0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: mackis στις Οκτωβρίου 05, 2012, 01:57:16 pmΌντως, έχουμε το εξής:1. Αναπληρωτής που προσλαμβάνεται φέτος με 2 έτη και 1 ήμερα πληρώνεται με Ε-0.2. Μόνιμος που προσλαμβάνεται φέτος με 6 έτη, πληρώνεται με ΣΤ-0 γιατί πρέπει να μονιμοποιηθεί για να αναγνωρισθεί η προϋπηρεσία του.3. Μόνιμος που υπηρετούσε την 1/11 με 2 έτη 11 μήνες και 29 ημέρες παραμένει στον ΣΤ και θα προαχθεί σε Ε του ... ανήμερα (όταν γίνουν προαγωγές, δηλαδή όταν υπάρξει αξιολόγηση, δηλαδή ποτέ).Με λίγα λόγια συμφέρει να είσαι αναπληρωτής παρά μόνιμος (πάρτε το σαν αστειάκι, χωρίς παρεξήγηση).Επίσης υπάρχει τεράστια διαφορά στις κρατήσεις.Σίγουρα όμως η ανασφάλεια για το μέλλον που νοιώθει ο αναπληρωτής, δεν ξεπληρώνεται με χρήματα.Το 2 δεν ισχύει. Πληρώνεται αρχικά με τον ΣΤ αλλά όταν περάσει υπηρεσιακό πάει στον Ε1 και τα παίρνει αναδρομικά. Δεμ χρειάζεται να μονιμοποιηθείς για να σου αναγνωρισθεί η προϋπηρεσία
Όντως, έχουμε το εξής:1. Αναπληρωτής που προσλαμβάνεται φέτος με 2 έτη και 1 ήμερα πληρώνεται με Ε-0.2. Μόνιμος που προσλαμβάνεται φέτος με 6 έτη, πληρώνεται με ΣΤ-0 γιατί πρέπει να μονιμοποιηθεί για να αναγνωρισθεί η προϋπηρεσία του.3. Μόνιμος που υπηρετούσε την 1/11 με 2 έτη 11 μήνες και 29 ημέρες παραμένει στον ΣΤ και θα προαχθεί σε Ε του ... ανήμερα (όταν γίνουν προαγωγές, δηλαδή όταν υπάρξει αξιολόγηση, δηλαδή ποτέ).Με λίγα λόγια συμφέρει να είσαι αναπληρωτής παρά μόνιμος (πάρτε το σαν αστειάκι, χωρίς παρεξήγηση).Επίσης υπάρχει τεράστια διαφορά στις κρατήσεις.Σίγουρα όμως η ανασφάλεια για το μέλλον που νοιώθει ο αναπληρωτής, δεν ξεπληρώνεται με χρήματα.
Εγώ πάντως που είμαι Ε0, χωρίς άλλα επιδόματα κλπ, παίρνω καθαρά 868 ευρώ και είμαι και παλιός ασφαλισμένος! Νομίζω δηλ. ότι λες λίγο υψηλό καθαρό ποσό για Ε0 (δεν έχω ακούσει και κανέναν συνάδελφο με Ε0 να παίρνει 920-940 ευρώ). Μην ξεχνάς ότι οι κρατήσεις γίνονται ακόμη με βάση τις παλιές μας αποδοχές!