0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λόγω τριημέρου που ακολουθεί, ο μισθός του 15ήμερου μπήκε στην τράπεζα σήμερα 12/8. Παραμένει ο ίδιος ,χωρίς καμία απολύτως μείωση και μεταβολή. Μάλλον θα μου τα πάρουν μαζεμένα μου φαίνεται...
Παράθεση από: Sun στις Αυγούστου 12, 2011, 01:29:54 pmΛόγω τριημέρου που ακολουθεί, ο μισθός του 15ήμερου μπήκε στην τράπεζα σήμερα 12/8. Παραμένει ο ίδιος ,χωρίς καμία απολύτως μείωση και μεταβολή. Μάλλον θα μου τα πάρουν μαζεμένα μου φαίνεται... Εγώ υπηρετώ σε σχολείο της ΔΙΔΕ Δυτικής Αττικής και είδα στις αποδοχές του πρώτου 15ήμερου του Σεπτεμβρίου μείωση κατά49,24 ευρώ που οφείλεται σε αυξημένη παρακράτηση φόρου. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει κατά πόσο ενημερωμένες είναι οι υπηρεσίες μισθοδοσίας της κάθε ΔΙΔΕ ή παίζει ρόλο αν είσαι πάνω ή κάτω από 30 ετών που γράφουν παραπάνω κάποιοι συνάδελφοι.
Νέο μισθολόγιο το τελικό σχέδιο:http://www.alfavita.gr/artro.php?id=42703Αλήθεια ποιος θα είναι ο καθαρός μισθός, αφού προφανώς το άρθρο μιλάει για ακαθάριστες αποδοχές?
Το άρθρο του Επενδυτή δεν μιλά για κρατήσεις. Μπορεί τα ποσά που αναφέρει το άρθρο να είναι τα καθάρα.