0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
οι διορισμένοι του 10 κάνετε αίτηση για οριστική τοποθέτηση ΜΟΝΟ ( όχι για μετάθεση ) - εκτός και αν ανήκετε σε ειδική κατηγορία ή καταθέσετε μετάθεση για ΣΜΕΑΕ εφόσον βέβαια πληρείτε τα προσόντα. Katerina76 έχεις 5 έτη 9 μήνες 5 μέρες από υπηρετήσεις και συνολική 6 έτη 7 μήνες και 15 ημέρες επειδή υποθέτω έχεις ΤΕΙ ή κάτι ανάλογο έτσι; Αυτή η υπηρεσία είναι ως 31/8/2011. Σ αυτή να προσθέσεις και το χρόνο που θα προσμετρηθεί ως 31/10. άρα άλλους δύο μήνες.το μεταπτυχιακό σου προσθέτει "πλασματικά " 2 έτη και άρα σύνολο 8 έτη, 9 μήνες και 15 ημέρες. επομένως, εφόσον είσαι ΠΕ , κατατάσσεσαι στον Δ. (αν κάνω λάθος διορθώστε με πάντως)
Eγώ μια φορά έχω καταλάβει πως πρέπει να έχεις κλείσει 9 χρόνια υπηρεσίας, για να πας στο βαθμό Δ' και ότι με 8+ είσαι στον Ε'.
Katerina76,Πάντως θα με συνέφερε κι εμένα να ήσουν στον Δ' γιατί έτσι θα ήμουν κι εγώ που την 1/11 έχω 8 χρόνια 11 μήνες και 24 ημέρες...
Είναι δυνατόν να "ρίχνει" τους ήδη υπηρετούντες και να έχουν άλλη μεταχείριση οι νεοδιοριζόμενοι; Το θέατρο του παραλόγου!!!
Σύμφωνα με τον Μπαλάγκα, εφόσον ΕΧΕΙΣ μπει στο 9ο έτος είσαι Δ΄. Λάθος κατάλαβα; http://www.alfavita.gr/artrog.php?id=49227