0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν και δεν νομίζω ότι είμαι απελπισμένος ούτε κραυγάζω και ξέροντας ότι τα βιβλία ιστορίας τα γράφουν οι νικητες και σε χρόνο κατοπινό από τα πραγματικά γεγονότα είμαι πρόθυμος να ακούσω λύσεις.
Γιατί θέλεις να σε χαλάσω καλοκαιριάτικα;;;Δεν υπάρχει planB. Η τουλάχιστον δεν χρήζουν όλες οι περιπτώσεις της ίδιας φαρμακευτικής αγωγής.
Καλή η άρνηση καλή και η αντίδραση αλλά κάποια φορά πρέπει να περάσουμε στην συνειδητοποίηση και στην επιλογή ενναλακτικών τρόπων σκέψεως και δράσης.
ΥΓ. σημερινή ειδησεογραφία. Τσακώνονται οι καθηγητές των ιδιαίτερων με τους καθηγητές που πρότειναν να κάνουν μαθήματα δωρεάν. Ερώτηση δικιά μου αυτοί που κάνουν ιδιαίτερα και διαμαρτύρονται δέχονται να ανοίξουν οι λογαριασμοί τους στις Τράπεζες και να γίνει έλεγχος πόθεν έσχες; Γιατί σε μια νόμιμη χώρα ότι εργασία κάνεις πρέπει να πληρώνεις εφορία και ασφαλιστικές εισφορές. Αυτοί το έκαναν τόσα χρόνια. Καληνύχτα Ελλάδα.
Παράθεση από: kmos στις Αυγούστου 19, 2012, 09:23:58 pmΥΓ. σημερινή ειδησεογραφία. Τσακώνονται οι καθηγητές των ιδιαίτερων με τους καθηγητές που πρότειναν να κάνουν μαθήματα δωρεάν. Ερώτηση δικιά μου αυτοί που κάνουν ιδιαίτερα και διαμαρτύρονται δέχονται να ανοίξουν οι λογαριασμοί τους στις Τράπεζες και να γίνει έλεγχος πόθεν έσχες; Γιατί σε μια νόμιμη χώρα ότι εργασία κάνεις πρέπει να πληρώνεις εφορία και ασφαλιστικές εισφορές. Αυτοί το έκαναν τόσα χρόνια. Καληνύχτα Ελλάδα.++++