0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ντου δεν είπε ο
Μπορείτε στη συνέχεια να με βρίσετε όσο θέλετε, αλλά εγώ θα τα πω. Η απεργία διαρκείας δεν είναι λύση. Θα ήταν λύση, αν είχαμε τη μαγκιά να περιφρουρήσουμε την απεργία, όπως έκαναν οι εργαζόμενοι στο ΥΠΕΠΘ, προχθές. Αν αφήσουμε την απεργία στη βούληση της κυρά-Κατίνας, τότε θα δούμε ποσοστά συμμετοχής αντίστοιχα με τις 24ωρες. Έχουμε, λοιπόν, το θάρρος να πάρουμε αποφάσεις στα σχολεία μας για περιφρούρηση της απεργίας; Θα πέσει ξύλο, δε το συζητώ, αλλά κάτι θα γίνει. Αλλά εμείς είμαστε ψευτοδιανοούμενοι και δίνουμε βάση στις ατομικές ελευθερίες, όχι όπως τους ταξιτζήδες που σπάνε ταξί μόλις δουν απεργοσπάστες. Αν δεν μπορέσουμε να κάνουμε κάτι τέτοιο, τότε μπορούμε εναλλακτικά να κάνουμε τα εξής:-να αρνηθούμε τη πληρωμή των χαρατσιών-να πιέσουμε για απεργία στις πανελλαδικές- να καταλάβουμε εφορίες, υπουργεία κτλ.-να αρνηθούμε τη συνοδεία στις πολυήμερες εκδρομές, ώστε να θιχτούν συμφέροντα. Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη!
δηλαδή θα πως θα σωθουμε; με ακτιβισμο;;;;;;;;; απεργια ρε να παραλυσουν τα παντα. ασε που το ενα δεν αποκλεει το αλλο.
υπαρχουν καποιοι συναδελφοι που μονο εσοδο τους ειναι ο μισθος τους....αν κανουνε απεργια πως θα επιβιώσουν ?μου λετε?....και δεν ειναι λιγοι πια.....γι αυτο και τα ποσοστα των απεργιών μας ειναι μειωμενα....ας προσπαθησουμε να βρουμε μια αλλη φορμουλα....κατι που να μην απειλει την επιβιωση καποιων....το βεβαιο ομως ειναι πως πλεον δεν υπαρχουν περιθωρια....πρεπει να γινει κατι και να γινει ΤΩΡΑ-ΧΘΕΣ!!!!!
Τζάμπα όλα, τζάμπα και το μεταπτυχιακό!Χθες το βράδυ που δημοσιεύτηκε το προσχέδιο νόμου, στο άρθρο 25 ανάφερε ότι για την κατάταξη των υπάλληλων θα λαμβανόταν υπόψη και το μεταπτυχιακό και το διδακτορικό.Σήμερα που δημοσιεύτηκε το τελικό σχέδιο νόμου ΔΕΝ υπάρχει αυτή η παράγραφος στο άρθρο 25!