0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να ρωτήσω κάτι που προβληματίζει. Εγώ που είμαι στον τρίτο χρόνο θα καταταγώ στο ΣΤ' βαθμό, όπου υπηρετείς για 2 χρόνια ως δόκιμος. Αφού, δεν είμαι πλέον δόκιμη, πώς θα υπηρετήσω ξανά 2 χρόνια δόκιμης υπηρεσίας; Τι σημαίνει αυτό; Θα χαρακτηριστώ ξανά δόκιμη;
Παράθεση από: LK στις Οκτωβρίου 09, 2011, 01:18:15 pmΝα ρωτήσω κάτι που προβληματίζει. Εγώ που είμαι στον τρίτο χρόνο θα καταταγώ στο ΣΤ' βαθμό, όπου υπηρετείς για 2 χρόνια ως δόκιμος. Αφού, δεν είμαι πλέον δόκιμη, πώς θα υπηρετήσω ξανά 2 χρόνια δόκιμης υπηρεσίας; Τι σημαίνει αυτό; Θα χαρακτηριστώ ξανά δόκιμη; ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΟΚΙΜΗ ΠΑΡΑ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΗ!!!!!!!!!!!
Παράθεση από: mpesg στις Οκτωβρίου 09, 2011, 01:20:18 pmΠαράθεση από: LK στις Οκτωβρίου 09, 2011, 01:18:15 pmΝα ρωτήσω κάτι που προβληματίζει. Εγώ που είμαι στον τρίτο χρόνο θα καταταγώ στο ΣΤ' βαθμό, όπου υπηρετείς για 2 χρόνια ως δόκιμος. Αφού, δεν είμαι πλέον δόκιμη, πώς θα υπηρετήσω ξανά 2 χρόνια δόκιμης υπηρεσίας; Τι σημαίνει αυτό; Θα χαρακτηριστώ ξανά δόκιμη; ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΟΚΙΜΗ ΠΑΡΑ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΗ!!!!!!!!!!!Καλύτερα υπεράριθμη παρά άνεργη!!Καλύτερα άνεργη παρά ... ;;
Τι άλλο; καλύτερα βλάκας παρά ηλίθιος πανηλίθιος χαζοτερότερος κτλ; Απ'ότι φαίνεται μόνο οι φοιτητές θα ορίσουν τη ζωή τους. Μάλλον τη ζωή των παιδιών τους όσοι καθίσουν στην Ελλάδα.
Παράθεση από: paschalist στις Οκτωβρίου 09, 2011, 01:35:54 pmΤι άλλο; καλύτερα βλάκας παρά ηλίθιος πανηλίθιος χαζοτερότερος κτλ; Απ'ότι φαίνεται μόνο οι φοιτητές θα ορίσουν τη ζωή τους. Μάλλον τη ζωή των παιδιών τους όσοι καθίσουν στην Ελλάδα.επομενως μια ειναι η λυση.....μεταναστευση, ωραια θα ειμαστε οι αλβανοι της ευρωπης, καλα να παθουμε!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν μπορεί ο εκπ/κός που θα πάρει αυτό το μήνα 800-900 ευρώ (βλέπετε το έχουν προβλέψει καλά) να κάνει και απεργία διαρκείας όταν έχει δάνεια,ενοίκια,παιδιά.