0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
κατάλαβα....μόνο οι Θεολόγοι θα την βγάλουν καθαρή δηλαδή!!!
Σήμερα είπαν ότι καταργείται το Εξωδιδακτικής Απασχόλησης και το Διδακτικής προετοιμασίας;τι εννούν;ότι θα ενσωματωθούν στο βασικό;γιατί αν όντως καταργηθούν είμαστε μείον 400 ευρώ έτσι;και πως θα αυξηθεί ο μισθός μας κατά 15% όπως λένε; αν φυσικά θεωρηθούμε χαμηλόμισθοι.
συμφωνώ με τον τελευταίο φίλο. Θα καταργηθούν -είναι σίγουρο, αφού θα μείνουν μόνο το οικογενειακό και το επιδομα ευθύνης- τα επιδόματα εξωδιδακτικής απασχόλησης 288,14 και διδακτικής προετοιμασίας 85,01 άρα σύνολο 270 περίπου. Ο μισθός θα΄είναι λοιπόν -270 ευρώ. Από κει και πέρα όπως λέγεται θα κρατήσει κάτι σαν κίνητρο απόδοσης που και τώρα υπάρχει, αλλά θα δίνεται ανάλογα με την παραγωγικότητα κάθε υπαλλήλου. Το πάρα πολύ άσχημο για μένα είναι πως τα δύο πιό πάνω επιδόματα είχαν λόγο ύπαρξης και δεν ήταν όπως άλλα, π.χ. επίδομα για να πας στη δουλειά σου κ..λ.π. Είχαν το νόημα της δουλειάς που κάνεις στο σπίτι όπως διόρθωση διαγωνισμάτων κ.λ.π. Προσωπική μου εκτίμηση είναι πως ίσως υπάξει μία μικρή άύξηση στο μισθό αλλά από εκεί και πέρα αν αυτό συνδυαστεί με αύξηση ωραρίου και πολλή δουλειά στο σπίτι πάλι θα είμαστε ρηγμένοι. Ο υπάλληλος κλείνει το γραφείο και ξαναπιάνει δουλειά την επόμενη μέρα. Εμείς κουβαλάμε δουλειά στο σπίτι για την οποία πλέον δεν θα πληρονώμαστε.
συγνώμη για το λαθος, πράγματι είναι κάπου 370 ευρώ λιγότερα αν κοπούν τα επιδόματα εξωδιδακτικής απασχόλησης και διδακτικής προετοιμασίας. Συμφωνώ επίσης ότι όλοι οι κλάδοι δεν δουλεύουν σπίτι. Η πλειοψηφία όμως π.χ. φιλόλογοι έχουον αρκετή δουλειά και δε νομίζω να διαφωνεί κανείς
λογικά το το Εξωδιδακτικής Απασχόλησης και το Διδακτικής προετοιμασίας θα ενσωματωθούν στον μισθό. Απο εκεί και πέρα τι γίνεται;
Εγώ προσωπικά είμαι βέβαιος ότι θα υποστούμε αρκετά μεγάλη μείωση μισθού. Ο "πρότερος βίος" της κυβέρνησης αυτό δείχνει. Ό, τι διαψεύδει εντέλει γίνεται. Μην ξεχνάτε ότι βάσει προϋπολιγισμού με το ενιαίο μισθολόγιο μόνο για το 2011 θα εξοικονομήσυν 1 δις. ευρώ. Περαστικά μας και χαιρετίσματα στην ΟΛΜΕ. Απεργία στις 22 και 23 Φλεβάρη, φαντάζομαι μία ακόμη τον Απρίλη, μία το Μάη και τέλος.