0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: katerina_s στις Φεβρουαρίου 22, 2012, 03:48:55 pmΗ διαφορά μεταξύ παλιού και νέου μισθολόγιου [...] Στο βαθμό Δ γύρω στα 150.
Η διαφορά μεταξύ παλιού και νέου μισθολόγιου [...] Στο βαθμό Δ γύρω στα 150.
Λεφτά Υπάρχουν!http://www.youtube.com/watch?v=KMlgecxZ__8&feature=share
Πόσο κόστισε η πίτα της Διαμαντοπούλου;;;η Άννα Διαμαντοπούλου κόβει πίτα αξίας 960 ευρώ.
Καλησπέρα σε όλους! Είμαι νεοδιόριστη (ΣΤ κλιμάκιο) και τον Μάρτιο θα πάρω 587!!!!!!!! Μέσα σε αυτό το φοβερό ποσό, είναι και το επίδομα παραμεθορίου! Αρχικά νόμιζα ότι υπάρχει κάποιο λάθος! Αν κάποιος είναι στην ίδια κατηγορία,ας μου πει τι παίρνει εκείνος! Στον Μάρτιο είναι και οι αναδρομικές κρατήσεις! (Μέχρι τον Αύγουστο)!
Παράθεση από: so.ka στις Φεβρουαρίου 24, 2012, 06:41:41 pmΚαλησπέρα σε όλους! Είμαι νεοδιόριστη (ΣΤ κλιμάκιο) και τον Μάρτιο θα πάρω 587!!!!!!!! Μέσα σε αυτό το φοβερό ποσό, είναι και το επίδομα παραμεθορίου! Αρχικά νόμιζα ότι υπάρχει κάποιο λάθος! Αν κάποιος είναι στην ίδια κατηγορία,ας μου πει τι παίρνει εκείνος! Στον Μάρτιο είναι και οι αναδρομικές κρατήσεις! (Μέχρι τον Αύγουστο)! Τον Γεναρη πηρα 624 Ευρω. Τον Φλεβαρη 452 και σημερα ειδα οτι για το πρωτο 15ημερο του Μαρτη 260 Ευρω. Σε καλη μου μερια. Και ολοι να το παιζουμε κινεζοι. Που ειναι αυτοι που υποτιθεται οτι υπερασπιζουν τον κλαδο? Και οχι οτι περιμενω την επιστροφη στο ενδοξο παρελθον, αλλα και αυτη η βουβαμαρα απο ολους εχει αρχισει να μου την παιζει!