0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κοινοποίηση μισθολογικών διατάξεων και πρόσθετες οδηγίες για την υλοποίηση των διατάξεων του ενιαίου μισθολογίου
http://news247.gr/oikonomia/ergasia/voleuthkan_oi_eklektoi_twn_ypoyrgwn.1684286.htmlΈχει και συνέχεια...Δεν έχουν αλλάξει. Είναι οι ίδιοι όπως παλιά. Και τους εκπαιδευτικούς τους έχουν για φτύσιμο, όπως παλιά, γιατί δεν είναι τα σίγουρα βύσματά τους...
Παράθεση από: Della_Rovere στις Φεβρουαρίου 02, 2012, 12:18:28 amΑπό το γραφείο πάντως μου είπαν ότι κανείς δεν ξέρει, αλλά μάλλον για αυτούς που έχουν λίγους μήνες για να αλλάξουν βαθμό δεν θα γίνει αξιολόγηση αλλά αυτόματη αλλαγή γιατί δεν μπορούν να έχουν επιτροπή κάθε μέρα όποτε θα αλλάζει ο καθένας βαθμό.Αν δεν ξέρουν, ή να μη μιλάνε ή να ανοίξουν το νόμο: "Το υπηρεσιακό συμβούλιο τον Μάιο κάθε έτους καταρτίζει, πίνακα προακτέων κατά βαθμό, κλάδο και ειδικότητα, καθώς και πίνακες μη προακτέων. Για την εγγραφή στους πίνακες αυτούς κρίνονται οι υπάλληλοι που πληρούν ως τις 31 Μαΐου του επόμενου έτους τις απαιτούμενες προϋποθέσεις. ... Η προαγωγή θεωρείται ότι συντελείται από την ημέρα που συμπληρώνει ο υπάλληλος τις απαιτούμενες προϋποθέσεις για να προαχθεί στον επόμενο βαθμό".Για να γίνει αυτόματη προαγωγή, πρέπει να αλλάξει ο νόμος.
Από το γραφείο πάντως μου είπαν ότι κανείς δεν ξέρει, αλλά μάλλον για αυτούς που έχουν λίγους μήνες για να αλλάξουν βαθμό δεν θα γίνει αξιολόγηση αλλά αυτόματη αλλαγή γιατί δεν μπορούν να έχουν επιτροπή κάθε μέρα όποτε θα αλλάζει ο καθένας βαθμό.
Αν και το απεύχομαι, έχω την αίσθηση πως ο μισθός θα πάει γύρω στο 500αρικο για νεους, 700 για 5-10 χρονια, και κανα 900αρι για παλαιούς. Μακάρι να βγω ψεύτρα. Όμως δεν υπάρχει και καμία ένδειξη για το αντίθετο...
Παράθεση από: kofia στις Μαρτίου 18, 2012, 11:53:34 amΑν και το απεύχομαι, έχω την αίσθηση πως ο μισθός θα πάει γύρω στο 500αρικο για νεους, 700 για 5-10 χρονια, και κανα 900αρι για παλαιούς. Μακάρι να βγω ψεύτρα. Όμως δεν υπάρχει και καμία ένδειξη για το αντίθετο... Kofia και εγώ αυτή την αίσθηση έχω για τις 2 πρώτες κατηγορίες, αλλά τους "παλαιούς" δεν τους βλέπω να πέφτουν στα 900 με τίποτα.