0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εσεις πιστεύετε οτι μετά τις κρατήσεις θα επανέλθει ο μισθός σε αυτα που πρέπει να παίρνουμε με το Ενιαίο?''Η θα βρουν πάλι κάτι καινούριο να κρατήσουν?
εμάς στην Αιτωλ/νια, ευτυχώς, έχουν φτιάξει μια εφαρμογή (σε συνεργασία με την Αττική) όπου είμαστε όλοι καταχωρημένοι και από κει πλέον βλέπεις αναλυτικότατα τη μισθοδοσία και τις άδειές σου....οπότε όταν πας στην τράπεζα ξέρεις ακριβώς τι σε περιμένει...
Παιδιά δεν είμαι καλά. Είδα σήμερα ότι πληρώθηκα 386 για το δεκαπενθήμερο!!!! Εν τω μεταξύ οι λογαριασμοί τρέχουν ...
Παράθεση από: lev_el στις Μαρτίου 07, 2012, 08:25:27 pmΕσεις πιστεύετε οτι μετά τις κρατήσεις θα επανέλθει ο μισθός σε αυτα που πρέπει να παίρνουμε με το Ενιαίο?''Η θα βρουν πάλι κάτι καινούριο να κρατήσουν? προσωπικά πιστεύω ότι δεν θα επανέλθει ο μισθός,θα μας πούνε ότι τελικά θα μας μειώσουν 10% του μισθού μας από τον Ιούνιο και μετά....έτσι κάπως δε ξεκίνησαν και οι κρατήσεις Οκτ-Νοε-Δεκ;
τι ακριβως δηλ.για πες γιατι κ εγω στην αιτ\νια ειμαι για να μαθω...
Παράθεση από: INDI στις Μαρτίου 07, 2012, 10:02:18 pmτι ακριβως δηλ.για πες γιατι κ εγω στην αιτ\νια ειμαι για να μαθω...