0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μ' έναν υπολογισμό που έκανα έχω απώλειες 400 ευρώ. Δηλαδή, το 1/3 του μισθού μου. Μάλλον εγώ πρέπει να είμαι η υψηλόμισθη του δημοσίου που έλεγε η Τρέμη και δε το είχα πάρει χαμπάρι τόσο καιρό.
Παράθεση από: daffyduck στις Οκτωβρίου 06, 2011, 10:25:23 pmΠαράθεση από: anamp στις Οκτωβρίου 06, 2011, 10:20:29 pmτο οτι ειμαι κοροιδο το ξερω οπως κ πολλοι αλλοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! θα μου απαντησει καποιος σε ποιο βαθμο μπαινεις με 11 χρονια; μπορει απο το βαθμο Α να πας στον Δ η Ε ;;;ναι, δυστυχώς μπορείς. Προβλέπεται επανακατάταξη όλων των ήδη υπηρετούντων υπαλλήλων στους νέους βαθμούς με βάση την υπάρχουσα προϋπηρεσία τους. Εσύ με 11 χρόνια πας στο βαθμό Δ (δες άρθρο 25, παρ. 1 του σχεδίου νόμου)καταλαβα κι αν ειναι μεικτα θα πεσει πολλη πεινα!
Παράθεση από: anamp στις Οκτωβρίου 06, 2011, 10:20:29 pmτο οτι ειμαι κοροιδο το ξερω οπως κ πολλοι αλλοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! θα μου απαντησει καποιος σε ποιο βαθμο μπαινεις με 11 χρονια; μπορει απο το βαθμο Α να πας στον Δ η Ε ;;;ναι, δυστυχώς μπορείς. Προβλέπεται επανακατάταξη όλων των ήδη υπηρετούντων υπαλλήλων στους νέους βαθμούς με βάση την υπάρχουσα προϋπηρεσία τους. Εσύ με 11 χρόνια πας στο βαθμό Δ (δες άρθρο 25, παρ. 1 του σχεδίου νόμου)
το οτι ειμαι κοροιδο το ξερω οπως κ πολλοι αλλοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! θα μου απαντησει καποιος σε ποιο βαθμο μπαινεις με 11 χρονια; μπορει απο το βαθμο Α να πας στον Δ η Ε ;;;
Είμαστε και πρώτο θέμα σήμερα...http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=41&mid=18&issueId=27703
Παράθεση από: covenant στις Οκτωβρίου 07, 2011, 12:11:28 amλεει στην νετ τωρα , οτι οι ασφαλιστικες εισφορες θα καταβαλονται απο τον φορεα στον οποιο ανηκει ο εργαζομενοςτι θελει να πει δηλαδη ο ποιητης?δεν θα παρακρατουνται απο τον εργαζομενο???Μακάρι να ισχύει έστω κάτι τέτοιο! Διευκρίνησαν τίποτα; Ποιος το δήλωσε;
λεει στην νετ τωρα , οτι οι ασφαλιστικες εισφορες θα καταβαλονται απο τον φορεα στον οποιο ανηκει ο εργαζομενοςτι θελει να πει δηλαδη ο ποιητης?δεν θα παρακρατουνται απο τον εργαζομενο???
Παράθεση από: tzamalou στις Οκτωβρίου 07, 2011, 12:33:32 amΠαράθεση από: covenant στις Οκτωβρίου 07, 2011, 12:11:28 amλεει στην νετ τωρα , οτι οι ασφαλιστικες εισφορες θα καταβαλονται απο τον φορεα στον οποιο ανηκει ο εργαζομενοςτι θελει να πει δηλαδη ο ποιητης?δεν θα παρακρατουνται απο τον εργαζομενο???Μακάρι να ισχύει έστω κάτι τέτοιο! Διευκρίνησαν τίποτα; Ποιος το δήλωσε;Λέτε??? Στη Γερμανία έτσι γίνεται τις ασφαλιστικες εισφορες των δημοσίων υπαλλήλων τις πηρώνει το κράτος.