0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: karxarias29 στις Οκτωβρίου 25, 2012, 08:53:11 amperastikos_kav, σε ευχαριστούμε πολύ. Λοιπόν, μόλις επικοινώνησα με τη δική μου ΔΔΕ και η κυρία μού είπε ότι θα πληρωθούμε αύριο και ότι δε μας έχουν κατατάξει, οπότε η πληρωμή μας θα γίνει στο ΣΤ. Γιώτα 4, για πάρε και εσυ ένα τηλ, μήπως εσένα σου πουν κάτι πιο ευχάριστο....στο ΣΤ ;;; ...δλδ , αφαιρουμενων των βαρβατων κρατησεων του νεοδιοριστου, τι θα απομεινει , ω ιχθυ;;;;( οχι, δε θα πω εγω ΤΙ ακριβως θα απομεινει...)ΥΓ1. υφερπει σημερα εδω η φημη για καταργηση του επιδοματος παραμεθοριου..........ΥΓ2. ξανασκεψου το αυτο με το δωρο του πατρος......
perastikos_kav, σε ευχαριστούμε πολύ. Λοιπόν, μόλις επικοινώνησα με τη δική μου ΔΔΕ και η κυρία μού είπε ότι θα πληρωθούμε αύριο και ότι δε μας έχουν κατατάξει, οπότε η πληρωμή μας θα γίνει στο ΣΤ. Γιώτα 4, για πάρε και εσυ ένα τηλ, μήπως εσένα σου πουν κάτι πιο ευχάριστο.
Ήδη φοράμε αλυσίδες αλλά κάποιοι τις βλέπουν ως βραχιόλια...
Μιας και μιλάμε για μηνιαίους μισθούς, αξίζει να αναφερθούμε και σε αυτό:http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2012/11/blog-post_4029.html Κι αυτός που μας τη φόρεσε καπέλο διδάσκει στο Χάρβαρντ... Θέλω να πιστεύω ότι κάτι θα αλλάξει όταν θα μας έχουν μείνει μόνο οι αλυσίδες μας, προορισμός προς τον οποίο οδεύουμε με ευθύγραμμη επιταχυνόμενη κίνηση!!!
Παράθεση από: gio66 στις Νοεμβρίου 04, 2012, 10:53:15 pm Μιας και μιλάμε για μηνιαίους μισθούς, αξίζει να αναφερθούμε και σε αυτό:http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2012/11/blog-post_4029.html Κι αυτός που μας τη φόρεσε καπέλο διδάσκει στο Χάρβαρντ... Θέλω να πιστεύω ότι κάτι θα αλλάξει όταν θα μας έχουν μείνει μόνο οι αλυσίδες μας, προορισμός προς τον οποίο οδεύουμε με ευθύγραμμη επιταχυνόμενη κίνηση!!!Για σκέψου και το εξής. Έστω, λοιπόν, ότι είσαι γονιός και έχεις την οικονομική δυνατότητα να σκάσεις τα 100.000 ή δεν ξέρω πόσα είναι το χρόνο, για να γίνει το καμάρι σου ... Χαρβαρνταίος. Διανοείσαι ότι θα σκας τα 100.000, για να του κάνει μάθημα ο Γιωργάκης;
Παράθεση από: karxarias29 στις Νοεμβρίου 14, 2012, 06:34:01 pmΓια σκέψου και το εξής. Έστω, λοιπόν, ότι είσαι γονιός και έχεις την οικονομική δυνατότητα να σκάσεις τα 100.000 ή δεν ξέρω πόσα είναι το χρόνο, για να γίνει το καμάρι σου ... Χαρβαρνταίος. Διανοείσαι ότι θα σκας τα 100.000, για να του κάνει μάθημα ο Γιωργάκης; το θέτεις πολύ σωστα...αλλά εκεί δεν ξέρουν ποιος είναι...
Για σκέψου και το εξής. Έστω, λοιπόν, ότι είσαι γονιός και έχεις την οικονομική δυνατότητα να σκάσεις τα 100.000 ή δεν ξέρω πόσα είναι το χρόνο, για να γίνει το καμάρι σου ... Χαρβαρνταίος. Διανοείσαι ότι θα σκας τα 100.000, για να του κάνει μάθημα ο Γιωργάκης;
«Να μη βγει κανένα σκουλήκι έξω»Του Κωνσταντίνου Zούλα