0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να μου δώσουν όμως μια ασπίδα, ένα κράνος, ένα ανιασφυξιογόνο και ωτασπίδες, και οργανωμένα να σταθώ σε ένα σημείο και να πω "ή ταν ή επι τας, δεν θα περάσει βουλευτής από εδώ", έτσι ώστε πραγματικά να αποκλειστεί η
Το ταξικό κίνημα δεν επιδιώκει συγκρούσεις bala. Επιδιώκει την εξουσία. Η σύγκρουση θα γίνει με θάρρος και χωρίς δεύτερη σκέψη, εφόσον δεν υπάρχει άλλος τρόπος για την εξουσία. Μέχρι τότε όμως, καλό είναι να ακολουθούμε και να στηρίζουμε σε πιο παραδοσιακές και δοκιμασμένες μορφές πάλης αυτούς που και με τα ΜΑΤ έχουν παίξει ξύλο, και τα όπλα πήραν όταν χρειάστηκε, και τέλος πάντως, το έχουν ξαναδεί το έργο και έχουν μία κάποια εμπειρία.
ΟΛΟΙ στην απεργία και στην πορεία! Κι όχι μόνο αυτοί που μπορούν να σηκώσουν ασπίδες και καδρόνια. ΟΛΟΙ. Και γέροι και παιδιά και λεπτεπίλεπτες κοπελίτσες.
[δικηγόρος του διαβόλου] Τι νόημα ακριβώς έχει; Άντε και να μην περάσει την Πέμπτη, θα περάσει την Παρασκευή. Άντε να μην περάσει την Παρασκευή, την Δευτέρα θα κυρηχθεί το πεντάγωνο έκτακτος τόπος συναντήσεως της βουλής, και θα πάνε όλοι εκεί. [/δικηγόρος του διαβόλου]Και μη πει κανένας ότι είναι αντισυνταγματικό να συνεδριάσει αλλού η βουλή γιατί θα πεθάνω απ τα γέλια και είμαι νέα κι είναι αμαρτία. Το ζήτημα είναι ΠΟΙΟΣ έχει την εξουσία. Γιατί όποιος την έχει, θα βρει τρόπο, τόπο και χρόνο για να την ασκήσει.
Συνάδελφοι , ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω ανάλυση που διάβασα , και με έκανε να παγώσω , για τον πραγματικό μισθό μας http://www.alfavita.gr/artrog.php?id=48123 , διαβάστε το όλο !
Υπευνθυμίζω ότι η στατική-ειρηνική διαμαρτυρία μεγάλου όγκου λαού, ως μορφή πάλης έδιωξε τους άγγλους από την ινδία, επί Γκαντι.
Ε, μάλλον τα ίδια λέμε, τότε, Bala. Συμφωνώ απόλυτα ότι την εξουσία έχει αυτός που κατέχει τα μέσα παραγωγής, τα μέσα καταστολής και τα μέσα διαμόρφωσης συνειδήσεων, θα πρόσθετα εγώ. Κανένα από αυτά δεν έχει στα χέρια του ο λαός.