*

Αποστολέας Θέμα: Ενιαίο Μισθολόγιο  (Αναγνώστηκε 1001019 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ducati

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Ενιαίο Μισθολόγιο
« Απάντηση #3122 στις: Νοεμβρίου 17, 2011, 07:57:36 pm »
Ωραία, απαιτούμε λοιπόν όλοι αξιολόγηση; Δίκαιη, αυστηρή και αντικειμενική; Αξιολόγηση που δεν υπάρχει από το 1982; Εγώ δε φοβάμαι να αξιολογηθώ ξανά (αν και πέρασα με ασεπ). Θα πει, όμως, το ίδιο ο πολύτεκνος υπάλληλος των γκούντις που μπήκε για να αράξει; Ή θα επικαλεστεί αφενός την πολυτεκνία, αφετέρου το επιχείρημα του φορέα της αξιολόγησης (ποιος θα με αξιολογήσει;).  Ενδεικτικό παράδειγμα...μην παρεξηθώ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:04:54 »

Αποσυνδεδεμένος kastor

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3123 στις: Νοεμβρίου 17, 2011, 08:12:46 pm »
Αρχίσατε πάλι να θάβετε τους συναδερφους σας.Μπράβο μας....είμαστε άξιοι της μοίρα μας.ΚΟΡΟΙΔΑ...ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

Ποιοί θάβουν ποιούς συνάδελφε; Αυτοί που ανέμεναν τον διορισμό και είδαν τις θέσεις που δικαιούνταν να καταλαμβάνονται από ανθρώπους μέσω παραθύρων που άνοιξαν "αυτοί που έπαιρναν αποφάσεις", επί σκοπώ πελατειακώ;... Tι έχεις να απαντήσεις στον διπλ. μηχανολόγο ή στον οικονομολόγο που περίμεναν υπομονετικά χρόνια ολόκληρα για διορισμό, αποκτώντας παιδαγωγικό και γυρνώντας ολόκληρη την Ελλάδα σαν αναπληρωτές, όταν είδαν τις θέσεις τους να καταλαμβάνονται από έναν 4τεκνο εργολάβο μηχανικό που έκλεισε το γραφείο του για να διορισθεί στην Εκπαίδευση ελέω Κας Γιαννάκου, ή στον οικονομολόγο που είδε, επίσης, τον 4τεκνο λογιστή να κλείνει το λογιστικό του γραφείο για να διορισθεί κι αυτός ελέω Κας Γιαννάκου;

* Kαι προ Θεού, όχι μόνο δεν είμαι εναντίον των πολυτέκνων, αλλά τους σέβομαι απολύτως και τους συμπαθώ, πιστεύω δε ότι η πολιτεία θα πρέπει να θεσμοθετήσει για κάθε πολύτεκνη οικογένεια έναν μηνιαίο μισθό, ή για όσους θέλουν και εργασία να προτάσσονται ο καθείς στο κλάδο του, πχ. να έχουν απόλυτη προτεραιότητα οι πολύτεκνοι μηχανικοί στις Τεχνικές υπήρεσίες των Δήμων, των Περιφερειών, στη ΔΕΗ, τον ΟΤΕ, κοκ, αλλά στην Εκπαίδευση χωρίς παιδαγωγικό και, κυρίως, χωρίς ούτε μια ώρα πρϋπηρεσία  από που κι ως πού και γιατί ...σώνει και καλά; Ούτε στην Αλβανία δεν συμβαίνουν αυτά...

Ελεος, πια....

Αποσυνδεδεμένος kastor

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3124 στις: Νοεμβρίου 17, 2011, 08:20:40 pm »
Καλά τόσοι πολύτεκνοι υπήρχαν????:o :o :o :o

Κάθε χρόνο, πρό Διαμαντοπούλου,δηλ. κατά το διάστημα 2004 - 2009 διοριζόταν περί τους 500 - 600 πολύτεκνοι ως πολύτεκνοι. Και δεν μιλάμε για υποψήφιους εκπαιδευτικούς (θεολόγους, φιλολόγους, μαθηματικούς, τεχνικών ειδικοτήτων με ΣΕΛΕΤΕ, κλπ), αλλά για δικηγόρους, εργολάβους μηχανικούς, υπομηχανικούς, τεχνολόγους, λογιστές, μέχρι και για πτυχιούχους ιχθυοκαλλιεργητές (των ΤΕΙ).

Συνεπώς, υπολόγισε: 5 χρόνια Χ 600 άτομα: 3.000 διορισθέντες.

Αποσυνδεδεμένος GCB

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3125 στις: Νοεμβρίου 17, 2011, 08:24:07 pm »
Με έχετε τρελάνει σήμερα...Εσάς σας ενδιαφέρει μόνο η αξιολόγηση και να μείνουν μόνο οι ικανοί;Αυτό είναι το πρόβλημά σας;Το λέω αυτό επειδή το δικό μου πρόβλημα είναι ότι δε μου φτάνουν τα λεφτά και δεν μπορώ να επιβιώσω με τα ψίχουλα που μου δίνουν.Δεν μπορώ να καταλάβω με τίποτα,τι κερδίζετε τώρα με το να κατηγορείτε συναδερφους (και μάλιστα για ένα θέμα που έχει κλείσει).Ακόμη και αν έχετε δίκαιο,που σίγουρα δεν έχετε, τους βάζετε απέναντί σας, ενώ θα έπρεπε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή να πολεμάτε μαζί.ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΟΥ..ΣΠΕΙΡΕ ΔΙΧΟΝΟΙΑ.ΚΟΡΟΙΔΟ ΕΛΛΗΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕ!!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:04:54 »

Αποσυνδεδεμένος kastor

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3126 στις: Νοεμβρίου 17, 2011, 08:26:51 pm »
Μας πήγαν το μισθό στα 700 ευρώ   (  Νεότερα από το ενιαίο / νέο  μισθολόγιο......) και εμείς αντί να παλεύουμε όλοι μαζί για να μην περάσει αυτό το έκτρωμα ή  για το διορισμό όλων των εκπαιδευτικών κοντά στο σπίτι μας, χωρίζουμε τους εκπαιδευτικούς σε κατηγορίες :πολύτεκνοι, γυμναστές χωρίς ωράριο, τρίτεκνοι, πληροφορικάριοι για γραμματειακή υποστήριξη,οι έξυπνοι του ΑΣΕΠ,οι ανίκανοι της επετηρίδας, οι διορισμένοι, οι αδιόριστοι κτλ, κτλ, κτλ.Είμαστε και παλεύουμε  ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΜΠΡΑ

Αποσυνδεδεμένος emnaypli

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3127 στις: Νοεμβρίου 17, 2011, 08:34:14 pm »
Μας πήγαν το μισθό στα 700 ευρώ   (  Νεότερα από το ενιαίο / νέο  μισθολόγιο......) και εμείς αντί να παλεύουμε όλοι μαζί για να μην περάσει αυτό το έκτρωμα ή  για το διορισμό όλων των εκπαιδευτικών κοντά στο σπίτι μας, χωρίζουμε τους εκπαιδευτικούς σε κατηγορίες :πολύτεκνοι, γυμναστές χωρίς ωράριο, τρίτεκνοι, πληροφορικάριοι για γραμματειακή υποστήριξη,οι έξυπνοι του ΑΣΕΠ,οι ανίκανοι της επετηρίδας, οι διορισμένοι, οι αδιόριστοι κτλ, κτλ, κτλ.Είμαστε και παλεύουμε  ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΜΠΡΑ

Αποσυνδεδεμένος Lothlorien

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #3128 στις: Νοεμβρίου 17, 2011, 08:41:57 pm »
Με έχετε τρελάνει σήμερα...Εσάς σας ενδιαφέρει μόνο η αξιολόγηση και να μείνουν μόνο οι ικανοί;Αυτό είναι το πρόβλημά σας;Το λέω αυτό επειδή το δικό μου πρόβλημα είναι ότι δε μου φτάνουν τα λεφτά και δεν μπορώ να επιβιώσω με τα ψίχουλα που μου δίνουν.Δεν μπορώ να καταλάβω με τίποτα,τι κερδίζετε τώρα με το να κατηγορείτε συναδερφους (και μάλιστα για ένα θέμα που έχει κλείσει).Ακόμη και αν έχετε δίκαιο,που σίγουρα δεν έχετε, τους βάζετε απέναντί σας, ενώ θα έπρεπε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή να πολεμάτε μαζί.ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΟΥ..ΣΠΕΙΡΕ ΔΙΧΟΝΟΙΑ.ΚΟΡΟΙΔΟ ΕΛΛΗΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕ!!!!
Ποιός σου είπε ότι για την τωρινή κατάρρευση της Ελλάδας και για το παρεπόμενο πετσόκομμα του μισθού σου δεν φταίνε και οι ανορθολογικές και έκτος κάθε αξιολογικής διαδικασίας αθρόες προσλήψεις σε έναν ήδη υπερτροφικό δημόσιο; Ποιος σου είπε ότι δεν πληρώνεις ΚΑΙ αυτά τώρα; Γιατί το να επισημάνει κάποιος μία νοσηρή πραγματικότητα ετών αποτελεί κατηγορία;  Και ποιος σου είπε εν τέλει ότι το θέμα έχει κλείσει; Θα δεις σύντομα ότι το ότι η κατάσταση στην Ελλάδα έφτασε στο απροχώρητο θα ανοίξει και θα επανεξετάσει πολλά «κλεισμένα θέματα» που μας έφτασαν ως εδώ.
Και για να τελειώνουμε με την καραμελίτσα της όψιμης συνοχής. Η κοινωνική συνοχή προϋποθέτει και κοινωνικά συστήματα δικαιοσύνης και απονομής στον καθένα του ανάλογου των κόπων του. Στην Ελλάδα δεν υπήρξε ποτέ τέτοιο σύστημα κοινωνικής δικαιοσύνης, η κάθε υποομάδα πίεζε για να καβατζωθεί εις βάρος των υπολοίπων, κάτι που έγινε αναλογικά και στο χώρο της εκπαίδευσης. Δεν μπορείς να απαιτείς οι αδικημένοι να δίνουν συνεχή άφεση αμαρτιών και να συνταχθούν τώρα με αυτούς που πάτησαν πάνω τους για να βολευτούν. Πρώτα θα πρέπει να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη για να γίνει αυτό.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 17, 2011, 08:44:05 pm από Lothlorien »

Αποσυνδεδεμένος kastor

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3129 στις: Νοεμβρίου 17, 2011, 08:42:17 pm »

Εχει κλείσει; Εν όψει αξιολόγησης και εφεδρείας έχει ανοίξει και παρανοίξει... Για την αξιολόγηση, πχ. μήπως ξέρεις να μας πεις πως θα αξιολογηθεί ως προς την παιδαγωγική του επάρκεια ένας πρώην εργολάβος μηχανικός που τώρα υπηρετεί σε θέση εκπαιδευτικού; (άλλο ο μηχανικός κατασκευαστής που κτίζει σπίτια και για τον οποίο ουδεις αμφιβάλει περί της επιστημονικής του επάρκειας ως κατασκευαστού, και άλλο ασφαλώς η παιδαγωγική του (αν-) επάρκεια, ελλείψει σχετικής κατάρτισης).

Mήπως ξέρεις να μας πείς, τι θα ισχύσει σε περίπτωση πιθανών αναγκαστικών μετατάξεων εκπαιδευτικών τεχνικών ειδικοτήτων σε Δήμους, Νομαρχίες, κλπ. Ποιοί θα μετακινηθούν κατά προτεραιότητα, οι έχοντες πλήρη προσόντα διορισμού (πτυχίο + παιδαγωγικό) ή οι μειωμένων προσόντων (στερούμενοι παιδαγωγικής κατάρτισης); 
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 17, 2011, 08:48:08 pm από kastor »

Αποσυνδεδεμένος kastor

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3130 στις: Νοεμβρίου 17, 2011, 08:50:41 pm »
Ποιός σου είπε ότι για την τωρινή κατάρρευση της Ελλάδας και για το παρεπόμενο πετσόκομμα του μισθού σου δεν φταίνε και οι ανορθολογικές και έκτος κάθε αξιολογικής διαδικασίας αθρόες προσλήψεις σε έναν ήδη υπερτροφικό δημόσιο; Ποιος σου είπε ότι δεν πληρώνεις ΚΑΙ αυτά τώρα; Γιατί το να επισημάνει κάποιος μία νοσηρή πραγματικότητα ετών αποτελεί κατηγορία;  Και ποιος σου είπε εν τέλει ότι το θέμα έχει κλείσει; Θα δεις σύντομα ότι το ότι η κατάσταση στην Ελλάδα έφτασε στο απροχώρητο θα ανοίξει και θα επανεξετάσει πολλά «κλεισμένα θέματα» που μας έφτασαν ως εδώ.
Και για να τελειώνουμε με την καραμελίτσα της όψιμης συνοχής. Η κοινωνική συνοχή προϋποθέτει και κοινωνικά συστήματα δικαιοσύνης και απονομής στον καθένα του ανάλογου των κόπων του. Στην Ελλάδα δεν υπήρξε ποτέ τέτοιο σύστημα κοινωνικής δικαιοσύνης, η κάθε υποομάδα πίεζε για να καβατζωθεί εις βάρος των υπολοίπων, κάτι που έγινε αναλογικά και στο χώρο της εκπαίδευσης. Δεν μπορείς να απαιτείς οι αδικημένοι να δίνουν συνεχή άφεση αμαρτιών και να συνταχθούν τώρα με αυτούς που πάτησαν πάνω τους για να βολευτούν. Πρώτα θα πρέπει να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη για να γίνει αυτό.

Πέστα ...Χρυσόστομε!

Αποσυνδεδεμένος irenead

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #3131 στις: Νοεμβρίου 17, 2011, 08:51:30 pm »
Kastor και Lothlorien έχετε απόλυτο δίκιο!Έχουμε βαρεθεί τόσα χρόνια να δουλεύουμε σαν ωρομίσθιοι ή αναπληρωτές,να δίνουμε Ασεπ να τον περνάμε,να αποκτούμε Ασπαιτε,και ενώ περιμέναμε να διοριστούμε,να μην διοριζόμαστε,γιατί τόσα χρόνια πριν διορίζονταν πολύτεκνοι,χωρίς όχι μόνο παιδαγωγικό αλλά ούτε μία ώρα προϋπηρεσίας.

Αποσυνδεδεμένος ducati

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3132 στις: Νοεμβρίου 17, 2011, 08:54:36 pm »
Η μείωση των μισθών μας είναι ζήτημα σαφέστατα πολιτικό. Αναζητούμε αιτίες (στο δικό μας χώρο) για αυτό που υφιστάμεθα: οι πολύτεκνοι χωρίς ώρα προϋπηρεσίας και χωρίς ασεπ, οι δέκα οργανικές-φούσκες της ίδιας ειδικότητας στα δυσπρόσιτα με αποσπάσεις σε Αθήνα-Θεσ/νίκη και μόρια δυσπρόσιτου, οι εξαφανισμένοι εκπαιδευτικοί, οι εκπαιδευτικοί με μονοψήφιο αριθμό ωρών επί δεκαετίες και πολλά ακόμα είναι κάποιες από αυτές. Γι΄αυτό φωνάζω αξιολόγηση σε όλους βάσει κριτηρίων. Όλα αυτά έγιναν γιατί ποτέ δεν αξιολογηθήκαμε και για τίποτα. Γι΄αυτό και κάποιον που αληθινά προσφέρει στο σχολείο έχουμε φτάσει να τον θεωρούμε κορόιδο και μ.......

Αποσυνδεδεμένος GCB

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3133 στις: Νοεμβρίου 17, 2011, 09:03:48 pm »
Με πείσατε ότι  είναι η κατάλληλη στιγμή για να θυμηθώ όποιον μας έφερε σε αυτό το χάλι.Άλλωστε βολεμένος είμαι.300 μέτρα από το σπίτι μου είναι το σχολείο .Τι με νοιάζει εμένα για όλους αυτούς;Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα!!!
Όλοι μαζί να ξεκινήσουμε πόλεμο στους πολύτεκνους, στους γυμναστές με τις 8 ώρες τη βδομάδα, στους ΟΑΕΔιτες,στους ανίκανους της επετηρίδας,στους....στους....
Ο αγώνας τώρα αρχίζει.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ( ΓΕΝΙΚΑ ).

Αποσυνδεδεμένος Lothlorien

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #3134 στις: Νοεμβρίου 17, 2011, 09:08:41 pm »
Με πείσατε ότι  είναι η κατάλληλη στιγμή για να θυμηθώ όποιον μας έφερε σε αυτό το χάλι.Άλλωστε βολεμένος είμαι.300 μέτρα από το σπίτι μου είναι το σχολείο .Τι με νοιάζει εμένα για όλους αυτούς;Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα!!!
Όλοι μαζί να ξεκινήσουμε πόλεμο στους πολύτεκνους, στους γυμναστές με τις 8 ώρες τη βδομάδα, στους ΟΑΕΔιτες,στους ανίκανους της επετηρίδας,στους....στους....
Ο αγώνας τώρα αρχίζει.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ( ΓΕΝΙΚΑ ).
Νομίζω ότι δεν έβαλλε κανένας προσωπικά κατά όλων αυτών, αλλά κατά των πολιτικών που επέτρεψαν το καβάτζωμά τους. Πολιτικό είναι το ζήτημα, όχι προσωπικό.

Αποσυνδεδεμένος irenead

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #3135 στις: Νοεμβρίου 17, 2011, 09:12:31 pm »
Ο αγώνας τώρα αρχίζει.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ( ΓΕΝΙΚΑ ).
Το να κάνουμε κριτική σε πράγματα τα οποία μας έχουν αδικήσει και απογοητεύσει είναι θεμιτό.Εγώ προσωπικά επιθυμώ την ενότητα.
Όπως και να το κάνουμε όμως οι διορισμοί των πολυτέκνων γίνονταν σε βάρος όλων εμάς, που τόσα χρόνια προσπαθούσαμε "με το σταυρό στο χέρι".

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182654
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 670
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)