0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αρχίσατε πάλι να θάβετε τους συναδερφους σας.Μπράβο μας....είμαστε άξιοι της μοίρα μας.ΚΟΡΟΙΔΑ...ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλά τόσοι πολύτεκνοι υπήρχαν??
Μας πήγαν το μισθό στα 700 ευρώ ( Νεότερα από το ενιαίο / νέο μισθολόγιο......) και εμείς αντί να παλεύουμε όλοι μαζί για να μην περάσει αυτό το έκτρωμα ή για το διορισμό όλων των εκπαιδευτικών κοντά στο σπίτι μας, χωρίζουμε τους εκπαιδευτικούς σε κατηγορίες :πολύτεκνοι, γυμναστές χωρίς ωράριο, τρίτεκνοι, πληροφορικάριοι για γραμματειακή υποστήριξη,οι έξυπνοι του ΑΣΕΠ,οι ανίκανοι της επετηρίδας, οι διορισμένοι, οι αδιόριστοι κτλ, κτλ, κτλ.Είμαστε και παλεύουμε ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΜΠΡΑ
Παράθεση από: GCB στις Νοεμβρίου 17, 2011, 07:42:32 pmΜας πήγαν το μισθό στα 700 ευρώ ( Νεότερα από το ενιαίο / νέο μισθολόγιο......) και εμείς αντί να παλεύουμε όλοι μαζί για να μην περάσει αυτό το έκτρωμα ή για το διορισμό όλων των εκπαιδευτικών κοντά στο σπίτι μας, χωρίζουμε τους εκπαιδευτικούς σε κατηγορίες :πολύτεκνοι, γυμναστές χωρίς ωράριο, τρίτεκνοι, πληροφορικάριοι για γραμματειακή υποστήριξη,οι έξυπνοι του ΑΣΕΠ,οι ανίκανοι της επετηρίδας, οι διορισμένοι, οι αδιόριστοι κτλ, κτλ, κτλ.Είμαστε και παλεύουμε ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΜΠΡΑ
Με έχετε τρελάνει σήμερα...Εσάς σας ενδιαφέρει μόνο η αξιολόγηση και να μείνουν μόνο οι ικανοί;Αυτό είναι το πρόβλημά σας;Το λέω αυτό επειδή το δικό μου πρόβλημα είναι ότι δε μου φτάνουν τα λεφτά και δεν μπορώ να επιβιώσω με τα ψίχουλα που μου δίνουν.Δεν μπορώ να καταλάβω με τίποτα,τι κερδίζετε τώρα με το να κατηγορείτε συναδερφους (και μάλιστα για ένα θέμα που έχει κλείσει).Ακόμη και αν έχετε δίκαιο,που σίγουρα δεν έχετε, τους βάζετε απέναντί σας, ενώ θα έπρεπε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή να πολεμάτε μαζί.ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΟΥ..ΣΠΕΙΡΕ ΔΙΧΟΝΟΙΑ.ΚΟΡΟΙΔΟ ΕΛΛΗΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕ!!!!
Παράθεση από: GCB στις Νοεμβρίου 17, 2011, 08:24:07 pmΜε έχετε τρελάνει σήμερα...Εσάς σας ενδιαφέρει μόνο η αξιολόγηση και να μείνουν μόνο οι ικανοί;Αυτό είναι το πρόβλημά σας;Το λέω αυτό επειδή το δικό μου πρόβλημα είναι ότι δε μου φτάνουν τα λεφτά και δεν μπορώ να επιβιώσω με τα ψίχουλα που μου δίνουν.Δεν μπορώ να καταλάβω με τίποτα,τι κερδίζετε τώρα με το να κατηγορείτε συναδερφους (και μάλιστα για ένα θέμα που έχει κλείσει).Ακόμη και αν έχετε δίκαιο,που σίγουρα δεν έχετε, τους βάζετε απέναντί σας, ενώ θα έπρεπε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή να πολεμάτε μαζί.ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΟΥ..ΣΠΕΙΡΕ ΔΙΧΟΝΟΙΑ.ΚΟΡΟΙΔΟ ΕΛΛΗΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕ!!!!Ποιός σου είπε ότι για την τωρινή κατάρρευση της Ελλάδας και για το παρεπόμενο πετσόκομμα του μισθού σου δεν φταίνε και οι ανορθολογικές και έκτος κάθε αξιολογικής διαδικασίας αθρόες προσλήψεις σε έναν ήδη υπερτροφικό δημόσιο; Ποιος σου είπε ότι δεν πληρώνεις ΚΑΙ αυτά τώρα; Γιατί το να επισημάνει κάποιος μία νοσηρή πραγματικότητα ετών αποτελεί κατηγορία; Και ποιος σου είπε εν τέλει ότι το θέμα έχει κλείσει; Θα δεις σύντομα ότι το ότι η κατάσταση στην Ελλάδα έφτασε στο απροχώρητο θα ανοίξει και θα επανεξετάσει πολλά «κλεισμένα θέματα» που μας έφτασαν ως εδώ. Και για να τελειώνουμε με την καραμελίτσα της όψιμης συνοχής. Η κοινωνική συνοχή προϋποθέτει και κοινωνικά συστήματα δικαιοσύνης και απονομής στον καθένα του ανάλογου των κόπων του. Στην Ελλάδα δεν υπήρξε ποτέ τέτοιο σύστημα κοινωνικής δικαιοσύνης, η κάθε υποομάδα πίεζε για να καβατζωθεί εις βάρος των υπολοίπων, κάτι που έγινε αναλογικά και στο χώρο της εκπαίδευσης. Δεν μπορείς να απαιτείς οι αδικημένοι να δίνουν συνεχή άφεση αμαρτιών και να συνταχθούν τώρα με αυτούς που πάτησαν πάνω τους για να βολευτούν. Πρώτα θα πρέπει να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη για να γίνει αυτό.
Με πείσατε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να θυμηθώ όποιον μας έφερε σε αυτό το χάλι.Άλλωστε βολεμένος είμαι.300 μέτρα από το σπίτι μου είναι το σχολείο .Τι με νοιάζει εμένα για όλους αυτούς;Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα!!!Όλοι μαζί να ξεκινήσουμε πόλεμο στους πολύτεκνους, στους γυμναστές με τις 8 ώρες τη βδομάδα, στους ΟΑΕΔιτες,στους ανίκανους της επετηρίδας,στους....στους....Ο αγώνας τώρα αρχίζει.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ( ΓΕΝΙΚΑ ).