0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να μου το θυμηθειτε αγαπητοι συναδελφοι , με αυτα που διαβαζω εδω και με αυτα που ακουω συνεχως αυτο που με φοβιζει τελικα δεν ειναι η οικονομικη κριση ή τουλαχιστον οχι τοσο οσο βλεπω οτι ερχεται κατι ακομη χειροτερο. Ποιο ειναι αυτο ; Η κοινωνικη κριση. Εκει μας οδηγουν . Δεν θα ειναι τυχαιο αν και στην εποχη μας αρχισουν καποιοι να κανουν τη δουλεια που ειχαν στην ¨κατοχη ¨. Τη δουλεια του Δοσιλογου.
Παράθεση από: martina στις Οκτωβρίου 14, 2011, 03:06:39 pm Να μου το θυμηθειτε αγαπητοι συναδελφοι , με αυτα που διαβαζω εδω και με αυτα που ακουω συνεχως αυτο που με φοβιζει τελικα δεν ειναι η οικονομικη κριση ή τουλαχιστον οχι τοσο οσο βλεπω οτι ερχεται κατι ακομη χειροτερο. Ποιο ειναι αυτο ; Η κοινωνικη κριση. Εκει μας οδηγουν . Δεν θα ειναι τυχαιο αν και στην εποχη μας αρχισουν καποιοι να κανουν τη δουλεια που ειχαν στην ¨κατοχη ¨. Τη δουλεια του Δοσιλογου."επιεικείς" οι απόψεις σου …..θα δεις πολύ χειρότερα στο μέλλον.
Παράθεση από: paraxenos στις Οκτωβρίου 14, 2011, 03:12:48 pmΠαράθεση από: martina στις Οκτωβρίου 14, 2011, 03:06:39 pm Να μου το θυμηθειτε αγαπητοι συναδελφοι , με αυτα που διαβαζω εδω και με αυτα που ακουω συνεχως αυτο που με φοβιζει τελικα δεν ειναι η οικονομικη κριση ή τουλαχιστον οχι τοσο οσο βλεπω οτι ερχεται κατι ακομη χειροτερο. Ποιο ειναι αυτο ; Η κοινωνικη κριση. Εκει μας οδηγουν . Δεν θα ειναι τυχαιο αν και στην εποχη μας αρχισουν καποιοι να κανουν τη δουλεια που ειχαν στην ¨κατοχη ¨. Τη δουλεια του Δοσιλογου."επιεικείς" οι απόψεις σου …..θα δεις πολύ χειρότερα στο μέλλον.εγώ βρε παιδιά βαρέθηκα να ακούω θα δούμε κι άλλα χειρότερα στο μέλλον. Ήδη αυτά που βλέπω είναι οι χειρότεροι εφιάλτες μου και θέλω να τελειώνουν τώρα!Θέλω να αλλάξω αυτήν την καθημερινότητα που πλέον με πνίγει και να μπορώ να ασχοληθώ με τα παιδιά μου, τους μαθητές μου και ότι άλλο τέλος πάντων έχω να κάνω με χαμόγελο κι όχι με αυτό το σφίξιμο που δεν περνάει ούτε όταν κοιμάμαι.Μπορούμε να φτιάξουμε τη ζωή μας καλύτερη; Μπορούμε να μην παραδοθούμε αμαχητί; Ο αποχαιρετισμός των μανάδων σπαρτιατισσών, ή ταν ή επί τας, νομίζω ότι ταιριάζει στην περίστασή μας.
Παράθεση από: Radius στις Οκτωβρίου 14, 2011, 03:47:09 pmΤα ιδιαιτέρα ειδικά για τους διορισμένους εκπαιδευτικούς καλώς ή κακώς ήταν ανέκαθεν παράνομα, αυτό λέει ο Νόμος. Παρόλα αυτά ήταν μία ιστορία που την άφησε η εκάστοτε κυβέρνηση να εξελιχθεί για πελατειακούς λόγους και βόλεψε φυσικά πολύ την εκπαιδευτική κοινότητα, η οποία βρίθοντας υποκρισίας ως συνήθως από τη μία στηλίτευε την παραπαιδεία και από την άλλη τρεφόταν από αυτή. Και μην ξεχνάμε ότι τα έκαναν μόνιμοι εκπαιδευτικοί που τσέπωναν 1300 και 1400 ευρώ από το σχολείο, με τη δικαιολογία ότι δεν τους φτάνει ο μισθός (να δω τώρα τι έχουν να πουν) , στερώντας παράλληλα το εισόδημα από τους αδιόριστούς συναδέλφους τους που όντως δεν είχαν άλλη οικονομική διέξοδο από τα μαθήματα.εχεις δει πολλα μαγαζιά να διώχνουν κόσμο για να δουλέψει και το διπλανό μαγαζί που ειναι άδειο; καλώς ή κακώς σε κάθε επάγγελμα οι καλύτεροι εχουν δουλεια και οι υπόλοιποι ψάχνουν. Σιγά μην εχω και τύψεις τωρα οτι στερω το ψωμακι συναδέλφου επειδη συμπληρωνω το εισοδημα μου με ιδιαιτερα. Και οταν δηλαδη σταματησουν να υπαρχουν ιδιαιτερα λογω κρισης μηπως να μοιραζομαι το ηδη πενιχρο εισοδημα μου με καποιον αδιοριστο συναδελφο; Αν εμενα αυριο με βαλουν στην εφεδρεια μηπως να παω σε καναν μεγαλο-ιδιαιτερά να ζητήσω να με βοηθήσει; Και οσο για την παρανομια ... παρανομος δεν ειναι αυτος που βγαζει τριχες και δουλευει για να αυξησει το εισοδημα του αλλα αυτος που του δινει τις τριχες και τον αναγκαζει να το κανει!
Τα ιδιαιτέρα ειδικά για τους διορισμένους εκπαιδευτικούς καλώς ή κακώς ήταν ανέκαθεν παράνομα, αυτό λέει ο Νόμος. Παρόλα αυτά ήταν μία ιστορία που την άφησε η εκάστοτε κυβέρνηση να εξελιχθεί για πελατειακούς λόγους και βόλεψε φυσικά πολύ την εκπαιδευτική κοινότητα, η οποία βρίθοντας υποκρισίας ως συνήθως από τη μία στηλίτευε την παραπαιδεία και από την άλλη τρεφόταν από αυτή. Και μην ξεχνάμε ότι τα έκαναν μόνιμοι εκπαιδευτικοί που τσέπωναν 1300 και 1400 ευρώ από το σχολείο, με τη δικαιολογία ότι δεν τους φτάνει ο μισθός (να δω τώρα τι έχουν να πουν) , στερώντας παράλληλα το εισόδημα από τους αδιόριστούς συναδέλφους τους που όντως δεν είχαν άλλη οικονομική διέξοδο από τα μαθήματα.
!!!!!!!!! http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=25504&Itemid=139