*

Αποστολέας Θέμα: Ενιαίο Μισθολόγιο  (Αναγνώστηκε 1003478 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
Απ: Ενιαίο Μισθολόγιο
« Απάντηση #2380 στις: Οκτωβρίου 18, 2011, 11:25:35 am »
Αυτό το κείμενο είναι δημοσιευμένο στην ιστοσελίδα της ελληνοφρένειας. Μου άρεσε και το παραθέτω:
Ευχαριστούμε, που πετάξατε στο δρόμο 120.000 τεμπέληδες υπαλλήλους του Δημοσίου και σκέφτεστε να πετάξετε άλλους τόσους

Ευχαριστούμε που καθιερώνετε τον κατώτατο μισθό στα 550 ευρώ, και μελλοντικά στα 400 ευρώ αποδεικνύοντας ότι η ευτυχία κρύβεται στα λίγα.

Ευχαριστούμε που απαλλάσσετε από το έντονο άγχος, της διαχείρισης, χιλιάδες εργαζόμενους, μειώνοντάς τους τα συνολικά εισοδήματα κατά 30%.

Ευχαριστούμε που ξεφορτώνεστε από το κράτος μας, άχρηστα λιμάνια, περιττές εγκαταστάσεις, απόμερες παραλίες, πουλώντας τες σε ξένους επενδυτές.

Ευχαριστούμε που καταργήσατε τον αναχρονιστικό και απρόσωπο τρόπο της συλλογικής διαπραγμάτευσης, και τον αντικαταστήσατε από την μοντέρνα μέθοδο της προσωπικής διαπραγμάτευσης, εκεί όπου θα μπορούν να μιλήσουν η ψυχή και τα μάτια.

Ευχαριστούμε που επιτέλους, κόψατε τις περιττές χρηματοδοτήσεις και επιδοτήσεις, σε τυφλούς, κωφούς, ψυχικά αναπήρους. Ήταν πεταμένα λεφτά.

Ευχαριστούμε, που ανοίγετε το επάγγελμα του ταξιτζή , γιατί, θέλουμε όλοι να γίνουμε ταρίφες, για να καθόμαστε, με τις ώρες στις γεμάτες πιάτσες, πίνοντας φρέντο.

Ευχαριστούμε, που με τις πολιτικές σας διώχνετε εκτός Ελλάδας, χιλιάδες, νέους, μαθητές και φοιτητές, που το μόνο που ήξεραν να κάνουν ήταν να πέφτουν με τα μούτρα στο διάβασμα, οι σπασίκλες.

Ευχαριστούμε για το νέο όραμά σας για την παιδεία, που συμπυκνώνεται, στην φράση: «χωρίς γνώση, χωρίς βιβλία, χωρίς παιδεία, όλα τα αγοράζει μια εταιρεία».

Ευχαριστούμε που συνενώσατε σχολεία, νοσοκομεία, βοηθώντας έτσι στην αντιμετώπιση του πιο μεγάλου προβλήματος των σύγχρονων κοινωνιών, της μοναξιάς. Να ελπίζουμε και στην συνένωση νεκροταφείων;

Ευχαριστούμε που με τις αποφάσεις σας, αποκαλύψατε τους δειλούς της κοινωνίας μας, βοηθώντας τους να αυτοκτονήσουν.

Ευχαριστούμε που μας ψεκάζετε, με χημικά, σε κάθε διαδήλωση. Καταλαβαίνουμε έτσι, την αξία και την ομορφιά, που κρύβεται στο δάκρυ και στα βουρκωμένα μάτια.

Ευχαριστούμε, τέλος που υπάρχετε.

Ευχαριστούμε που συνυπάρχουμε.

Με την ευχή και την ελπίδα, ο Θεός, να κόβει από εμάς, μέρες, μισθούς, συντάξεις, χαρές, ελπίδες, προσδοκίες και να τα δίνει σε εσάς.
Σας ευχαριστούμε.

Θύμιος Καλαμούκης

Μονάχα η πραγματικότητα μπορεί να μας μάθει πώς την πραγματικότητα ν’ αλλάξουμε
                                                           Μ. Μπρεχτ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:05:17 »

Αποσυνδεδεμένος lkt

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2381 στις: Οκτωβρίου 18, 2011, 01:16:34 pm »
ΕΠΥ ναυτικού διορισμένος από τα 19 με βύσμα παίρνει 1200 ευρώ (και καλά κάνει δηλαδή) κι εμείς οι μ...κες που τόσα χρόνια σπουδάζαμε θα παίρνουμε 800 ευρώ...

Αποσυνδεδεμένος mpesg

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #2382 στις: Οκτωβρίου 18, 2011, 01:17:55 pm »
ΕΠΥ ναυτικού διορισμένος από τα 19 με βύσμα παίρνει 1200 ευρώ (και καλά κάνει δηλαδή) κι εμείς οι μ...κες που τόσα χρόνια σπουδάζαμε θα παίρνουμε 800 ευρώ...
περιμενε..............αυτοι θα εχουν μειωσεις σε λιγο.......δεν το ανακοινωσε επισημα αλλα μαγειρεύεται και ακουγεται στα μεσα και στον τυπο ;) ;) ;) ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος steven_seagal

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2383 στις: Οκτωβρίου 18, 2011, 01:22:03 pm »
Μετά από τη παρέμβαση Παπουτσή για τα δάνεια του προσωπικού των Σωμάτων Ασφαλείας,ενεργοποιήθηκε και το ΥΕΘΑ.

Ο κ.Μπεγλίτης μετά από συνεννόηση με το Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου ζήτησε την επίτευξη ευνοϊκότερων όρων αποπληρωμής δανείων του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού του ΥΕΘΑ.

Συμφωνήθηκαν οι παρακάτω όροι:

•Παράταση του χρόνου διάρκειας έως 15 έτη από την ημερομηνία εκταμίευσης για τα προεγκεκριμένα δάνεια και έως 40 έτη για τα στεγαστικά.

•Περίοδος χάριτος από ένα έως τέσσερις μήνες χωρίς καμία καταβολή,με ταυτόχρονη δυνατότητα περαιτέρω παράτασης.

•Περίοδος χάριτος από ένα έως 24 μήνες με καταβολή μόνο τόκων για όλο αυτό το χρονικό διάστημα με ταυτόχρονη δυνατότητα περαιτέρω παράτασης.

•Ανάλογη πρωτοβουλία θα αναληφθεί και για τα δάνεια από το Ταμείο Παρακατθηκών και Δανείων.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ;;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:05:17 »

Αποσυνδεδεμένος margavare

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
« Απάντηση #2384 στις: Οκτωβρίου 18, 2011, 01:32:46 pm »
Αστυνομικός:

Αποσυνδεδεμένος fotini18

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2385 στις: Οκτωβρίου 18, 2011, 01:56:39 pm »
http://www.pde.gr/index.php?page=3311

Καλημερα.Τι σημαινει αυτο παλι?Δηλ. εγω μεχρι 30.6.2011 που δουλεψα μου ειχαν αναγνωρισει την προυπηρεσια και ημουν στο 16 κλιμακιο.Τωρα αν ξαναπροσληφθω σαν αναπληρωτρια ξεκιναω παλι απο το 18 κλιμακιο??????Σας παρακαλω οποιος ξερει ας απαντησει.Ευχαριστω.

Το ίδιο συμβαίνει και με μένα και έχω την ίδια απορία. Καταλαβαίνω πως είναι σαν να μη μετράει καθόλου η περοϋπηρεσία μας μισθολογικά. Θα παίρνουμε το μισθό πρωτοδιόριστου. Κάνω λάθος; Ξέρει κάποιος να απαντήσει;  :'(
Αχ, Ελλάδα σ' αγαπώ...!!!

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Συνεχώς ξεψυχάει...(Δημήτρης Χορν)

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
« Απάντηση #2386 στις: Οκτωβρίου 18, 2011, 02:00:01 pm »
Ναι, αλλά εμείς δε προσφερθήκαμε να βάλουμε τους μαθητές μας να μαζέψουν σκουπίδια, όπως έκανε το υπουργείο εθνικής άμυνας με τους φαντάρους. Ότι πιο ελεεινό έχουν κάνει μέχρι τώρα, να μετατρέπουν τα παιδιά του ελληνικού λαού σε απεργοσπάστες. >:( Δε πιστεύω ότι έχει μείνει σε κανέναν αμφιβολία για το πού πρέπει να βρίσκεται αύριο.

Μ. Μπρεχτ

Radius

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2387 στις: Οκτωβρίου 18, 2011, 02:01:54 pm »
Συνάδελφοι είναι σαφές τι γράφει. Μέχρι τον Νοέμβριο που θα μπουν οι αναπληρωτές στο νέο μισθολόγιο θα πληρώνονται με το τωρινό μισθολόγιο σαν να έχουν Μ.Κ. 18, ανεξάρτητα από την προυπηρεσία τους.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 18, 2011, 02:23:37 pm από Radius »

Radius

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2388 στις: Οκτωβρίου 18, 2011, 02:03:00 pm »
Ναι, αλλά εμείς δε προσφερθήκαμε να βάλουμε τους μαθητές μας να μαζέψουν σκουπίδια, όπως έκανε το υπουργείο εθνικής άμυνας με τους φαντάρους. Ότι πιο ελεεινό έχουν κάνει μέχρι τώρα, να μετατρέπουν τα παιδιά του ελληνικού λαού σε απεργοσπάστες. >:( Δε πιστεύω ότι έχει μείνει σε κανέναν αμφιβολία για το πού πρέπει να βρίσκεται αύριο.
Να υποθέσω ότι δεν μένεις στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη.

Αποσυνδεδεμένος emnaypli

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2389 στις: Οκτωβρίου 18, 2011, 02:04:38 pm »

Καλημερα.Τι σημαινει αυτο παλι?Δηλ. εγω μεχρι 30.6.2011 που δουλεψα μου ειχαν αναγνωρισει την προυπηρεσια και ημουν στο 16 κλιμακιο.Τωρα αν ξαναπροσληφθω σαν αναπληρωτρια ξεκιναω παλι απο το 18 κλιμακιο??????Σας παρακαλω οποιος ξερει ας απαντησει.Ευχαριστω.

Το ίδιο συμβαίνει και με μένα και έχω την ίδια απορία. Καταλαβαίνω πως είναι σαν να μη μετράει καθόλου η περοϋπηρεσία μας μισθολογικά. Θα παίρνουμε το μισθό πρωτοδιόριστου. Κάνω λάθος; Ξέρει κάποιος να απαντήσει;  :'(

Και στους μόνιμους νεοδιόριστους το ίδιο θα γίνει.Θα πληρωθούμε με Μ.Κ. 18 (εγώ έχω 16) και με το ενιαίο μισθολόγιο θα γίνουν οι ανάλογες κατατάξεις ανάλογα με τα χρόνια προυπηρεσίας.Τώρα, αν θα τα πάρουμε αναδρομικά μετά το νομοσχέδιο (που εύχομαι να μην ψηφιστεί ποτέ αυτό το έκτρωμα), των μηνών που είμαστε με Μ.Κ.18, αυτό δεν το ξέρω.

Αποσυνδεδεμένος fotini18

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2390 στις: Οκτωβρίου 18, 2011, 02:06:19 pm »
Radius, ευχαριστώ για την απάντηση...

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
« Απάντηση #2391 στις: Οκτωβρίου 18, 2011, 02:07:35 pm »

Στην Αθήνα, ας πούμε, γιατί;

Μ. Μπρεχτ

Αποσυνδεδεμένος fotini18

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2392 στις: Οκτωβρίου 18, 2011, 02:11:50 pm »

Το ίδιο συμβαίνει και με μένα και έχω την ίδια απορία. Καταλαβαίνω πως είναι σαν να μη μετράει καθόλου η προϋπηρεσία μας μισθολογικά. Θα παίρνουμε το μισθό πρωτοδιόριστου. Κάνω λάθος; Ξέρει κάποιος να απαντήσει;  :'(

Και στους μόνιμους νεοδιόριστους το ίδιο θα γίνει.Θα πληρωθούμε με Μ.Κ. 18 (εγώ έχω 16) και με το ενιαίο μισθολόγιο θα γίνουν οι ανάλογες κατατάξεις ανάλογα με τα χρόνια προυπηρεσίας.Τώρα, αν θα τα πάρουμε αναδρομικά μετά το νομοσχέδιο (που εύχομαι να μην ψηφιστεί ποτέ αυτό το έκτρωμα), των μηνών που είμαστε με Μ.Κ.18, αυτό δεν το ξέρω.

Όταν είχαμε Μ.Κ. 18 πριν μερικά χρόνια (που ήμαστε πρωτοδιόριστοι), παίρναμε περισσότερα χρήματα από αυτά που θα παίρνουμε τώρα με  το νέο μισθολόγιο κι ας προσμετρώνται τα χρόνια προϋπηρεσίας!

Radius

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2393 στις: Οκτωβρίου 18, 2011, 02:25:22 pm »

Στην Αθήνα, ας πούμε, γιατί;
Γιατί δεν χρειάζεται να πέσει πανούκλα για να προασπίσουν κάποιοι τα δικαιώματά τους. Επίσης θα ήθελα πάρα πολύ να μάθω πως διορίστηκε ο κ. Μπαλασόπουλος, και πολλοί άλλοι, σε ΟΤΑ και πως διορίστηκε ο κ. Φωτόπουλος, και πολλοί άλλοι, στη ΔΕΗ. Με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά τους;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182740
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 679
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)