Οκτωβρίου 09, 2011, 02:09:01 pm »
Παράθεση
Δεν μπορεί ο εκπ/κός που θα πάρει αυτό το μήνα 800-900 ευρώ (βλέπετε το έχουν προβλέψει καλά) να κάνει και απεργία διαρκείας όταν έχει δάνεια,ενοίκια,παιδιά.

Δυστυχως αυτο ειναι το επιχειρημα  με το οποιο αποκοιμασασταν αρκετοι ακομη και σημερα.Και σας φερανε στον μισθο των 700 ευρω.Καλυτερα να αποδεχτεις την δουλοσυνη σου παρα να κοιτας να μεταθεσεις την ευθυνη σου σε λεκτικα πυροτεχνηματα.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 09, 2011, 02:10:46 pm από atem »
Αναστασιάδης η Τάνκς;
Δογματικώς ΠΕ03.

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
« Απάντηση #1917 στις: Οκτωβρίου 09, 2011, 02:16:23 pm »
Τα κόμματα της αριστεράς, τουλάχιστον, δεν ψήφισαν τα μνημόνια ούτε είπαν ψέματα ούτε έφαγαν. Όσο για το

Μ. Μπρεχτ

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32930
  • Τελευταία: Yv_Mil
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1185905
  • Σύνολο θεμάτων: 19496
  • Σε σύνδεση σήμερα: 841