0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εσύ τι προτείνεις; Ας αφήσουμε τις διαπιστώσεις και τα κλάματα για το τι δεν έγινε, και ας δούμε τι μπορούμε να κάνουμε από εδώ και πέρα.
Παράθεση από: baarli στις Ιανουαρίου 16, 2012, 12:52:14 amΕσύ τι προτείνεις; Ας αφήσουμε τις διαπιστώσεις και τα κλάματα για το τι δεν έγινε, και ας δούμε τι μπορούμε να κάνουμε από εδώ και πέρα.για τους λογους που εχω εξηγησει κατα κορον βελτιωση δεν προκειται να υπαρξει...εγω θα ψαξω την τυχη μου αλλου...ο καθενας ας κανει τον προγραμματισμο του μετρωντας τα κουκια του και βαζοντας πανω απο ολα τα παιδια του και την οικογενεια του...
Χτες ήρθαν οι μισθοδοσίες του Φλεβάρη στο σχολείο (οι πρώτες με το νέο μισθολόγιο). Πολλοί τώρα συνειδητοποίησαν το μέγεθος του αγγουριού! Όσοι είναι στους βαθμούς ΣΤ και Ε είναι για να τους κλαίνε οι ρέγγες...όσοι είναι στους βαθμούς Δ και Γ αιμορραγούν αλλά επιζούν ενώ όσοι έχουν άνω των 21 ετών προϋπηρεσία τη βγάζουν καθαρή...
baarli για την σημερινή κατάντια ΚΑΙ στο μισθολογικό, είναι συνένοχοι και οι ΝΔ και ΛΑΟΣ. Γιατί τους βγάζεις απ' έξω; Ειδικά η ΝΔ έχει κυβερνήσει μια χαρά αυτά τα χρόνια (στην "υπέροχη" τριετία 1990-1993 και στην αλησμόνητη πενταετία 2004-2009), στα διαλείματα των άλλων λαμόγιων (του ΠΑΣΟΚ ντε..).
μισθοδοσια Φεβρουαριου : βαθμος ΣΤποσο :272 ευρω το δεκαπενθημερο με επιδομα παραμεθοριου μαζι.το μηνα συνολο: 544 ευρω.ενοικιο:500 ευρω, τηλεφωνο σταθερο:40 ευρω.καλοφαγατα λοιπον!η απολυτη ξεφτιλα...