0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Landau στις Απριλίου 04, 2011, 02:50:05 pmΔεν αναφερόμουν σε εσένα, αλλά όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται, λένε.Θα πρέπει να μάθετε κανόνες καλής συμπεριφοράς αγαπητέ και να αποδέχεστε την άποψη τού άλλου χωρίς να βιάζεστε να τον κατατάξετε κάπου με τα κριτήριά σας και να τού βάλετε ταμπέλες. Έτσι λειτουργεί ο φασισμός.
Δεν αναφερόμουν σε εσένα, αλλά όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται, λένε.
Ribo,αφου πασχουν οι περισσοτεροι απο το συνδρομο της Στοκχολμης.Τετοια μοσχαρια λαο δεν εχω ξαναδει σε 5 ηπειρους και 6 ωκεανους.Ειναι καινουργιο ειδος φαινεται,οι βλακοκοιμισμενοι.Και καλα οι βολεμενοι,να καθονται στην ακρουλα τους,οι υπολοιποι οι ανοητοι τι εχουν αποχαυνωθει ετσι;Μονο το dancing with the stars τους απασχολει.ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΖΑΓΑΡΑ!που λενε και στο χωριο μου
Τσεκουρι θα πεσει και σε εμας.Απο esos:''Ο εκπαιδευτικος πρεπει να πληρωνεται καλα.Αλλα πρεπει να δινει και τα παντα ανεξαρτητα απο το ποσο πληρωνεται"Ταδε εφη Διαμαντοπουλου.Αντιφατικες ειναι οι προτασεις.Και ο υπουργος πρεπει να δινει τα παντα,εφοσον εχει θεσει εαυτον στην υπηρεσια του λαου-βλεπε λειτουργημα-ανεξαρτητα απο το ποσο πληρωνεται.
Αφού έχουν πείσει ακόμα και (μερικούς από) εμάς ότι ένα καλό επάγγελμα πρέπει να αμοίβεται με μισθούς κάτω από τα όρια της φτώχειας, σημαίνει ότι οι προπαγανδιστικοί μηχανισμοί της εξουσίας κάνουν καλή δουλειά.
Αν θελήσεις δεν είναι δύσκολο να με καταλάβεις. Όταν μέχρι πριν από 2 χρόνια όλοι τα έβαζαν με τις κυβερνήσεις και ζητούσαν αυξήσεις στους (κατά 30% μεγαλύτερους από σήμερα) μισθούς, προφανώς και δεν υποστήριζες ότι ο εκπαιδευτικός πρέπει να παίρνει κάτω από 500
Όχι φίλε μου, δεν είσαι ο μόνος που καταλαβαίνει το θέατρο της διάσωσής μας από τον σοκολάτα carnation Ίσως και να θεωρηθεί άσχετο με το θέμα, αλλά επειδή κι εγώ ως ωρομίσθια θεωρώ ότι τα 8 ευρώ (μείον η βενζίνη) δεν είναι αμοιβή αλλά κοροϊδία, καταθέτω από γνωστή μου που δουλεύει στην Εθνική Τράπεζα και βγάζει τις μισθοδοσίες ότι η αμοιβή της καθαρίστριας στ Ελληνικά Πετρέλαια (τώρα που μιλάμε) είναι 3.000 το μήνα