0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Chill people!(όσο για την έκτακτη εισφορά.. άσε, σε περνάω.. και χωρίς λογιστή, τα υπολόγισα ήδη μόνος μου )
καλησπερα....εγω εχω να πω οτι εδω μεσα μονο καποιοι αντιδρουν κατα την περσινη σχολικη χρονια ομως κανεις δεν απεργουσε παρα μονο 2-3 δασκαλοι η 2 νηπιαγωγοι....και οι υπολοιποι τους εκαναν να νιωθουν ασχημα ε κ τι θα βγει με αυτο???για να λενε αυτοι που δεν απεργουν-χαζοι ειμαστε να απεργησουμε αφου στο τελος τα μετρα θα περασουν,εχουμε κι αναγκες...-λες κ οι υπλοιποι δεν εχουμε αναγκες που περιμενουμε μεχρι τελευταια στιγμη μηπως παρουμε τν αποσπαση στο νομο μας κ ας διανυουμε χιλιομετρα να φτασουμε στα χωρια λ ειμαστε κ ευχαριστημενοι κ συμμετεχουμε σε ολες τις απεργιες ενω οι αλλοι που μενουν διπλα στο σχολειο εχουν αναγκες κ δεν μπορουν να απεργησουν......κ τωρα ερχεται το ερωτημα ποιος θα ενδιαφερθει για μας????το μονο σιγουρο ειναι οτι πρεπει ολοι να εωθουμα κ να αντιδρασουμε....ας γινει κατι λοιπον πριν μας κοψουν κι αλλα κ μετα πραγματικα κ να θελουμε ολοι να απεργησουμε δενθα μπορουμε......
σωστο αλλα καποιες ειδικοτητες δεν μπορουν να το κανουν....νηπιαγωγοι,δασκαλοι...
Μόλις είδα την μισθοδοσία του Σεπτεμβρίου και θα πάρω 72 ευρώ λιγότερα. Από ότι είδα από την ανάλυση της μισθοδοσίας υπάρχει αυξημένη παρακράτηση φόρου, ενώ δεν υπήρξε ακόμη η μείωση κατά 50 % του κινήτρου απόδοσης που προαναγγέλθηκε. Άντε καλώς τα δεχτήκαμε και εις ανώτερα...
Παράθεση από: Landau στις Αυγούστου 03, 2011, 06:13:32 pmChill people!(όσο για την έκτακτη εισφορά.. άσε, σε περνάω.. και χωρίς λογιστή, τα υπολόγισα ήδη μόνος μου )Α, και αν μπορείς, χωρίς άκομψα σχόλια, εξήγησέ μας πώς πρέπει να ηρεμήσουμε και οι υπόλοιποι, γιατί εσύ μάλλον τα έχεις καταφέρει. Εμένα βλέπεις με απασχολεί το ότι θέλω 200 ευρώ σε έξοδα μετακίνησης κάθε μήνα και ότι θα είμαι 3 ώρες καθημερινά μέσα στους δρόμους, για να φτάσω στο σχολείο μου. Για τα οικογενειακά έξοδα καλύτερα να μη σου πω. Για πες, βρε συνάδελφε, τι βλέπεις εσύ που πρέπει να μας κάνει να χαλαρώσουμε. Και μη μου πεις για την αυγουστιάτικη πανσέληνο.
Οι μεγαλομέτοχοι των τραπεζών Εθνική Ταμεία 17% , Εκκλησία 1,5% Έμμεση συμμετοχή κράτους στο 24% Οι ξένοι 39% 4 ξένοι κατέχουν πάνω από 1% έκαστος Bank of New York Mellon 5%Μικρομέτοχοι 27% http://e-parembasis.blogspot.com/2011/01/blog-post_1923.htmlδεν εξετάζω αν έχεις δίκιο, απλά δεν θέλω να αιωρούνται ανακρίβειες
Παράθεση από: LK στις Αυγούστου 03, 2011, 06:21:51 pmΠαράθεση από: Landau στις Αυγούστου 03, 2011, 06:13:32 pmChill people!(όσο για την έκτακτη εισφορά.. άσε, σε περνάω.. και χωρίς λογιστή, τα υπολόγισα ήδη μόνος μου )Α, και αν μπορείς, χωρίς άκομψα σχόλια, εξήγησέ μας πώς πρέπει να ηρεμήσουμε και οι υπόλοιποι, γιατί εσύ μάλλον τα έχεις καταφέρει. Εμένα βλέπεις με απασχολεί το ότι θέλω 200 ευρώ σε έξοδα μετακίνησης κάθε μήνα και ότι θα είμαι 3 ώρες καθημερινά μέσα στους δρόμους, για να φτάσω στο σχολείο μου. Για τα οικογενειακά έξοδα καλύτερα να μη σου πω. Για πες, βρε συνάδελφε, τι βλέπεις εσύ που πρέπει να μας κάνει να χαλαρώσουμε. Και μη μου πεις για την αυγουστιάτικη πανσέληνο. Συμφωνώ επίσης για τα υπόλοιπα, όπως το λες, 200 για μετακίνηση και πάει λέγοντας. Πού μας καταντήσανε (ή καταντήσαμε...), ντρέπομαι και που το λέω πια (ας όψεται η άλλοτε προοπτική του 40%). Αρχίζω να πιστεύω πως είναι καλύτερα στη Γαλλία και πωλήτρια παρά εδώ και να υποβιβάζουν την αξία μου ως ανθρώπου, τις σπουδές μου, τις προσπάθειές μου και στην τελική να μην μπορώ και να επιβιώσω σαν άνθρωπος. Ακου εκεί 1000 ευρώ και 200 για μετακίνηση και ταξίδια 2 και 3 ώρες τη μέρα...πού ζούμε ρε γμτ; Και μπες και στο λούκι του ασεπ με τα καταπληκτικά θέματα και πλέον τις αόρατες θέσεις... Ωρες ώρες αναρωτιέμαι γιατί συνεχίζουμε και πιστεύουμε στο όνειρο που λέγεται "εκπαιδευτικός". Ξέρω, θα πεταχτεί κάποιος και θα πει πως είναι λειτούργημα αλλά δεν είναι μόνο αυτό, έχουν και οι λειτουργοί έξοδα, ε;