0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ειναι για ολες της βαθμιδες... πηρα και εμαθα τι μου ειπε'' ο καθηγητης του Λυκειου θα ανηκει σ'ολα τα σχολεια του δημου οργανικα, πχ ο πληροφορικος στο γυμνασιο + δημοτικο +λυκειο εως οτου συμπληρωσει ωραριο'''.Τι καταλαβατε;
Σχέδιο για το μέλλον, όχι για τώρα. Το βλέπω πολύ δύσκολο να εφαρμοσθεί προς το παρόν.Οργανικές στο δήμο συνεπάγονται:- ελεύθερη διάθεση στα σχολεία των ορίων του μέχρι εξαντλήσεως του ωραρίου- διάθεση σε άλλους δημοτικούς φορείς τους καλοκαιρινούς μήνες- αξιολόγηση από τη δημοτική αρχή σε συνεργασία με τον διευθυντή για ενδεχόμενη αλλαγή μισθολογίου/βαθμού και επιδόματος επίτευξης στόχων- επιστροφή των αποσπασμένων εκπαιδευτικών των ΔΠΕ & ΔΔΕ στα σχολεία αφού 2 σημαντικές αρμοδιότητες εκλείπουν (μισθοδοσία και διάθεση)- αξιοποίηση των εκπαιδευτικών σε άλλες εκπαιδευτικές δομές του δήμου (εκπαίδευση ενηλίκων, άθληση για όλους κ.λπ.)και διάφορα άλλα...
Εχω μια απορια και οποια απαντηση δεκτη!Διοριστηκα το 2009. Τοποθετηθηκα σε σχολειο οπου εμεινα μεχρι Δεκεμβριο μετα πηρα αδεια για εγκυμοσυνη. Την επομενη χρονια πηρα αδεια ανατροφης.Οποτε τωρα δεν μου εγινε μονιμοποιηση! Εχω 4,5 περιπου χρονια προυπηρεσια.Σε ποιο βαθμο και ΜΚ θα εισαχθω; Ευχαριστω.
Παιδιά, επειδή εγώ τα'χω μπλέξει μπορει καποιος να με διαφωτησει?Είμαι μόνιμη, έχω προυπηρεσία 3 χρόνια και 4 μηνες περιπου και μεταπτυχιακο. Μπαίνω στον Ε βαθμό σωστά? Πόσα χρόνια θα μείνω εκεί? 4? 3 ή 2?Τι ειναι αυτα τα 2 χρονια πλεοναζοντα με το μεταπτυχιακό?Δεν εχω καταλαβει τι παιζει, ειμαι εξωτερικο (ανευ αποδοχων) και δεν εχω προλαβει να ασχοληθω...