0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και δεν πάει να αυξηθεί ο μισθός.. θα στα πάρει διπλά μετά! Μα πως δεν το σκέφτηκαν τόσο καιρό;
Παράθεση από: fviki στις Σεπτεμβρίου 17, 2011, 08:07:53 pmΣτο φυλλο μισθοδοσιας μου του Οκτωβριου εκτος όλων των αλλων κρατησεων εχει και -50ευρω ως ΑΧΡΕΩΣ/ΤΟΣ...ξερει κανεις να μου πει τι ειναι αυτο?Το κίνητρο απόδοσης είναι. Θα είναι το ίδιο και Νοέμβριο-Δεκέμβριο. Έπρεπε να μειωθεί από 1/7 (από 100 στα 50). Επειδή πήρες για 3 μήνες 100 ευρώ ενώ έπρεπε να πάρεις 50, θα τα επιστρέψεις σε 3 δόσεις.
Στο φυλλο μισθοδοσιας μου του Οκτωβριου εκτος όλων των αλλων κρατησεων εχει και -50ευρω ως ΑΧΡΕΩΣ/ΤΟΣ...ξερει κανεις να μου πει τι ειναι αυτο?
Στο δελτίο είδήσεων του ΣΚΑΙ ανέφερε το παράδειγμα ενός εκπαιδευτικού με 33 χρόνια προυπηρεσία που τώρα παίρνει παρίπου 2.000 ευρώ μεικτά και θα πέσει στα 1.400 με το ενιαίο μισθολόγιο, δηλαδή 1.100 καθαρά. Οπότε για έναν πρωτοδιόριστο μιλάμε πια για 800 ευρώ καθαρά. Όπως το είπαν, σύγκλιση με τους μισθούς του ιδιωτικού τομέα. Να προσέξουν οι αναπληρωτές που φεύγουν τώρα για άλλες περιοχές πόσο ακριβό σπίτι θα νοικιάσουν, μην έχουν στο μυαλό τους τα περσινά 1200 και 1300 ευρώ.
Και σ'αυτους εγιναν μειωσεις και αρκετες μεγαλες, γνωριζω απο μια γειτονισσα μου.Με τα νυχτερινα ,ενα παιδι και 7 χρονια υπηρεσιας εφτανε τα 1400 τωρα κοντα στο χιλιαρικο,
Ετσι ειναι ,ποιος νεοδιοριστος με 900 ευρω θα τα βγαζει περα;ποιον κοροιδευουνε;
Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να πάρω 700 ευρώ, αν και τα ενοίκια πέσουν από τα 300 στα 200 ευρώ και ένα κουτί γάλα από 1 ευρώ στα 60 λεπτά. Αλλά ύφεση και άνοδος τιμών είναι δικής μας παγκόσμια πρωτοτυπία.