*

Αποστολέας Θέμα: Ενιαίο Μισθολόγιο  (Αναγνώστηκε 1000672 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος xenos

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λίγες λέξεις,πολλές σκέψεις
    • Προφίλ
Απ: Ενιαίο Μισθολόγιο
« Απάντηση #2240 στις: Οκτωβρίου 14, 2011, 03:12:48 pm »
Να μου το θυμηθειτε αγαπητοι συναδελφοι , με αυτα που διαβαζω εδω και με αυτα που ακουω συνεχως αυτο που με φοβιζει τελικα δεν ειναι η οικονομικη κριση ή τουλαχιστον οχι τοσο οσο βλεπω οτι ερχεται κατι ακομη χειροτερο. Ποιο ειναι αυτο ; Η κοινωνικη κριση. Εκει μας οδηγουν . Δεν θα ειναι τυχαιο αν και στην εποχη μας αρχισουν καποιοι να κανουν τη δουλεια που ειχαν στην ¨κατοχη ¨. Τη δουλεια του Δοσιλογου.
"επιεικείς" οι απόψεις σου …..θα δεις πολύ χειρότερα στο μέλλον.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 07:58:21 »

Αποσυνδεδεμένος martina

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2241 στις: Οκτωβρίου 14, 2011, 03:18:15 pm »
 Το ξερω paraxenos . Αυτο που πρεπει να καταλαβουμε ολοι ειναι οτι μια οικονομικη κριση καποια στιγμη ξεπερνιεται. Αλλα δεν ξεπερνιουνται και οδηγουν σε εμφυλιες διαμαχες και στη διασπαση του λαου. Αυτο πρεπει να προσεξουμε.

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
  • Η ζωή είναι ωραία φιλαράκο
    • Προφίλ
« Απάντηση #2242 στις: Οκτωβρίου 14, 2011, 03:27:06 pm »
Να μου το θυμηθειτε αγαπητοι συναδελφοι , με αυτα που διαβαζω εδω και με αυτα που ακουω συνεχως αυτο που με φοβιζει τελικα δεν ειναι η οικονομικη κριση ή τουλαχιστον οχι τοσο οσο βλεπω οτι ερχεται κατι ακομη χειροτερο. Ποιο ειναι αυτο ; Η κοινωνικη κριση. Εκει μας οδηγουν . Δεν θα ειναι τυχαιο αν και στην εποχη μας αρχισουν καποιοι να κανουν τη δουλεια που ειχαν στην ¨κατοχη ¨. Τη δουλεια του Δοσιλογου.

εγώ βρε παιδιά βαρέθηκα να ακούω θα δούμε κι άλλα χειρότερα στο μέλλον. Ήδη αυτά που βλέπω είναι οι χειρότεροι εφιάλτες μου και θέλω να τελειώνουν τώρα!
Θέλω να αλλάξω αυτήν την καθημερινότητα που πλέον με πνίγει και να μπορώ να ασχοληθώ με τα παιδιά μου, τους μαθητές μου και ότι άλλο τέλος πάντων έχω να κάνω με χαμόγελο κι όχι με αυτό το σφίξιμο που δεν περνάει ούτε όταν κοιμάμαι.
Μπορούμε να φτιάξουμε τη ζωή μας καλύτερη; Μπορούμε να μην παραδοθούμε αμαχητί;
Ο αποχαιρετισμός των μανάδων σπαρτιατισσών, ή ταν ή επί τας, νομίζω ότι ταιριάζει στην περίστασή μας.

Αποσυνδεδεμένος martina

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2243 στις: Οκτωβρίου 14, 2011, 03:31:54 pm »
 Αγαπητη rozy 4 το ¨ταν η επι τας¨εγινε οργανωμενα. Σημερα ο ενας τραβαει απο εδω και ο αλλος απο εκει. Δεν βλεπετε τιποτε; Που ζω εγω; Σε αλλο κρατος ζω εγω; Ας μου απαντησει καποιος.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 07:58:21 »

Αποσυνδεδεμένος bala

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2244 στις: Οκτωβρίου 14, 2011, 03:34:13 pm »
επιτέλους!

Η ολμε ξύπνησε
Πραγματοποίηση έκτακτων Γενικών Συνελεύσεων των ΕΛΜΕ στις 21 /10

Προτείνει βέβαια τριήμερη, αλλά στο χέρι μας είναι πια να πάμε για διαρκείας.
Aπεργία διαρκείας δεν σημαίνει απεργώ διαρκώς. Σημαίνει δεν δίνω αναφορά στον προϊστάμενο ούτε στον συνδικαλιστή ούτε σε κανένα για το πότε έρχομαι και πότε φεύγω.
Ασπίδες

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2245 στις: Οκτωβρίου 14, 2011, 03:38:45 pm »
το πολυνομοσχέδιο ψηφίζεται στις 23 και οι ΕΛΜΕ ακόμα θα συνεδριάζουν....
καλά κρασιά.....
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος xenos

• Έμπειρο μέλος
  • Λίγες λέξεις,πολλές σκέψεις
    • Προφίλ
« Απάντηση #2246 στις: Οκτωβρίου 14, 2011, 03:39:18 pm »

εγώ βρε παιδιά βαρέθηκα να ακούω θα δούμε κι άλλα χειρότερα στο μέλλον. Ήδη αυτά που βλέπω είναι οι χειρότεροι εφιάλτες μου και θέλω να τελειώνουν τώρα!
Θέλω να αλλάξω αυτήν την καθημερινότητα που πλέον με πνίγει και να μπορώ να ασχοληθώ με τα παιδιά μου, τους μαθητές μου και ότι άλλο τέλος πάντων έχω να κάνω με χαμόγελο κι όχι με αυτό το σφίξιμο που δεν περνάει ούτε όταν κοιμάμαι.
Μπορούμε να φτιάξουμε τη ζωή μας καλύτερη; Μπορούμε να μην παραδοθούμε αμαχητί;
Ο αποχαιρετισμός των μανάδων σπαρτιατισσών, ή ταν ή επί τας, νομίζω ότι ταιριάζει στην περίστασή μας.
εχεις δικιο  ροζυ μου ολοι βαρεθήκαμε    και το ξερουμε πως δεν μπορει να επιβιωσει ενας λαος…..οταν κάθε μερα περιμενει να ακούσει το χειροτερο απο το χθεσινο……οσο κουραγιο και ναχει ….το χανει.
βρισκόμαστε ως λαός σε κομβικό σημειο….και δεν μπορουμε να ξεχωρισουμε πλεον (οι υγιώς σκεπτόμενοι) ποιο ειναι σωστό η λάθος.

πρόσεξες πως στο υγιως σκεπτόμενοι έβαλα και την παρτη μου; ;) :P :)

Radius

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2247 στις: Οκτωβρίου 14, 2011, 03:47:09 pm »
Στην Ελλάδα δεν υπήρξε ποτέ κοινωνική συνοχή για να υπάρξει και τώρα. Ανέκαθεν ο καθένας κοίταγε μόνο την πάρτη του και πάταγε τον διπλανό του για να ανέβει. Πιστεύει λοιπόν κανείς ότι την περίοδο της φτώχιας θα ανακαλύψουμε το συλλογικό μας ρόλο ως πολίτες; Εγώ νομίζω ότι θα αλληλοσπαραχθούμε ακόμα πιο άγρια, γιατί μόνο αυτό ξέρουμε να κάνουμε.

Τα ιδιαιτέρα ειδικά για τους διορισμένους εκπαιδευτικούς καλώς ή κακώς ήταν ανέκαθεν παράνομα, αυτό λέει ο Νόμος. Παρόλα αυτά ήταν μία ιστορία που την άφησε η εκάστοτε κυβέρνηση να εξελιχθεί για πελατειακούς λόγους και βόλεψε φυσικά πολύ την εκπαιδευτική κοινότητα, η οποία βρίθοντας υποκρισίας ως συνήθως από τη μία στηλίτευε την παραπαιδεία και από την άλλη τρεφόταν από αυτή. Και μην ξεχνάμε ότι τα έκαναν μόνιμοι εκπαιδευτικοί που τσέπωναν 1300 και 1400 ευρώ από το σχολείο, με τη δικαιολογία ότι δεν τους φτάνει ο μισθός (να δω τώρα τι έχουν να πουν) , στερώντας παράλληλα το εισόδημα από τους αδιόριστούς συναδέλφους τους που όντως δεν είχαν άλλη οικονομική διέξοδο από τα μαθήματα.

Τα «δεν μας έφτασαν εδώ τα ιδιαίτερα» ας τα αφήσουμε. Όλα μας έφτασαν εδώ. Ας αναλάβει ο κάθε κλάδος τις ευθύνες τους. Γιατί βαρέθηκα αυτή την ύστατη ώρα να ακούω τους δικηγόρους, τους γιατρούς, τους ταξιτζήδες, τους εκπαιδευτικούς, του εφοριακούς, τους εμπόρους να λένε όλοι «εμείς δεν φταίμε». Όλοι  έχουν τις αμαρτίες τους, όλοι συνέβαλαν στη διαμόρφωση μίας νοσηρής ελληνικής πραγματικότητας. Και αν δεν κάνει ο καθένας την αυτοκριτική του έστω τώρα για να μπορέσουμε να πάμε παρακάτω, δεν μας βλέπω να επιβιώνουμε για πολύ ακόμα ως έθνος.

Αποσυνδεδεμένος katerina_s

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2248 στις: Οκτωβρίου 14, 2011, 04:07:22 pm »
Η απεργία είναι 3ημερη γιατί αμέσως μετά είναι η εθνική γιορτή  ;) 24-25-26 απεργία, 27 γιορτή και 28 αργία.
Ευκαιρία να πούμε και 2 πράγματα στα παιδιά, και μετά από 1η Νοέμβρη ξαναρχίζουμε!

Αποσυνδεδεμένος bala

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2249 στις: Οκτωβρίου 14, 2011, 04:10:02 pm »
Αυτοί που υποστηρίζουν την κατάληψη, λόγω του ότι με αυτό τον τρόπο πληρώνονται όλοι, μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτούν.
Όπου υπάρχουν καταλήψεις δεν θα πληρώνεται κανείς!
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 14, 2011, 04:11:48 pm από bala »
Aπεργία διαρκείας δεν σημαίνει απεργώ διαρκώς. Σημαίνει δεν δίνω αναφορά στον προϊστάμενο ούτε στον συνδικαλιστή ούτε σε κανένα για το πότε έρχομαι και πότε φεύγω.
Ασπίδες

Radius

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2250 στις: Οκτωβρίου 14, 2011, 04:14:22 pm »

Τα ιδιαιτέρα ειδικά για τους διορισμένους εκπαιδευτικούς καλώς ή κακώς ήταν ανέκαθεν παράνομα, αυτό λέει ο Νόμος. Παρόλα αυτά ήταν μία ιστορία που την άφησε η εκάστοτε κυβέρνηση να εξελιχθεί για πελατειακούς λόγους και βόλεψε φυσικά πολύ την εκπαιδευτική κοινότητα, η οποία βρίθοντας υποκρισίας ως συνήθως από τη μία στηλίτευε την παραπαιδεία και από την άλλη τρεφόταν από αυτή. Και μην ξεχνάμε ότι τα έκαναν μόνιμοι εκπαιδευτικοί που τσέπωναν 1300 και 1400 ευρώ από το σχολείο, με τη δικαιολογία ότι δεν τους φτάνει ο μισθός (να δω τώρα τι έχουν να πουν) , στερώντας παράλληλα το εισόδημα από τους αδιόριστούς συναδέλφους τους που όντως δεν είχαν άλλη οικονομική διέξοδο από τα μαθήματα.

εχεις δει πολλα μαγαζιά να διώχνουν κόσμο για να δουλέψει και το διπλανό μαγαζί που ειναι άδειο; καλώς ή κακώς σε κάθε επάγγελμα οι καλύτεροι εχουν δουλεια και οι υπόλοιποι ψάχνουν. Σιγά μην εχω και τύψεις τωρα οτι στερω το ψωμακι συναδέλφου επειδη συμπληρωνω το εισοδημα μου με ιδιαιτερα. Και οταν δηλαδη σταματησουν να υπαρχουν ιδιαιτερα λογω κρισης μηπως να μοιραζομαι το ηδη πενιχρο εισοδημα μου με καποιον αδιοριστο συναδελφο; Αν εμενα αυριο με βαλουν στην εφεδρεια μηπως να παω σε καναν μεγαλο-ιδιαιτερά να ζητήσω να με βοηθήσει;
Και οσο για την παρανομια ... παρανομος δεν ειναι αυτος που βγαζει τριχες και δουλευει για να αυξησει το εισοδημα του αλλα αυτος που του δινει τις τριχες και τον αναγκαζει να το κανει!
Oι διορισμένοι είναι οι "καλύτεροι" για'αυτό και έχουν πολλά ιδιαίτερα; Μήπως τα έχουν γιατί έχουν πρόσβαση μέσω της πρωινής δουλειάς σε πολύ μεγαλύτερο αριθμό υποψήφιων μαθητών από ότι ο αδιόριστος; Αν λοιπόν η άποψη σου για την Ελλάδα είναι "όποιος μπορεί τα αρπάζει" υποθέτω θα δικαιολογείς το ίδιο και το γιατρό που σου ζητάει φακελάκι και τον εφοριακό που σου ζητάει λάδωμα και τον μηχανικό της πολεοδομίας που θέλει τη μίζα του. Και αυτοί με τον ψωρομισθό του δημοσίου τη βγάζουν. Όπως φαντάζομαι ότι αποδέχεσαι και το ρίσκο ανά πάσα στιγμή να σε καρφώσουν και να τεθεί θέμα για την θέση σου στο σχολείο.

Υ.Γ. Την παράμετρο της παρανομίας βλέπω την άφησες ασχολίαστη στον συλλογισμό σου.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 14, 2011, 04:23:08 pm από Radius »

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2251 στις: Οκτωβρίου 14, 2011, 04:29:45 pm »
!!!!!!!!! :o :o :o
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=25504&Itemid=139

Επίσημα η ελληνική αστυνομία το διέψευσε (βαριέμαι να ψάχνω την είδηση για να βάλω σύνδεσμο).
Όχι ότι κάτι τέτοιο αποκλείεται στο (εγγύς) μέλλον  ::)
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2252 στις: Οκτωβρίου 14, 2011, 04:38:04 pm »
Καλά ηρέμισε.. θα ανέβει καμιά πίεση  :)
Κάνεις λες και πρόκειται για το κύριο πρόβλημα της χώρας.

Πάντως η λύση είναι απλή για όποιον θέλει να κάνει ό,τι κάνει.. δεν το διατυμπανίζει (και ειδικά σε.. συναδέλφους στο σχολείο  ;D)

Τελικά με το ενιαίο μισθολόγιο τι θα ισχύσει για τους εκπαιδευτικούς; Θα είναι λίγο μεγαλύτεροι οι μισθοί σε σχέση με όσα υπολογίζονταν τις προηγούμενες μέρες; Και πόσο;
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2253 στις: Οκτωβρίου 14, 2011, 04:52:57 pm »
Συμφωνώ με τον sorrow.
όσοι διορίζονται εκπαιδευτικοί ξέρουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ από πόσα  λεφτά και κάτω θα πάρουν. Δεν τους είπε κανείς ότι θα πάρουν 5000 και ξαφνικά βρίσκονται με 500 το μήνα. Με τα 1100 ξεκινούσαν  μέχρι πρόσφατα. Όσοι θέλουν ζωή χλιδάτη απο το δημόσιο σε λάθος υπουργείο διορίστηκαν. Για υψηλόμισθους κατά ΔΕΗ,
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182632
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)