0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν παραμείνει το 20% των επιδομάτων τότε μιλάμε για απώλειες της τάξεως των 400 ευρώ μεικτά...ΕΛΕΟΣ ούτε 900 ευρώ δε θα παίρνουμε...
Με τις αναδρομικές κρατήσεις, εισφορά ταμείο αλληλεγγύης κτλ τον Οκτώμβριο θα λάβω 936 ευρώ!!!τα οποία χρωστάω σε γιατρούς για τη μητέρα μου. Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα κάνω τον επόμενο μήνα.Πραγματικά δεν ξέρω, απεργία αυτοκτονία..απελπισία.
Παράθεση από: loulou στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 01:33:04 pmΜε τις αναδρομικές κρατήσεις, εισφορά ταμείο αλληλεγγύης κτλ τον Οκτώμβριο θα λάβω 936 ευρώ!!!τα οποία χρωστάω σε γιατρούς για τη μητέρα μου. Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα κάνω τον επόμενο μήνα.Πραγματικά δεν ξέρω, απεργία αυτοκτονία..απελπισία.Αυτοκτονία δεν λέει, η απεργία "ψιλοκοστίζει"... Μη πληρώσεις τους γιατρούς, αν δεν έχεις..., αυτοί έχουν...
Μας ενημέρωσε ο Δ/ντης σήμερα ότι για τους επόμενους 3 μήνους θα χάσουμε 540ευρώ/μήνα....
Προσωπικά αφού μπήκα εδώ: http://www.visualsoft.gr/msteuro/και ενημερώθηκα για μείωση 266 ευρώ, τηλεφώνησα στην μισθοδοσία της διεύθυνσης που ανήκω και μου είπαν ότι αυτά είναι από τα 1% και 2%, από τον φόρο από τη μείωση του ορίου του αφορολόγητου και από το - 50% από το κίνητρο απόδοσης και βέβαια όλα αυτά θα είναι έτσι μέχρι και το Δεκέμβρη....για το ενιαίο μισθολόγιο ακόμα δεν ήξεραν τίποτα....επίσης δεν ήταν και σίγουροι ότι όλα τα παραπάνω που μας παίρνουν αναδρομικά δεν θα ισχύσουν και με το νέο έτος.....ΕΛΕΟΣ!Πόσο ακόμα???
Παράθεση από: moca στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 07:54:11 pmΠροσωπικά αφού μπήκα εδώ: http://www.visualsoft.gr/msteuro/και ενημερώθηκα για μείωση 266 ευρώ, τηλεφώνησα στην μισθοδοσία της διεύθυνσης που ανήκω και μου είπαν ότι αυτά είναι από τα 1% και 2%, από τον φόρο από τη μείωση του ορίου του αφορολόγητου και από το - 50% από το κίνητρο απόδοσης και βέβαια όλα αυτά θα είναι έτσι μέχρι και το Δεκέμβρη....για το ενιαίο μισθολόγιο ακόμα δεν ήξεραν τίποτα....επίσης δεν ήταν και σίγουροι ότι όλα τα παραπάνω που μας παίρνουν αναδρομικά δεν θα ισχύσουν και με το νέο έτος.....ΕΛΕΟΣ!Πόσο ακόμα???Υπομονή..., κάποια στιγμή θα σταματήσουν... Σε λίγο καιρό θα καρπωθούμε όλοι κάτι από την θυσία μας..., όταν όλα θα είναι και πάλι ανθηρά...