0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: baarli στις Ιανουαρίου 30, 2012, 11:56:23 amΠρώτα από όλα δεν θα βάλεις πλάτες στους υπόλοιπους δημόσιους υπάλληλους, θα βάλεις πλάτες στους λιμοκτονούντες νεοδιόριστους και αναπληρωτές συναδέλφους σου.Δεύτερον ΔΕΝ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ, ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΖΗΤΑΜΕ! ψήφισε εσύ υπέρ της απεργίας, και μην απεργείς μετά, εμείς πάλι θα σε αγαπάμε. (δες και εδώ)Πρώτα απ΄όλα,πού με ξέρεις και προεξοφλείς ότι εγώ δεν ανήκω στους πλέον χαμηλόμισθους εκπ/κούς.Επειδή δεν σου αρέσει η άποψή μου και δεν μπορείς να την εξηγήσεις αλλιώς;Δεύτερον,πραγματικά δεν μου το ζήτησε κανείς αυτό που λες, παρά μόνο ένας bala ή baarli ή όπως αλλιώς θέλει να παρουσιάζεται.Γι' αυτό και δεν καταλαβαίνω τον α΄πληθυντικό αριθμό.Φιλική συμβουλή:ακόμα και δίκιο να έχεις,το χάνεις εάν προσβάλλεις και φωνάζεις.Κάτι τέτοια αρμόζουν σε τίποτα αναρχοφασιστικές σελίδες και όχι σε φόρουμ εκπ/κών.
Πρώτα από όλα δεν θα βάλεις πλάτες στους υπόλοιπους δημόσιους υπάλληλους, θα βάλεις πλάτες στους λιμοκτονούντες νεοδιόριστους και αναπληρωτές συναδέλφους σου.Δεύτερον ΔΕΝ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ, ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΖΗΤΑΜΕ! ψήφισε εσύ υπέρ της απεργίας, και μην απεργείς μετά, εμείς πάλι θα σε αγαπάμε. (δες και εδώ)
Παράθεση από: rublev στις Ιανουαρίου 30, 2012, 12:15:05 pmΠαράθεση από: baarli στις Ιανουαρίου 30, 2012, 11:56:23 amΠρώτα από όλα δεν θα βάλεις πλάτες στους υπόλοιπους δημόσιους υπάλληλους, θα βάλεις πλάτες στους λιμοκτονούντες νεοδιόριστους και αναπληρωτές συναδέλφους σου.Δεύτερον ΔΕΝ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ, ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΖΗΤΑΜΕ! ψήφισε εσύ υπέρ της απεργίας, και μην απεργείς μετά, εμείς πάλι θα σε αγαπάμε. (δες και εδώ)Πρώτα απ΄όλα,πού με ξέρεις και προεξοφλείς ότι εγώ δεν ανήκω στους πλέον χαμηλόμισθους εκπ/κούς.Επειδή δεν σου αρέσει η άποψή μου και δεν μπορείς να την εξηγήσεις αλλιώς;Δεύτερον,πραγματικά δεν μου το ζήτησε κανείς αυτό που λες, παρά μόνο ένας bala ή baarli ή όπως αλλιώς θέλει να παρουσιάζεται.Γι' αυτό και δεν καταλαβαίνω τον α΄πληθυντικό αριθμό.Φιλική συμβουλή:ακόμα και δίκιο να έχεις,το χάνεις εάν προσβάλλεις και φωνάζεις.Κάτι τέτοια αρμόζουν σε τίποτα αναρχοφασιστικές σελίδες και όχι σε φόρουμ εκπ/κών.μετά από αυτά τα γραφικά, έχεις να δώσεις κάποια εξήγηση γιατί αρνήσε να ψηφίσεις απεργία διαρκείας, την στιγμή που σου λέω ότι δεν πειράζει και να δουλεύεις εσύ αμά θέλεις μετά;Διαφωνείς ότι η κατάργηση της μισθωτής εργασίας , ως αντίποινα για όλα όσα μας έχουν κάνει, είναι το μόνο όπλο που έχουμε για να τους πολεμήσουμε;Και αν διαφωνείς, τι προτείνεις δηλαδή εσύ, μετά όλες αυτές τις παραπάνω διαπιστώσεις σου;Να μην κάνουμε τίποτα, να μείνουμε κοτούλες;
Φοβάμαι Λώρα ότι οι εκπαιδευτικοί "εξαγόρασαν" την ανοχή τους σε μέτριους μισθούς (συγγνώμη, δεν θεωρώ ότι 1300 και 1400 ευρώ ήταν λίγα λεφτά για το 2008) με την ανοχή του Υπουργείου στα παράνομα ιδιαίτερα τους. Δεν υπήρχαν συνάδελφοι που έβγαζαν σχεδόν έναν δεύτερο μισθό από ιδιαίτερα; Δεν υπήρχε ένα σημαντικότατο ποσοστό που έβγαζε 300-600 ευρώ παραπάνω το μήνα με τον ίδιο τρόπο, και μάλιστα αφορολόγητα; Αν είχε εφαρμοστεί ο νόμος περί φοροδιαφυγής και παράνομης οικονομικής δραστηριότητας δημοσίου υπαλλήλου θα είχαν αδειάσει τα σχολεία...
Αμάν βρε Λώρα, σε όλον τον δημόσιο τομέα έχεις δουλέψει με συμβάσεις; Σωστά είναι αυτά, γνωρίζουμε όμως ότι οι ΔΕΚΟ ήταν ιδιότυπη μορφή δημοσίου -τελειώνει βεβαια το πάρτι και εκεί- οπότε δεν μπορεί να συγκριθεί με το στενό δημόσιο. Συμφωνώ βεβαίως ότι κοινωνική συνοχή δεν μπορεί πλέον να υπάρξει με τόσο άνιση μεταχείριση που γινόταν επί δεκαετίες στις διάφορες κατηγορίες πολιτών. Όπως και ποτέ δεν υπήρξε κοινωνική συνοχή στην Ελλάδα, εφόσον ανέκαθεν οι μισοί καβατζώνονταν σε βάρος των αλλων μισών.
Λόγια , λόγια , λόγια. Κακαρίσματα.προτάσεις για δράσεις, για το τι να κάνουμε από εδώ και πέρα, δεν ακούω.εγώ τουλάχιστον έκανα την πρότασή μου για δράση, την εφικτή πρόταση.Νομίζω όποιος δεν έχει να πει τι να κάνουμε, καλύτερα να πάψει τα κακαρίσματα.Καμιά κότα δεν σώθηκε, επειδή κακάριζε.
Παράθεση από: baarli στις Ιανουαρίου 30, 2012, 01:51:50 pmΛόγια , λόγια , λόγια. Κακαρίσματα.προτάσεις για δράσεις, για το τι να κάνουμε από εδώ και πέρα, δεν ακούω.εγώ τουλάχιστον έκανα την πρότασή μου για δράση, την εφικτή πρόταση.Νομίζω όποιος δεν έχει να πει τι να κάνουμε, καλύτερα να πάψει τα κακαρίσματα.Καμιά κότα δεν σώθηκε, επειδή κακάριζε.Κι εγώ νομίζω πως τους κανόνες του φόρουμ δεν τους κάνεις εσύ κι ούτε πειράζει η κουβέντα πάνω σε συναφή θέματα...το τόπικ εξάλλου δεν είναι για προτάσεις κινητοποιήαεων,αλλά για το νέο μισθολόγιο και τον σχολιασμό του...άνοιξε ένα άλλο τόπικ με θέμα την κινητοποίηση (που καλώς λες πως πρέπει να υπάρξει,απλά κάποιοι επισημάναμε τις αιτίες της δυσκολίας στην σύμπνοια) και συζήτα το εκτενέστερα...
Λοιπον, ο καθενας εχει το δικιο του απο την οπτικη πλευρα που διαλεγει να κρινει τα πραματα,και το ζητουμενο ειναι η πτωχευση,το νεο φτωχολογιο, κα....ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ, να μιλαμε με τετοιο λεξιλογιο τυπου ''κοτουλες'' και αλλα πολλα που διαφοροι αμολουν κατα περιοδους.Μπορει πολιτικα να μην ειμαι ενεργητικη αλλα τουλαχιστον δεν εχω θεματα με τον εαυτο μου ωστε οταν δεν επιβεβαιωνομαι μεσω των τριτων να ....ξεκατινιαζομαι.Επιχειρηματα και ψυχραιμια χρειαζεται για εναν που ενδιαφερεται να ειναι διαμορφωτης της κοινης γνωμης,ευχαριστω.