0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και υπάρχουν πολλοί ΔΕ σε υπουργεία που παράγουν περισσότερο από κάποιους ΠΕ. Να τους χαρακτηρίσουμε και αυτούς ΠΕ;
εγω ειδα 400+ευρω διαφορα....του ιανουαριου σε συγκριση με του οκτωβρη.Ξεφτιλα δεν θα πει τιποτα.Να ζεις με 800 ευρω να εχεις εξοδα μετακινησης η ενοικιο τι περισσευει;Οι σινδικαλιστες θα κανουν τιποτα;
Kαθόλου προφανώς.....
Ε όταν ισοπεδώνετε, του δίνετε να καταλάβει... Φιλικά πάντα
Πως γίνεται να διαφοροποιούνται κατα την εισαγωγή (π. χ Άλλα θέματα ΑΣΕΠ οι ΠΕ19 και άλλα οι ΠΕ20 και άλλη ποσόστοση από τους πίνακες) και όταν μπαίνουν να θεωρούνται ισάξιοι μόνο το υπουργείο Παιδείας το έχει καταφέρει. Και απ' τη στιγμή που πλέον είμαστε ΚΑΙ κρατικοί υπάλληλοι άμα κάποιος απόφοιτος ΤΕΙ μεταταγεί π.χ στο υπουργείο Οικονομικών αυτός θα είναι ΠΕ ενώ κάποιος άλλος της ίδιας σχολής διορισμένος κατευθείαν στο ίδιο υπουργείο θα είναι ΤΕ; Ελλάς το μεγαλείο σου! Τώρα το επιχείρημα κάνουμε την ίδια δουλειά ακούγεται λογικό αλλά η κατάταξη σε βαθμούς γίνεται με βάση το πτυχίο και όχι τη δουλειά που κάνεις. Και υπάρχουν πολλοί ΔΕ σε υπουργεία που παράγουν περισσότερο από κάποιους ΠΕ. Να τους χαρακτηρίσουμε και αυτούς ΠΕ;
α. Έχω την εντύπωση ότι στις τεχνικές ειδικότητες (π.χ. ηλεκτρονικοί) τα θέματα του ΑΣΕΠ είναι ακριβώς τα ίδια.edit: με μια ματιά που έριξα στα θέματα του 2005, είναι σχεδόν ίδια και πάντως ίδιας δυσκολίας & εύρους.β. Έχω προκήρυξη για μετάταξη στο Υπ. Οικ. που αναφέρει ότι ο μετατασσόμενος διατηρεί τον κλάδο/βαθμό τουγ. Το κριτήριο δεν είναι πόσο παράγει κάποιος (όπως το παράδειγμά σου) αλλά αν οι απαιτήσεις είναι ίδιες ή όχι. Εξάλλου τώρα με το επίδομα παραγωγικότητας είναι πιθανό ο ΔΕ να πληρώνεται περισσότερο από κάποιον ΠΕ και ας μην έχει τον τίτλο.
Α.ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Εχω τον μικρότερο προϋπολογισμό που είχε ποτέ η χώρα»ΡΕΠΟΡΤΑΖ: esos.gr