0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι είναι. Επίτρεψε μου όμως επειδή είμαι κάτοχος διδακτορικού και κάνω συχνά μαθήματα στο εξωτερικό ( Γερμανία και Ελβετία ) το αληθές αυτού που ισχυρίζομαι, ότι μόνο στην Ελλάδα ο ΥΕ και ο ΔΕ αμείβονται καλύτερα από τον ΠΕ.(Κλητήρες, καθαρίστριες, σώματα ασφαλείας,δεκο), αυτό εγώ το θεωρώ άδικο. Δεν είπα να τους εξοντώσει μισθολογικά αλλά αν αυτοί παίρνουν π.χ 1000 εμείς πρέπει να παιρνουμε κάτι παραπάνω, και όχι πολύ λιγότερα όπως συμβαίνει!
Παράθεση από: vadi στις Ιουλίου 07, 2012, 02:37:25 pmΝαι είναι. Επίτρεψε μου όμως επειδή είμαι κάτοχος διδακτορικού και κάνω συχνά μαθήματα στο εξωτερικό ( Γερμανία και Ελβετία ) το αληθές αυτού που ισχυρίζομαι, ότι μόνο στην Ελλάδα ο ΥΕ και ο ΔΕ αμείβονται καλύτερα από τον ΠΕ.(Κλητήρες, καθαρίστριες, σώματα ασφαλείας,δεκο), αυτό εγώ το θεωρώ άδικο. Δεν είπα να τους εξοντώσει μισθολογικά αλλά αν αυτοί παίρνουν π.χ 1000 εμείς πρέπει να παιρνουμε κάτι παραπάνω, και όχι πολύ λιγότερα όπως συμβαίνει!Συμφωνω απόλυτα!!!! πτυχιο...... δύο μεταπτυχιακά...... πολλούς ασεπ.....επαρκεια ξένης γλώσσας............ και αμα.... διοριστώ...... θα παίρνω 670Ε μισθό..... και γνωστός μου ...... συνταξιουχος..... αποφοιτος λυκείου..... 2500Ε το μήνα!!!!!!!!!!!!!! Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
πότε έγινε αυτό και τι κέρδισαν?
Παράθεση από: ericPaker στις Ιουλίου 07, 2012, 06:13:04 pmπότε έγινε αυτό και τι κέρδισαν?Το 88 ας πούμε που έδωσα εγώ πανελλήνιες.Επί Τρίτση, τεράστια απεργία μέσα στις πανελλήνιες ( ξαναέγινε και άλλη χρονιά μετά δεν θυμάμαι ποια) και δώσαμε τέλος Ιουλίου. Κέρδισαν τότε το επίδομα εξωδιδακτικής που στην ουσία αυτό ανέβαζε το μισθό μας και εμείς το χάσαμε αναίμακτα, εν μια νυκτι....
Οι εκπαιδευτικοί στην Ελλάδα ήταν πάντα υποαμοιβόμενοι, οι τελευταίοι στην κλίμακα των δ.υ.