*

Αποστολέας Θέμα: Ενιαίο Μισθολόγιο  (Αναγνώστηκε 1001289 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος 8an

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Ενιαίο Μισθολόγιο
« Απάντηση #3906 στις: Ιανουαρίου 14, 2012, 10:00:20 pm »
Σύμφωνα με την σημερινή εγκύκλιο για την βαθμολογική εξέλιξη για τους συναδέλφους που έχουν δύο μεταπτυχιακά τι τελικά ισχύει;
Συγκεκριμένα στην δικιά μου διεύθυνση με κατέταξαν στον βαθμό Ε (βασικός βαθμού). Επιπλέον γράφει: πλεονάζων χρόνος (1 έτος 4 μήνες 21 ημέρες). Αναγνώρισαν το ένα μεταπτυχιακό.
Με το δεύτερο που έχω μπορώ να κερδίσω κάτι και τι; Χρειάζεται να κάνω κάποια αίτηση στην ΔΔΕ που ανήκω;

Ευχαριστώ !

Με συγχωρείτε που το επαναφέρω συνάδελφοι αλλά ειλικρινά δεν κατάλαβα τι θα ισχύσει για τα δυο μεταπτυχιακά ;;;

Κανείς δεν ξέρει... μία ακόμα γκρίζα περιοχή.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 14, 2012, 10:02:58 pm από 8an »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:13:48 »

Αποσυνδεδεμένος npb

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #3907 στις: Ιανουαρίου 14, 2012, 10:23:56 pm »
Αν το δεύτερο μεταπτυχιακό είναι σε διαφορετικό αντικείμενο από το πρώτο και έχει σχέση με το διδακτικό αντίκειμενο ή εκπαιδευτικά θέματα, τότε θα πρέπει να ληφθεί υπόψη.
Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις
μες στην πολλή συνάφεια του κόσμου,
μες στες πολλές κινήσεις κι ομιλίες.

Αποσυνδεδεμένος parapara

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3908 στις: Ιανουαρίου 15, 2012, 09:45:03 am »
Αν το δεύτερο μεταπτυχιακό είναι σε διαφορετικό αντικείμενο από το πρώτο και έχει σχέση με το διδακτικό αντίκειμενο ή εκπαιδευτικά θέματα, τότε θα πρέπει να ληφθεί υπόψη.
Σύμφωνα με την σημερινή εγκύκλιο για την βαθμολογική εξέλιξη για τους συναδέλφους που έχουν δύο μεταπτυχιακά τι τελικά ισχύει;
Συγκεκριμένα στην δικιά μου διεύθυνση με κατέταξαν στον βαθμό Ε (βασικός βαθμού). Επιπλέον γράφει: πλεονάζων χρόνος (1 έτος 4 μήνες 21 ημέρες). Αναγνώρισαν το ένα μεταπτυχιακό.
Με το δεύτερο που έχω μπορώ να κερδίσω κάτι και τι; Χρειάζεται να κάνω κάποια αίτηση στην ΔΔΕ που ανήκω;

Ευχαριστώ !

Με συγχωρείτε που το επαναφέρω συνάδελφοι αλλά ειλικρινά δεν κατάλαβα τι θα ισχύσει για τα δυο μεταπτυχιακά ;;;

Κανείς δεν ξέρει... μία ακόμα γκρίζα περιοχή.

Αποσυνδεδεμένος baarli

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3909 στις: Ιανουαρίου 15, 2012, 11:01:49 am »
και κυρίως Baarli τα οφέλη που ευαγγελίζεστε μου  θυμίζουν όλο και πιο πολύ το ανομικό κλίμα  που επικράτησε δεκαετίες τώρα και μας οδήγησε ως εδώ. Τέλος, αυτό που ζούμε σήμερα δεν αφορά μόνο τους εκπαιδευτικούς ή μόνο τους Δ.Υ. αφορά ΟΛΗ την κοινωνία ή θα το καταλάβουμε ή θα βουλιάξουμε.
Ευχαριστώ δεν θα πάρω και υπό αυτές τις προϋποθέσεις δεν απεργώ ούτε λεπτό.

Δεν απεργείς ούτε λεπτό, ούτε δίνεις στους άλλους με την ψήφο σου το δικαίωμα να απεργήσουν! Μπράβο! Εύγε!
Έχεις κάτι άλλο να προτείνεις για το τι πρέπει να κάνουμε τελικά;

Το ανομικό κλίμα των κομματόσκυλων μια χαρά κρατεί ακόμα και σήμερα. Η ανομία είναι να μειώνεις το εισόδημα του φτωχού σπουδαγμένου και αξιοκρατικά εισηγμένου στο δημόσιο κατά 40% και να μειώνεις το εισόδημα του πλούσιου βυσματούχου κομματόσκυλου μόνο κατά 15%. Αυτό είναι ανομία, και προφανώς σε αυτή την ανομία είναι που δεν θέλεις να αντιδράσεις, και βρίσκεις ένα σωρό δικαιολογίες. Μαλλον σε αυτούς που τους μειώθηκε ο μισθός τους μόνο 15% θα είσαι, ή αλλιώς πραγματικά μου είναι αδύνατο να καταλάβω τον τρόπο σκέψης σου. Προφανώς θα έχεις τις άκρες σου, για να μπορείς να ζεις στην εξορία την οικογένειά σου με 600 ευρώ και να μην θέλεις να αντιδράσεις σε αυτό.

Έχεις κάτι άλλο να προτείνεις για το τι πρέπει να κάνουμε τελικά, ή η πρότασή σου είναι απλά να κάτσουμε στα αυγά μας και να γκρινιάζουμε στα φόρουμ;
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 15, 2012, 11:11:23 am από baarli »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:13:48 »

Αποσυνδεδεμένος orchid

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #3910 στις: Ιανουαρίου 15, 2012, 12:21:17 pm »
Καλησπέρα κι από μένα. Πολλοί από εμάς έχουν προϋπηρεσία στον ιδιωτικό τομέα είτε πριν είτε μετά τη λήψη του πτυχίου τους. Πώς μπορεί να αναγνωριστεί αυτή για την κατάταξη στο βαθμολόγιο; Γνωρίζει κανείς τη διαδικασία; Και τι γίνεται αν έχεις ένσημα από διάφορα ταμεία; (τρέχα-γύρευε;)

Αποσυνδεδεμένος mat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3911 στις: Ιανουαρίου 15, 2012, 06:53:55 pm »

Δεν απεργείς ούτε λεπτό, ούτε δίνεις στους άλλους με την ψήφο σου το δικαίωμα να απεργήσουν! Μπράβο! Εύγε!
Έχεις κάτι άλλο να προτείνεις για το τι πρέπει να κάνουμε τελικά;

Το ύφος σου και η λεκτική επίθεση σου σε κάποιον που σου λέει ότι δεν συμμερίζεται τα "οφέλη" που εσύ προβάλεις για το είδος της απεργίας που προτείνεις. είναι το λιγότερο απαράδεκτα.
Τι να κάνουμε εγώ είμαι πιο "ορθόδοξη" στις απόψεις μου για το τι είναι απεργία. Λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να κάνω πως τάχα μου απεργώ και να μοιράζω χαμόγελα και δήθεν εξυπηρετήσεις στους συναδέλφους. Προτιμώ ευθέως να λέω αυτό που πιστεύω.
 Άλλωστε μην ταράζεσαι δεν χρειάζεται κανείς τη ψήφο μου για να απεργήσει. Η απεργία είναι δικαίωμα όλων των πολιτών (συμπεριλαμβανομένων και των Δ.Υ.) και ασκείται από τις νόμιμα συστημένες συνδικαλιστικές οργανώσεις. Δηλαδή, ασκείται από τους πολίτες που συμμετέχουν στις συνδικαλιστικές οργανώσεις.
Άρα αρκεί η πλειοψηφία του συνδικαλιστικού οργάνου των εκπαιδευτικών να αποφασίσει τη μορφή απεργίας που προτείνεις .....
"Υπάρχουν τριών ειδών άνθρωποι. Εκείνοι που βλέπουν, εκείνοι που βλέπουν όταν τους δείχνουν κι εκείνοι που δεν βλέπουν." Λεονάρντο Ντα

Αποσυνδεδεμένος athinaki

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3912 στις: Ιανουαρίου 15, 2012, 07:43:17 pm »
Καλησπέρα! Να ρωτήσω κάτι? Αν κάποιος δεν έχει προϋπηρεσία αλλά έχει μεταπτυχιακό σε ποιο βαθμό κατατάσσεται?
Ευχαριστώ!!!

Αποσυνδεδεμένος baarli

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3913 στις: Ιανουαρίου 15, 2012, 08:04:50 pm »
Άλλωστε μην ταράζεσαι δεν χρειάζεται κανείς τη ψήφο μου για να απεργήσει. Η απεργία είναι δικαίωμα όλων των πολιτών (συμπεριλαμβανομένων και των Δ.Υ.) και ασκείται από τις νόμιμα συστημένες συνδικαλιστικές οργανώσεις. Δηλαδή, ασκείται από τους πολίτες που συμμετέχουν στις συνδικαλιστικές οργανώσεις.
Άρα αρκεί η πλειοψηφία του συνδικαλιστικού οργάνου των εκπαιδευτικών να αποφασίσει τη μορφή απεργίας που προτείνεις .....

Φαντάζομαι ανήκεις στην κατηγορία αυτή των εκπαιδευτικών που θεωρούν ότι η προκύρηξη της απεργίας είναι αποκλειστικό δικαίωμα των συνδικαλιστικών λαμόγιων-εκπροσώπων. Δεν θα το σχολιάσω, σε αφήνω στην κρίση των αναγνωστών.

Απο εκεί και πέρα, επείδή λες "δεν χρειάζεται η ψήφος μου", να τονίσω για μια ακόμα φορά στους υπόλοιπους ότι στην περιπτωση της

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #3914 στις: Ιανουαρίου 15, 2012, 08:50:16 pm »
baarli
γιατί λες πως οι παλαιότερα διορισμένοι είναι λαμόγια και κομματόσκυλα; Ως το 98 διορίζοταν όλοι μέσω επετηρίδας - στην οποία δε χώραγαν και πολλά πολλά. Αντίθετα, απο εκεί και μετά , πέραν απο τους επιτυχόντες/ διοριστέους του ΑΣΕΠ όπως όλοι γνωρίζουμε έπαιξαν και ένα σωρό παράθυρα τύπου πδς, οαεδ/ ενισχυτικές, σιβιτανείδιος κτλ κτλ κτλ....
τι ακριβώς δεν έχω καταλάβει εδώ; Μου εξηγείς σε παρακαλώ;  :)
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος baarli

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3915 στις: Ιανουαρίου 15, 2012, 09:13:16 pm »
baarli
γιατί λες πως οι παλαιότερα διορισμένοι είναι λαμόγια και κομματόσκυλα; Ως το 98 διορίζοταν όλοι μέσω επετηρίδας - στην οποία δε χώραγαν και πολλά πολλά. Αντίθετα, απο εκεί και μετά , πέραν απο τους επιτυχόντες/ διοριστέους του ΑΣΕΠ όπως όλοι γνωρίζουμε έπαιξαν και ένα σωρό παράθυρα τύπου πδς, οαεδ/ ενισχυτικές, σιβιτανείδιος κτλ κτλ κτλ....
τι ακριβώς δεν έχω καταλάβει εδώ; Μου εξηγείς σε παρακαλώ;  :)

Μιλάω για τους δημόσιους υπαλλήλους, όχι για τους εκπαιδευτικούς. Τα παραθυράκια πάντως που επισημαίνεις  και για τους μετά το 90 εκπαιδευτικούς  είναι επίσης κατακριτέα.

Ίσως να έχει έρθει ο καιρός για όλους τους νέους  μετά το 90 διορισμένους εκπαιδευτικούς να δράσουν. Να   στραφούν ενάντια  προς την κοινωνία  διδάσκοντάς την τρόπους αγώνα , και να έρθουν σε ανοικτή σύγκρουση μαζί της με τους πριν το 90, χωρίς επετηρίδα ή διαδικασίες ασεπ και με (ως επι το πλείστον) κομματικά κριτήρια διορισμένους,  δημόσιους υπαλλήλους  (διαφορετικά η κοινωνία αυτοί  αποκλείεται να ακούσουν), όπως και σε σύγκρουση με αρτηριοσκληρωμένους παλαιότερους νεότερους συναδέλφους. Να σπάσει επιτέλους το απόστημα και να συγκρουστούν με όλα τα στερεότυπα εναντίον των εκπαιδευτικών που θα έρθουν στην επιφάνεια... Οι νεότεροι νεότερα διορισμένοι δεν έχουν να χάσουν και τίποτα πια...

Ο λόγος που δεν προκηρύσσεται απεργία, είναι γιατί η πλειοψηφία των συνδικαλιστικών λαμόγιων ανοίκουν στην κατηγορία των δημοσίων υπαλλήλων των διορισμένων το 80-90. Και δεν θα έκανα τόση φασαρία για τα διορισμένα κομματόσκυλα του 80-90, αν η μείωση μισθού σε αυτά ήταν ποσοστιαία ίδια με την μείωση των υπολοίπων νεότερα διορισμένων. Αλλά αυτό το 15-40, μου κάθεται βαριά στο στομάχι (το άδειο).
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 15, 2012, 09:29:46 pm από baarli »

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #3916 στις: Ιανουαρίου 15, 2012, 09:30:28 pm »
ΟΚ  ευχαριστώ για τη διευκρίνηση!

πάντως η απεργία που προτείνεις δε βλέπω πώς μπορεί να ωφελήσει τον κλάδο των δημοσίων υπαλλήλων καθώς εκτός από την αναστάτωση που θα επιφέρει (πχ μύριες επιστροφές μισθοδοσίας καθώς δεν ξέρεις εξ αρχής ποιανού θα κόψεις μισθό και ποιανού όχι ) είναι επιρρεπής σε χειραγώγηση εκ μέρους του συστήματος. Και εξηγώ: είναι πολύ εύκολο για τα ΜΜΕ που διαμορφώνουν και την κοινή γνώμη , να μιλήσουν για πχ εκπ/κούς που την κάνουν όταν έχουν επτάωρα, ή για εκπ/κούς που τινάζουν τις εξετάσεις στον αέρα χρησιμοποιώντας τους μαθητές ως ομήρους κτλ... Μπορεί εσύ κι εγώ να καταλαβαίνουμε τι ακριβώς προτείνεις αλλά θα πρέπει να πεισθεί και ο απέναντι άσχετος ότι έχουμε δίκιο.
Γνώμη μου είναι πως ο κλάδος ( όλοι οι δ.υ.) χρειάζονται αρραγές μέτωπο ώστε να μην μπορεί η όποια μορφή κινητοποίησής τους να προκαλέσει ρωγμές στον αγώνα τους. Προσωπικά τάσσομαι υπέρ της απεργίας διαρκείας πάντως και δη, εν μέσω εξετάσεων! Όπως επίσης σε δυναμικές και συνεχείς πορείες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της επικράτειας!
ακόμα καλύτερα; Κυλιόμενες απεργίες ανά περιφέρεια εν μέσω εξετάεων - πχ πρώτη ημέρα στην περιφέρεια νοτίου αιγαίου, δεύτερη στην περιφέρεια αττικής κ.ο.κ.  Μαζικό, αποτελεσματικό και καίριο!  :)

Σ' ευχαριστώ και πάλι για την απάντησή σου!
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος baarli

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3917 στις: Ιανουαρίου 15, 2012, 09:38:47 pm »
ΟΚ  ευχαριστώ για τη διευκρίνηση!

πάντως η απεργία που προτείνεις δε βλέπω πώς μπορεί να ωφελήσει τον κλάδο των δημοσίων υπαλλήλων καθώς εκτός από την αναστάτωση που θα επιφέρει (πχ μύριες επιστροφές μισθοδοσίας καθώς δεν ξέρεις εξ αρχής ποιανού θα κόψεις μισθό και ποιανού όχι ) είναι επιρρεπής σε χειραγώγηση εκ μέρους του συστήματος. Και εξηγώ: είναι πολύ εύκολο για τα ΜΜΕ που διαμορφώνουν και την κοινή γνώμη , να μιλήσουν για πχ εκπ/κούς που την κάνουν όταν έχουν επτάωρα, ή για εκπ/κούς που τινάζουν τις εξετάσεις στον αέρα χρησιμοποιώντας τους μαθητές ως ομήρους κτλ... Μπορεί εσύ κι εγώ να καταλαβαίνουμε τι ακριβώς προτείνεις αλλά θα πρέπει να πεισθεί και ο απέναντι άσχετος ότι έχουμε δίκιο.
Γνώμη μου είναι πως ο κλάδος ( όλοι οι δ.υ.) χρειάζονται αρραγές μέτωπο ώστε να μην μπορεί η όποια μορφή κινητοποίησής τους να προκαλέσει ρωγμές στον αγώνα τους. Προσωπικά τάσσομαι υπέρ της απεργίας διαρκείας πάντως και δη, εν μέσω εξετάσεων! Όπως επίσης σε δυναμικές και συνεχείς πορείες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της επικράτειας!
ακόμα καλύτερα; Κυλιόμενες απεργίες ανά περιφέρεια εν μέσω εξετάεων - πχ πρώτη ημέρα στην περιφέρεια νοτίου αιγαίου, δεύτερη στην περιφέρεια αττικής κ.ο.κ.  Μαζικό, αποτελεσματικό και καίριο!  :)

Σ' ευχαριστώ και πάλι για την απάντησή σου!

όχι εν μέσω εξετάσεων. Θα είναι ήδη πολύ αργά.

Από τώρα πρέπει να ξεκινήσουμε την απεργία διαρκείας.  Και φυσικά επιμένω στην ασύμμετρη απεργία διαρκείας, η οποία είναι και πιο εύκολη για τον καθένα μας, και πιο δύσκολη για τους διοικούντες. Ο στόχος είναι, μέχρι να ικανοποιηθούν όλα τα αιτήματά μας, να καταργηθεί μέσω της ασυμμετρης απεργίας διαρκείας άμεσα η μισθωτή σκλαβιά και εμέσως και η ίδια εξουσία των προϊσταμένων (των οποίων ο θεσμικός ρόλος, ας μην το ξεχνάμε, είναι να μεταφέρουν και να εφαρμόζουν τις εντολές της τροϊκας στον δημόσιο τομέα).

Θα πω ένα απλό παράδειγμα, για το πως εμέσως καταργήται η εξουσία των προϊσταμένων.

Έρχεται ο προϊστάμενός σου, και σου λέει:"η τροϊκα με διέταξε, και σε διατάσω και εγώ να κάνεις αυτό. Αν αρνηθείς, με βαση τον δημοσιουπαλληλικό κώδικα, περνάς πειθαρχικο.".

Η απάντηση, που μόνο η ασύμμετρη απεργία διαρκείας σου παρέχει το δικαίωμα να δώσεις, είναι: "Ευχαρίστως κύριε προϊστάμενε, να υπακούσω στις εντολές τις δικές σου και τις τρόικας, όμως ξέρεις, από αυτή την στιγμή (και μεταξύ μας, μέχρι να σταματήσεις να μου δίνεις τέτοιες εντολές) είμαι σε απεργία!";)

Ή ακόμα, δείτε ένα παράδειγμα του πως μπορεί να φανεί χρήσιμη μια τέτοια απεργία, και να ακυρώσει την μέσω συνεντεύξεων κομματική αξιολόγηση, που είναι στα σκαριά από κάποιους για να εφαρμοστεί στο δημόσιο.

Μόνο με την ασύμμετρη απεργία διαρκείας μπορούμε να τους ακυρώσουμε. Επιμένω στον "ανταρτοπόλεμο" λοιπόν και όχι στην "κατά μέτωπο επίθεση" μιας απεργίας διαρκείας από όλους, που θα μας εξουθενώσει οικονομικά. Και δεν πρέπει να μας νοιάζει τι λέει η κοινωνία των ΜΜΕ, αρκεί να πείσουμε τους συναδέλφους, αυτοί είναι η κοινωνία. Αρκεί να τους πείσουμε ότι, απεργούν ή δεν απεργούν δεν έχει σημασία, σημασία έχει να ψηφίζουν για την απεργία, συμμετέχοντας στις γενικές συνελεύσεις των ελμε.

Καλούμαστε, ως εκπαιδευτικοί που είμαστε, να διδάξουμε και στους υπόλοιπους εξαθλιωμένους δημόσιους υπαλλήλους τον πετυχημένο συνδικαλιστικό αγώνα. Αν δεν μπορούμε εμείς, τότε ποιός;
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 29, 2012, 05:01:20 pm από baarli »

Αποσυνδεδεμένος steven_seagal

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3918 στις: Ιανουαρίου 16, 2012, 12:42:09 am »
Καλούμαστε, ως εκπαιδευτικοί που είμαστε, να διδάξουμε και στους υπόλοιπους εξαθλιωμένους δημόσιους υπαλλήλους τον πετυχημένο συνδικαλιστικό αγώνα. Αν δεν μπορούμε εμείς, τότε ποιός;

οπως και στο παρελθον..ποσα και ποσα  νομοσχεδια εναντια στο κλαδο εχουν αποτραπει απο τον φοβο των κυβερνωντων εναντια στους εκπαιδευτικους...ειναι παροιμοιωδης η ομοψυχια που εχει δειξει ο κλαδος δεκαετιες τωρα και πραγματικα καθε απεργια μας εσπαζε το ενα μετα το αλλο τα ρεκορ συμμετοχης.οι δε αυξησεις στους μισθους μας ειναι αποτελεσμα φωτεινων αγωνων για καθε τομεα του δημοσιου και ιδιωτικου τομεα....baarli  TO ο

Αποσυνδεδεμένος baarli

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3919 στις: Ιανουαρίου 16, 2012, 12:52:14 am »

οπως και στο παρελθον..ποσα και ποσα  νομοσχεδια εναντια στο κλαδο εχουν αποτραπει απο τον φοβο των κυβερνωντων εναντια στους εκπαιδευτικους...ειναι παροιμοιωδης η ομοψυχια που εχει δειξει ο κλαδος δεκαετιες τωρα και πραγματικα καθε απεργια μας εσπαζε το ενα μετα το αλλο τα ρεκορ συμμετοχης.οι δε αυξησεις στους μισθους μας ειναι αποτελεσμα φωτεινων αγωνων για καθε τομεα του δημοσιου και ιδιωτικου τομεα....baarli  TO ο
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 16, 2012, 12:54:40 am από baarli »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182670
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144