0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: parapara στις Ιανουαρίου 11, 2012, 04:25:26 pm Σύμφωνα με την σημερινή εγκύκλιο για την βαθμολογική εξέλιξη για τους συναδέλφους που έχουν δύο μεταπτυχιακά τι τελικά ισχύει; Συγκεκριμένα στην δικιά μου διεύθυνση με κατέταξαν στον βαθμό Ε (βασικός βαθμού). Επιπλέον γράφει: πλεονάζων χρόνος (1 έτος 4 μήνες 21 ημέρες). Αναγνώρισαν το ένα μεταπτυχιακό.Με το δεύτερο που έχω μπορώ να κερδίσω κάτι και τι; Χρειάζεται να κάνω κάποια αίτηση στην ΔΔΕ που ανήκω;Ευχαριστώ !Με συγχωρείτε που το επαναφέρω συνάδελφοι αλλά ειλικρινά δεν κατάλαβα τι θα ισχύσει για τα δυο μεταπτυχιακά ;;;
Σύμφωνα με την σημερινή εγκύκλιο για την βαθμολογική εξέλιξη για τους συναδέλφους που έχουν δύο μεταπτυχιακά τι τελικά ισχύει; Συγκεκριμένα στην δικιά μου διεύθυνση με κατέταξαν στον βαθμό Ε (βασικός βαθμού). Επιπλέον γράφει: πλεονάζων χρόνος (1 έτος 4 μήνες 21 ημέρες). Αναγνώρισαν το ένα μεταπτυχιακό.Με το δεύτερο που έχω μπορώ να κερδίσω κάτι και τι; Χρειάζεται να κάνω κάποια αίτηση στην ΔΔΕ που ανήκω;Ευχαριστώ !
Αν το δεύτερο μεταπτυχιακό είναι σε διαφορετικό αντικείμενο από το πρώτο και έχει σχέση με το διδακτικό αντίκειμενο ή εκπαιδευτικά θέματα, τότε θα πρέπει να ληφθεί υπόψη.
Παράθεση από: parapara στις Ιανουαρίου 12, 2012, 10:42:26 amΠαράθεση από: parapara στις Ιανουαρίου 11, 2012, 04:25:26 pm Σύμφωνα με την σημερινή εγκύκλιο για την βαθμολογική εξέλιξη για τους συναδέλφους που έχουν δύο μεταπτυχιακά τι τελικά ισχύει; Συγκεκριμένα στην δικιά μου διεύθυνση με κατέταξαν στον βαθμό Ε (βασικός βαθμού). Επιπλέον γράφει: πλεονάζων χρόνος (1 έτος 4 μήνες 21 ημέρες). Αναγνώρισαν το ένα μεταπτυχιακό.Με το δεύτερο που έχω μπορώ να κερδίσω κάτι και τι; Χρειάζεται να κάνω κάποια αίτηση στην ΔΔΕ που ανήκω;Ευχαριστώ !Με συγχωρείτε που το επαναφέρω συνάδελφοι αλλά ειλικρινά δεν κατάλαβα τι θα ισχύσει για τα δυο μεταπτυχιακά ;;;Κανείς δεν ξέρει... μία ακόμα γκρίζα περιοχή.
και κυρίως Baarli τα οφέλη που ευαγγελίζεστε μου θυμίζουν όλο και πιο πολύ το ανομικό κλίμα που επικράτησε δεκαετίες τώρα και μας οδήγησε ως εδώ. Τέλος, αυτό που ζούμε σήμερα δεν αφορά μόνο τους εκπαιδευτικούς ή μόνο τους Δ.Υ. αφορά ΟΛΗ την κοινωνία ή θα το καταλάβουμε ή θα βουλιάξουμε.Ευχαριστώ δεν θα πάρω και υπό αυτές τις προϋποθέσεις δεν απεργώ ούτε λεπτό.
Δεν απεργείς ούτε λεπτό, ούτε δίνεις στους άλλους με την ψήφο σου το δικαίωμα να απεργήσουν! Μπράβο! Εύγε!Έχεις κάτι άλλο να προτείνεις για το τι πρέπει να κάνουμε τελικά;
Άλλωστε μην ταράζεσαι δεν χρειάζεται κανείς τη ψήφο μου για να απεργήσει. Η απεργία είναι δικαίωμα όλων των πολιτών (συμπεριλαμβανομένων και των Δ.Υ.) και ασκείται από τις νόμιμα συστημένες συνδικαλιστικές οργανώσεις. Δηλαδή, ασκείται από τους πολίτες που συμμετέχουν στις συνδικαλιστικές οργανώσεις. Άρα αρκεί η πλειοψηφία του συνδικαλιστικού οργάνου των εκπαιδευτικών να αποφασίσει τη μορφή απεργίας που προτείνεις .....
baarli γιατί λες πως οι παλαιότερα διορισμένοι είναι λαμόγια και κομματόσκυλα; Ως το 98 διορίζοταν όλοι μέσω επετηρίδας - στην οποία δε χώραγαν και πολλά πολλά. Αντίθετα, απο εκεί και μετά , πέραν απο τους επιτυχόντες/ διοριστέους του ΑΣΕΠ όπως όλοι γνωρίζουμε έπαιξαν και ένα σωρό παράθυρα τύπου πδς, οαεδ/ ενισχυτικές, σιβιτανείδιος κτλ κτλ κτλ.... τι ακριβώς δεν έχω καταλάβει εδώ; Μου εξηγείς σε παρακαλώ;
Ίσως να έχει έρθει ο καιρός για όλους τους νέους μετά το 90 διορισμένους εκπαιδευτικούς να δράσουν. Να στραφούν ενάντια προς την κοινωνία διδάσκοντάς την τρόπους αγώνα , και να έρθουν σε ανοικτή σύγκρουση μαζί της με τους πριν το 90, χωρίς επετηρίδα ή διαδικασίες ασεπ και με (ως επι το πλείστον) κομματικά κριτήρια διορισμένους, δημόσιους υπαλλήλους (διαφορετικά η κοινωνία αυτοί αποκλείεται να ακούσουν), όπως και σε σύγκρουση με αρτηριοσκληρωμένους παλαιότερους νεότερους συναδέλφους. Να σπάσει επιτέλους το απόστημα και να συγκρουστούν με όλα τα στερεότυπα εναντίον των εκπαιδευτικών που θα έρθουν στην επιφάνεια... Οι νεότεροι νεότερα διορισμένοι δεν έχουν να χάσουν και τίποτα πια...
ΟΚ ευχαριστώ για τη διευκρίνηση! πάντως η απεργία που προτείνεις δε βλέπω πώς μπορεί να ωφελήσει τον κλάδο των δημοσίων υπαλλήλων καθώς εκτός από την αναστάτωση που θα επιφέρει (πχ μύριες επιστροφές μισθοδοσίας καθώς δεν ξέρεις εξ αρχής ποιανού θα κόψεις μισθό και ποιανού όχι ) είναι επιρρεπής σε χειραγώγηση εκ μέρους του συστήματος. Και εξηγώ: είναι πολύ εύκολο για τα ΜΜΕ που διαμορφώνουν και την κοινή γνώμη , να μιλήσουν για πχ εκπ/κούς που την κάνουν όταν έχουν επτάωρα, ή για εκπ/κούς που τινάζουν τις εξετάσεις στον αέρα χρησιμοποιώντας τους μαθητές ως ομήρους κτλ... Μπορεί εσύ κι εγώ να καταλαβαίνουμε τι ακριβώς προτείνεις αλλά θα πρέπει να πεισθεί και ο απέναντι άσχετος ότι έχουμε δίκιο. Γνώμη μου είναι πως ο κλάδος ( όλοι οι δ.υ.) χρειάζονται αρραγές μέτωπο ώστε να μην μπορεί η όποια μορφή κινητοποίησής τους να προκαλέσει ρωγμές στον αγώνα τους. Προσωπικά τάσσομαι υπέρ της απεργίας διαρκείας πάντως και δη, εν μέσω εξετάσεων! Όπως επίσης σε δυναμικές και συνεχείς πορείες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της επικράτειας! ακόμα καλύτερα; Κυλιόμενες απεργίες ανά περιφέρεια εν μέσω εξετάεων - πχ πρώτη ημέρα στην περιφέρεια νοτίου αιγαίου, δεύτερη στην περιφέρεια αττικής κ.ο.κ. Μαζικό, αποτελεσματικό και καίριο! Σ' ευχαριστώ και πάλι για την απάντησή σου!
Καλούμαστε, ως εκπαιδευτικοί που είμαστε, να διδάξουμε και στους υπόλοιπους εξαθλιωμένους δημόσιους υπαλλήλους τον πετυχημένο συνδικαλιστικό αγώνα. Αν δεν μπορούμε εμείς, τότε ποιός;
Παράθεση από: baarli στις Ιανουαρίου 15, 2012, 09:38:47 pmΚαλούμαστε, ως εκπαιδευτικοί που είμαστε, να διδάξουμε και στους υπόλοιπους εξαθλιωμένους δημόσιους υπαλλήλους τον πετυχημένο συνδικαλιστικό αγώνα. Αν δεν μπορούμε εμείς, τότε ποιός;οπως και στο παρελθον..ποσα και ποσα νομοσχεδια εναντια στο κλαδο εχουν αποτραπει απο τον φοβο των κυβερνωντων εναντια στους εκπαιδευτικους...ειναι παροιμοιωδης η ομοψυχια που εχει δειξει ο κλαδος δεκαετιες τωρα και πραγματικα καθε απεργια μας εσπαζε το ενα μετα το αλλο τα ρεκορ συμμετοχης.οι δε αυξησεις στους μισθους μας ειναι αποτελεσμα φωτεινων αγωνων για καθε τομεα του δημοσιου και ιδιωτικου τομεα....baarli TO ο