0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: knkn στις Αυγούστου 24, 2011, 07:39:07 pmΑν το επιτρέψει η τρόικα για όλους θα είναι ( όχι για όσους θα διοριστούν από το 2012 και μετά ) . Αλλά θα το επιτρέψει η τρόικα ? Δύσκολο . Επιτέλους μέχρι ποτε θα παψουμε να εχουμε αυταπατες; ποτε θα βγαλουμε τις παρωπιδες;το ενιαιο μισθολογιο εφαρμοζεται ηδηα) τα μ.κ. επαψαν να χορηγουνται απο 1/7/2011β) εχουμε υψηλοτερο φορο μισθωτων υπηρεσιων (κοντα στα 400 ευρω ετησιως) λογω μειωσης του αφορολογητουγ) εχουμε επιπλεον κρατησεις συνολικα 3% επι των μεικτων αποδοχων απο 1/7/2011ισως ακομα οι εκκαθαριστες νανα μην εχουν προλαβει να τα αποδωσουν ολα αυτα....αλλα συντομα θα σας ερθει το ραβασακι....και επιτελους ελπιζετε στην τροικα και στους δοσιλογους που εχουμε για κυβερνηση;εξισωση προς τα κατω θα εχουμε....για ολους.....σε λιγο θα πεσουμε στο χιλιαρικοεκεινο που τους νοιαζει ειναι να σωθουν οι διεθνείς τοκογλύφοι....εμεις λογιζομαστε ως δαπάνηοχι ως μισθος για την αξιοπρεπη διαβιωση μας....όσοι δεν θελετε να δειτε την πραγματικοτητα...μπορειτε να ελπιζετε στην φιλευσπλαχνια της τροικας και στα δημοσιευματα του "πρασινου" in.grκαι παλι συντομα θα διαψευστείτε.όσο δεν αλλαζουν οι συσχετισμοι δυναμεων....στα σωματεια...στην ολμε....στη δοε....στο κοινοβουλιοαμοιροι και μιζεροι στις εξελιξεις θα φαινομαστε....Υ.Γ: φυσικα επειδη το πασοκ ειναι μανουλα σε αυτα (ενω η ν.δ. δεν το εχει το θεμα....) αυτα θα σερβιριστουν με μετρο.....σταδιακα μειωση των μισθων ειδικα των υψηλομισθων για να το χωνεψουν πιο ευκολα και φυσικα ολοι οι νεοδιοριστοι θα ειναι σε αλλη κλιμακα (ασφαλιση στο ικα, αλλο μισθολογιο για αυτους κτλ) ετσι και αλλιως λιγοι ειναι, δεν θα εχουν και φωνη....οποτε θα χρυσωσουν το χαπι στους παλαιους για να λενε οτι δεν γινεστε σαν τους καινουριους για λιγα χρονια μεχρι την τελικη σας εξωμοιωση οποτε μην μιλατε....πρασινα αλογα
Αν το επιτρέψει η τρόικα για όλους θα είναι ( όχι για όσους θα διοριστούν από το 2012 και μετά ) . Αλλά θα το επιτρέψει η τρόικα ? Δύσκολο .
Δείτε κι αυτό : http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63331067
Παράθεση από: Sun στις Αυγούστου 25, 2011, 09:31:42 amΔείτε κι αυτό : http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63331067Μάλιστα!!!Στο χωριό μου λένε:"Άλλαξε ο Μανολιός.Έβαλε τα ρούχα του αλλιώς".Τσάμπα το τόσο μελάνι που καταναλώθηκε.Θα την πληρώσουν οι νεοδιόριστοι, ώστε να συνεχίσουν όσες υπηρεσίες ανήκουν στο Υπουργείο Οικονομικών-βλέπε εφορίες, Γενικό Χημείο του Κράτους, ΜΤΠΥ- να παίρνουν τα τρελά τους επιδόματα,απλά δε θα ονομάζεται ΔΙ
Γι α να μη στεναχωριεσαι δες πιο μακρυα.Συγκρινε νοερα τα μειωμενα του Αυγουστου σε σχεση με αυτα που θα παιρνεις οταν η Ελλαδα θα βγει απο την ευρωζωνη και θα δεις οτι ειναι παρα πολλα.
Καλησπέρα,ο μισθός Αυγούστου ήταν τραγικά μικρότερος απο του Ιουλίου,τι θα γίνει στον μισθό Σεπτεμβρίου δεν θέλω να φανταστώ!Σε όλους σας έχει γίνει μείωση?Γιατί κάπου διάβασα οτι δεν έχει γίνει σε όλους τους συναδέλφους απο τον Αυγουστο.Και κάτι ακόμα,σ'εσάς που κόψανε,πόσα κόψανε βρε παιδιά γιατι εμένα μου φάνηκαν τραγικά πολλά!