0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συμφωνώ με τον sorrow. όσοι διορίζονται εκπαιδευτικοί ξέρουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ από πόσα λεφτά και κάτω θα πάρουν. Δεν τους είπε κανείς ότι θα πάρουν 5000 και ξαφνικά βρίσκονται με 500 το μήνα. Με τα 1100 ξεκινούσαν μέχρι πρόσφατα. Όσοι θέλουν ζωή χλιδάτη απο το δημόσιο σε λάθος υπουργείο διορίστηκαν. Για υψηλόμισθους κατά ΔΕΗ,
Αγαπητε ή αγαπητη Sorrow , μερικα πραγματα εχω την εντυπωση οτι δεν τα καταλαβες καλα.Αν νομιζεις οτι αυτα ειναι τα αποτελεσματα της κοινωνικης κρισης ,πλανασαι οικτρα. Σε αλλο σημειο ανεφερα την κοινωνικη κριση σαν προαιτιο των εμφυλιων αναταραχων. Αν εχεις καποιον ηλικιωμενο στην οικογενεια σου πες του να σου εξηγησει. Επισης οσον αφορα το μισθολογιο μας ενα εχω να πω : ειναι κακο καποιος να θελει να ζησει αξιοπρεπως; Να αμοιβεται με τα χρονια των σπουδων του, με τα χρονια της δουλειας του, με το αν ζει κοντα στην οικογενεια του ή στην παραμεθοριο; Δεν ειναι δικαιο και σωστο αυτο; Μην μου πεις να παραιτηθει και να αλλαξει δουλεια γιατι τοτε θα θεωρησω οτι εισαι πολυ μικρος (μικρη) και δεν εχεις ουτε την εμπειρια ουτε τις γνωσεις για να απαντας με αυτον τον τροπο.
Σήμερα, ήμουν από το πρωί στο κέντρο της Αθήνας, γιατί λόγω κατάληψης δεν είχαμε μάθημα. Είδα, λοιπόν, πολλά που μ' έκαναν να χαμογελάσω. Είδα κάτι απίστευτο στους δρόμους. Είδα ταξιτζήδες να κάνουν πορεία και γιατροί του ΙΚΑ που είχαν καταλάβει το υπουργείο εσωτερικών να τους χειροκροτούν. Το ίδιο και οι αυτοκινητιστές από την πορεία. Το ίδιο συνέβαινε και στο υπουργείο οικονομικών, το οποίο είχαν καταλάβει οι υπάλληλοι. Εργαζόμενοι του ΥΠ. ΟΙΚ είχαν βγει στα μπαλκόνια και χαιρετούσαν τους απεργούς. Και η κοινωνία που υφίστατο τέτοια ταλαιπωρία από τους κλειστούς δρόμους να συμπαραστέκεται και να υπομένει σιωπηλά, ξέροντας ότι είχαν δίκιο όλοι αυτοί. Ας βαδίσουμε ως κλάδος μπροστά, γιατί η κοινωνία έχει κάνει άλματα, ενώ εμείς ψάχνουμε αν πρέπει ή όχι να κάνουμε ιδιαίτερα.
Παράθεση από: bitch στις Οκτωβρίου 14, 2011, 04:52:57 pmΣυμφωνώ με τον sorrow. όσοι διορίζονται εκπαιδευτικοί ξέρουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ από πόσα λεφτά και κάτω θα πάρουν. Δεν τους είπε κανείς ότι θα πάρουν 5000 και ξαφνικά βρίσκονται με 500 το μήνα. Με τα 1100 ξεκινούσαν μέχρι πρόσφατα. Όσοι θέλουν ζωή χλιδάτη απο το δημόσιο σε λάθος υπουργείο διορίστηκαν. Για υψηλόμισθους κατά ΔΕΗ,
Πονάνε οι αλήθειες ορισμένους και έσπευσαν για παράπονα στο λυκειάρχη αντί να κοιταχτούν στον καθρέπτη.Δεν πειράζει .Τουλάχιστον έμειναν τα μηνύματα τους που παραδέχονται με καμάρι ότι κάνουν κάτι παράνομο και ανήθικο.Με αυτά τα μυαλά μια ζωή στην απαξίωση θα είναι οι εκπαιδευτικοί .Συνάδελφοι μην περιμένετε καμιά δικαίωση. Δεν θα υπάρξει καμιά αντίδραση .Θα σας πουλήσουν οι "συνάδελφοι" και μάλιστα σε καλή τιμή , τουλάχιστον ένα εικοσάευρο την ώρα .
Sorrow αν το μήνυμά σου απευθύνεται στο πιο πάνω, δηλαδή το δικό μου, θα σε προέτρεπα να το διαβάσεις ολόκληρο πρώτα! Και κάτι ακόμα να γράφεις πιο μικρά μηνύματα ώστε να τα διαβάζουν περισσότεροι.
Παράθεση από: sikat στις Οκτωβρίου 15, 2011, 09:49:04 pmSorrow αν το μήνυμά σου απευθύνεται στο πιο πάνω, δηλαδή το δικό μου, θα σε προέτρεπα να το διαβάσεις ολόκληρο πρώτα! Και κάτι ακόμα να γράφεις πιο μικρά μηνύματα ώστε να τα διαβάζουν περισσότεροι.Όχι στο δικό σου, σε άλλο. Απλά έπεσε σφουγγάρι γιατί έριξα κάτι χαρακτηρισμούς και ξέμειναν διάφορα σκόρπια μηνύματα.Πιο μικρά δύσκολο. Έχω τόσα να πω ... πνίγομαι αυτές τις μέρες.
Πιο μικρά δύσκολο. Έχω τόσα να πω ... πνίγομαι αυτές τις μέρες.