0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ως συνήθως οι συμμετέχοντες στο PDE ξεχειλίζουν από...αισιοδοξία. Ως συνήθως ,τα βλέπουν όλα ,μα ολα μαύρα. Οι παλιοί στο φόρουμ ξέρουν καλά τί εννοώ. Η γιαγιά μου η καημένη έλεγε : "ακόμη δεν τον είδαμε, Γιάννη τον είπαμε" ή αλλιώς ο καθένας εξωτερικεύει όλη την απαισιοδοξία του ,είτε για να την ξορκίσει ,είτε για να την υποβάλει στους άλλους. Εν κατακλείδι, είναι περίοδος ζημώσεων. Κι εγώ δεν είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος για το μέλλον, αλλά περιμένω πρώτα τις οριστικές αποφάσεις. Ας περιμένουμε λοιπόν, ψύχραιμοι και προπάντων σοβαροί...
Παράθεση από: Sun στις Φεβρουαρίου 08, 2011, 12:05:57 pmΩς συνήθως οι συμμετέχοντες στο PDE ξεχειλίζουν από...αισιοδοξία. Ως συνήθως ,τα βλέπουν όλα ,μα ολα μαύρα. Οι παλιοί στο φόρουμ ξέρουν καλά τί εννοώ. Η γιαγιά μου η καημένη έλεγε : "ακόμη δεν τον είδαμε, Γιάννη τον είπαμε" ή αλλιώς ο καθένας εξωτερικεύει όλη την απαισιοδοξία του ,είτε για να την ξορκίσει ,είτε για να την υποβάλει στους άλλους. Εν κατακλείδι, είναι περίοδος ζημώσεων. Κι εγώ δεν είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος για το μέλλον, αλλά περιμένω πρώτα τις οριστικές αποφάσεις. Ας περιμένουμε λοιπόν, ψύχραιμοι και προπάντων σοβαροί...Αφού ελπίζεις στην ευμένεια της τύχης, να είσαι σίγουρη για μετωπική smart (εσύ;) εμείς,με νταλίκα.Δεν ξέρω τι εννοούν οι υπόλοιποι παλιοί στο φόρουμ από αυτό που λες. Αν μου πέφτει λόγος, εγώ δεν βλέπω να έρχεται η συντέλεια του κόσμου ούτε όμως αντιλαμβάνομαι και την αισιοδοξία κάποιων που αναμένουν αυξήσεις και διορισμούς ή συστήνουν υπομονή, γιατί κάποια στιγμή (πότε;) τα πράγματα θα βελτιωθούν με κάποιον τρόπο (πώς;).Προσωπικά τους τελευταίους μήνες αισθάνομαι την αισιοδοξία που έχει ένας επιβάτης λεωφορείου, του οποίου ο οδηγός είναι μεθυσμένος. Τίποτα στις κινήσεις του οδηγού δεν με πείθει ότι με οδηγεί με ασφάλεια στη σωστή κατεύθυνση, αλλά ελπίζω μόνο στην ευμένεια της τύχης.
Αφού ελπίζεις στην ευμένεια της τύχης, να είσαι σίγουρη για μετωπική smart (εσύ;) εμείς,με νταλίκα.
Παράθεση από: Παγγαίος στις Φεβρουαρίου 08, 2011, 03:03:25 pmΑφού ελπίζεις στην ευμένεια της τύχης, να είσαι σίγουρη για μετωπική smart (εσύ;) εμείς,με νταλίκα. Ποια νταλίκα; Εδώ ο οδηγός μας λέει ότι βλέπει ένα φως στο τούνελ. Προσεύχομαι μην είναι το τρένο.
Σήμερα είπαν ότι καταργείται το Εξωδιδακτικής Απασχόλησης και το Διδακτικής προετοιμασίας;τι εννούν;ότι θα ενσωματωθούν στο βασικό;γιατί αν όντως καταργηθούν είμαστε μείον 400 ευρώ έτσι;και πως θα αυξηθεί ο μισθός μας κατά 15% όπως λένε; αν φυσικά θεωρηθούμε χαμηλόμισθοι.