0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: soch στις Νοεμβρίου 03, 2011, 10:21:54 pmΠαράθεση από: emnaypli στις Νοεμβρίου 03, 2011, 09:44:27 pmΠαιδιά, να ρωτήσω: Με 3,5 χρόνια προυπηρεσίας και μάστερ, πόσα θα παίρνει νεοδιόριστος του 2011?Με προϋπηρεσία και μάστερ αναγνωρισμένα μέχρι 31/10 και χωρίς παιδιά:Κατατάσσεσαι στο βαθμό Ε, ΜΚ1 που σημαίνει 1.225 μεικτά. Χωρίς έξτρα κρατήσεις νεοδιόριστου κάπου 840 χέρι, για τον πρώτο χρόνο υπολογίζεις κάπου 120 ευρώ κάτω, για τον δεύτερο κάπου 25 ευρώ κάτω.ε ναι πιο κατω δεν εχει..............μετα ειναι η απολυτη γυφτια
Παράθεση από: emnaypli στις Νοεμβρίου 03, 2011, 09:44:27 pmΠαιδιά, να ρωτήσω: Με 3,5 χρόνια προυπηρεσίας και μάστερ, πόσα θα παίρνει νεοδιόριστος του 2011?Με προϋπηρεσία και μάστερ αναγνωρισμένα μέχρι 31/10 και χωρίς παιδιά:Κατατάσσεσαι στο βαθμό Ε, ΜΚ1 που σημαίνει 1.225 μεικτά. Χωρίς έξτρα κρατήσεις νεοδιόριστου κάπου 840 χέρι, για τον πρώτο χρόνο υπολογίζεις κάπου 120 ευρώ κάτω, για τον δεύτερο κάπου 25 ευρώ κάτω.
Παιδιά, να ρωτήσω: Με 3,5 χρόνια προυπηρεσίας και μάστερ, πόσα θα παίρνει νεοδιόριστος του 2011?
Έχω 42 μήνες προυπηρεσία (αναπλήρωση και ωρομισθία).Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Με 720Ε λοιπόν η απόλυτη κατάντια...
Παράθεση από: emnaypli στις Νοεμβρίου 03, 2011, 11:09:37 pmΈχω 42 μήνες προυπηρεσία (αναπλήρωση και ωρομισθία).Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Με 720Ε λοιπόν η απόλυτη κατάντια...Aν δεν σου φτανουν τα 720 να κοψεις το 'σουσι'...
Καλησπέρα κι από μένα. Να κάνω και γω μια ερώτηση, έτσι να βρίσκεται: Υπάρχει περίπτωση κατά την κατάταξη να λειτουργήσουν τα ευεργετήματα αθροιστικά; Εννοώ, αν στο ίδιο πρόσωπο συντρέχουν 2 ευεργήματα (στην περίπτωσή μου ΚΑΙ διδακτορικό ΚΑΙ μεταπτυχιακό), θα δοθεί bonus 8 ετών;Ρωτάω γιατί για τους νεοδιόριστους προβλέπεται (Άρθρο 6, παρ. 4) ότι "Στην περίπτωση που συντρέχουν στο ίδιο πρόσωπο περισσότερες από μία από τις παραπάνω ρυθμίσεις, εφαρμόζεται η ευνοϊκότερη ρύθμιση καθώς και η μισήχρονική ρύθμιση της επόμενης ευνοϊκότερης ρύθμισης."Για μένα, ο ένας (πιθανός) χρόνος έχει μεγάλη σημασία γιατί αν ισχύσει θα καταταγώ στο
Καλησπέρα. Στο δικό μου ερώτημα (http://www.pde.gr/index.php?topic=22560.msg528941#msg528941) δεν υπάρχει κάποια πιθανή απάντηση; Κάποια ιδέα;
...Όσοι έχετε μεταπτυχιακό : +2 χρόνια στην προϋπηρεσία σαςΌσοι έχετε διδακτορικό: +6 χρόνια στην προϋπηρεσία σαςΓια συνδυασμό και των 2 δεν είμαι σίγουρος, δεν αναφαίρει κάτι ο νόμος ή η εγκύκλιος. Συνήθως μετράει το μεγαλύτερο.