0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η απάντηση που πήρα σε τηλέφωνο που έκανα στο υπουργείο είναι ότι 6+1 χρόνια για διδακτορικό+μεταπτυχιακό έχουν αναγνωριστεί σε διοικητικούς οπότε οι διευθύνσεις καλό θα είναι να περιμένουν μερικές μέρες να διευκρινιστεί το θέμα πριν κάνουν τις οριστικές κατατάξεις. Στροφή 180ο από αυτά που ελεγαν τη Δευτέρα... Αν έχουμε τέτοιο θέμα καλό θα είναι να ενημερώσουμε τις διευθύνσεις μας ότι άλλαξαν τα δεδομένα.Στη μοριοδότηση σχολικών συμβούλων μετράνε τα μόρια διδακτορικού και μεταπτυχιακού ξεχωριστά όπως φαίνεται στον πίνακα μοριοδότησης:http://www.edugate.gr/epikairotita/teliki-moriodotisi-ypopsifion-sxolikon-symboylon-deΔεν είναι καθόλου δεδομένο ότι στο δημόσιο μετράει μόνο ο ένας τίτλος, εφόσον αυτο δεν προβλέπεται ρητά. Αν επομένως θεωρηθει ότι η παρ 4 του αρθρου 6 δεν καλύπτει τους δύο τίτλους με το 6+1 τότε πάμε στο 6+2!!!
Παράθεση από: elleni στις Δεκεμβρίου 02, 2011, 04:08:49 pmΌχι, φίλε Lothlorien, πρέπει να γκρινιάζουμε, να είμαστε έξαλλοι και βεβαίως να διαμαρτυρόμαστε τόσο για τη δική μας κατάντια, όσο και για τη δική σας! Το να μη γκρινιάζω σημαίνει "δε βαριέσαι, καλά είμαι και με 3 κι 60, να το βουλώσω και να δοξάζω το Θεό για την καλή μου τύχη, μην τα χάσω κι αυτά", δηλαδή βάλτος...Eνώ αν γκρινιάζετε θα βρέξει 50ευρα; Όπως έχω ξαναπεί θα προτιμούσα συγκεκριμένες προτάσεις για το πως μία χώρα που έχει ουσιαστικά πτωχεύσει θα πληρώσει μισθούς και συντάξεις. Όταν έπρεπε να υπήρχε η γκρίνια (για ανεξέλεγκτους διορισμούς, για συναδέλφους που πληρώνονταν χωρίς να έχουν ωράριο, για αδικίες στο σύστημα προσλήψεων) δεν μίλαγε κανείς. Ε, έσκασε η φούσκα.
Όχι, φίλε Lothlorien, πρέπει να γκρινιάζουμε, να είμαστε έξαλλοι και βεβαίως να διαμαρτυρόμαστε τόσο για τη δική μας κατάντια, όσο και για τη δική σας! Το να μη γκρινιάζω σημαίνει "δε βαριέσαι, καλά είμαι και με 3 κι 60, να το βουλώσω και να δοξάζω το Θεό για την καλή μου τύχη, μην τα χάσω κι αυτά", δηλαδή βάλτος...
Πηγή
Με πείσατε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να θυμηθώ όποιον μας έφερε σε αυτό το χάλι.Άλλωστε βολεμένος είμαι.300 μέτρα από το σπίτι μου είναι το σχολείο .Τι με νοιάζει εμένα για όλους αυτούς;Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα!!!Όλοι μαζί να ξεκινήσουμε πόλεμο στους πολύτεκνους, στους γυμναστές με τις 8 ώρες τη βδομάδα, στους ΟΑΕΔιτες,στους ανίκανους της επετηρίδας,στους....στους....Ο αγώνας τώρα αρχίζει.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ( ΓΕΝΙΚΑ ).
νέα πολιτικά ήθη. Υφυπουργός αναλαμβάνει πρωτοβουλία
Κράτα τις "συναδελφικές" μπούρδες (με όλο το σεβασμό) για έναν ιδεατό κόσμο συνάδελφε όπου θα είμαστε ΄"όλοι για έναν και ένας για όλους", θα αγκαλιαζόμαστε, θα πίνουμε μπυρόνια και θα αραδιάζουμε φιλοσοφικές π......ς. Ωραία θα ήταν..Και τώρα ξύπνα..Στην Ελλάδα τπυ 2011 όπου τόσα χρόνια μας π@@@@νε οι τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, ΟΑΕΔ και πάσης φύσεως καρύδι πάσης φύσεως καρυδιάς..Εάν έδωσες ΑΣΕΠ, μόχθησες, αγχώθηκες, κουράστηκες, δεν θα τολμούσες να μιλάς για "συναδελφική" αλληλλεγγύη από "συναδέλφους" που καταδέχονται να ΚΛΕ